Michael Jacksonin poika Blanket keksi itsensä uudella nimellä Bigi ja komea 2 miljoonan punnan koti

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Pop -supertähti Michael Jacksonin nuorin poika on nyt 19 -vuotias

Pop -supertähti Michael Jacksonin nuorin poika on nyt 19 -vuotias, ja hän on luopunut kuuluisasta lempinimestään ja haarautunut yksin ostamalla ylellisen kodin itselleen Kaliforniasta



Michael Jacksonin nuorin poika Blanket on täysin keksinyt itsensä viime vuosina, ja nyt hänellä on uusi nimi ja tyylikäs uusi koti.



Hän syntyi prinssi Michael Jackson II: ksi, mutta hänet tunnettiin hellästi lempinimellä Blanket, koska hänet nähtiin usein julkisesti heittämällä kasvoilleen identiteettinsä suojaamiseksi.



Hänen kuuluisa isänsä kuoli, kun hän oli vain seitsemän vuotta vanha, ja hänen isoäitinsä Katherine Jackson kasvatti hänet vanhempien sisarustensa prinssi ja Pariisi rinnalla.

Kuitenkin viime vuosien aikana Blanket näyttää jatkavan elämäänsä, irrottamalla lapsuutensa lempinimen ja ottamalla käyttöön nimen Bigi.

Molemmat hänen sisaruksensa muuttivat pois, ja Blanketin uskotaan seuranneen heitä lähtiessään perheen kotiin 18 -vuotiaana.



lauantai-illan takeaway-kiertue 2014

Viime vuonna paljastettiin, että hän osti itselleen ensimmäisen talonsa - ylellisen kartanon Calabasasissa, Kaliforniassa.

Peitto Jackson vanhemman veljensä Prinssin kanssa

Peitto Jackson vanhemman veljensä Prinssin kanssa



Kartano maksoi hänelle noin 2 miljoonaa puntaa, ja siinä on kuusi makuuhuonetta ja seitsemän kylpyhuonetta sekä valtava uima -allas sekä julkkisnaapureita, kuten Kim Kardashian.

Hän ei kuitenkaan ole eksynyt kauas kotoa, koska hänen isoäitinsä Katherinen sanotaan asuvan aivan tien toisella alueella aidatulla alueella.

Hän on poistunut valokeilasta viime vuosina, mutta Blanket on jo puhunut siitä, seuraaako hän isäänsä showbusinessiin.

Peiton Jacksonin koti Kaliforniassa

Blanket osti itselleen 2 miljoonan punnan asunnon Calabasasista täytettyään 18 vuotta (Kuva: Pacific Playa Realty/Compass)

Peiton Jacksonin koti Kaliforniassa

Talo maksoi hänelle noin 2 miljoonaa puntaa (Kuva: Pacific Playa Realty/Compass)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Vuonna 2012 haastattelussa Jacksonology: Our Story -dokumenttielokuva Blanket myönsi, että hän ei osaa laulaa tai tanssia, mutta haaveili tulla ohjaajaksi.

maailman identtisimmät kaksoset

Hän sanoi: 'Joskus menisin hänen [isänsä] huoneeseen, kun hän valmistautui johonkin ja katselin.

'Hän oli hyvä tanssija, hän oli erittäin hyvä tanssija. En osaa tanssia tai laulaa ...

Peiton Jacksonin koti Kaliforniassa

Peitto ei siirtynyt kauas isoäitinsä Katherinen luota (Kuva: Pacific Playa Realty/Compass)

'En ole sellainen henkilö, joka laulaa ja tanssii ...

- Kasvaessani haluan olla ohjaaja, koska se on hauskaa, ja teen pieniä elokuvia, kun olen kotona serkkujen ja ystävien kanssa ja erilaisia ​​asioita.

'Hän [isä] sanoi, että se olisi hyvä asia, joten seuraa mitä haluat.'

Katso Myös: