Kuinka saada ilmaisia ​​kuntosalipalveluja ympäri maata - olematta kiinni kalliista sopimuksesta

Uudenvuodenlupaus

Horoskooppi Huomenna

Riippumatta siitä, missä Isossa -Britanniassa olet - voit varata ilmaisia ​​kuntosaleja



Vuosi 2018 on virallisesti täällä, ja merkitse sanamme, tämä vuosi on vihdoin vuosi, jolloin alamme saada unelmakehomme.



Mutta vaikka saatat olla nyt täynnä motivaatiota, saatat katua, että lukit itsesi kalliiseen vuoden mittaiseen kuntosalisopimukseen tammikuun jälkeen.



Loppujen lopuksi olet lopettanut valintalaatikon syömisen päivässä, kehosi näyttää yhtäkkiä paljon paremmalta kuin joulukuussa.

Joten olemme koonneet yhteen kaikki kuntosalit eri puolilla maata, jotka tarjoavat ilmaisen päivän (tai usean päivän) kuntosalipassin, joiden avulla voit kokeilla tiloja ennen valintaa tai vain hyödyntää äkillistä kuntoilumotivaatiotasi.

miten katsella ufc 249

Ok, joten emme näytä vielä tältä (Kuva: Getty)



Kaikilla alla olevilla on kuntosaleja ympäri Iso -Britanniaa, mukaan lukien Lontoo, Birmingham, Manchester, Liverpool, Newcastle, Irlanti, Skotlanti ja Wales, joten jokaiselle pitäisi tarjota jotain. Hyvää uutta vuotta!

Kunto ensin

Voit hankkia ilmaisen kolmen päivän kokeilujakson mistä tahansa Fitness Firstin 120 kuntosalista ympäri maata. Se on kolme päivää ilmaista harjoitusta, jonka voit käyttää, kun olet edelleen täynnä motivaatiota.



Vedä ystäväsi kuntosalille kanssasi ensimmäisinä päivinä (Kuva: sankarikuvat)

Sinun tarvitsee vain saada omasi täytä tämä lomake verkkosivuillaan, ja työntekijä soittaa sinulle seuraavan 24 tunnin kuluessa varatakseen sinut ensimmäiseen istuntoon. Ainoa ehto on, että passi on käytettävä 14 päivän kuluessa rekisteröitymisestä ja sinun on käytettävä se kolmena peräkkäisenä päivänä.

belle rakkaussaarilta isä

Puhdas kuntosali

Sopimuskuntosali yli 190 paikassa, tämä on loistava vaihtoehto aloittelijoille, jotka eivät halua sitoutua sopimukseen, jos he vain luulevat pitävänsä terveydentilan yllä kuukauden ajan.

Aloita terveydenhuolto räjähdyksellä pussittamalla ilmainen kuntosali (Kuva: Getty Images)

Voit saada kolme ilmaista päivää Pure -kuntosalilla lähettämällä tietosi verkossa ja he sitten lähettävät sinulle tekstiviestillä alennuskoodin, jonka avulla voit rekisteröityä ilmaiseen lippuun. Tarjous päättyy kuitenkin 17.1.

Virgin Active

MoveGB tarjoaa kaikille kolme ilmaista aktiviteettilippua eri MoveGB -tiloissa eri puolilla Iso -Britanniaa. Vaikka heillä ei ole omia merkkikuntosaleja, he antavat sinulle ilmaisen pääsyn moniin kuntosaleihin, mukaan lukien Virgin Active ja Pure Gym, sekä uima -altaita, joogastudioita ja vapaa -ajan keskuksia.

Painohuone voi olla vaikea ottaa uudelleen käyttöön kotona ilman kalliita laitteita (Kuva: Caiaimage)

cherly cole seksinauha

Sinun on hankittava omasi rekisteröi sähköpostiosoitteesi ja postinumero MoveGB: ssä, joka sitten antaa sinulle ilmaiskorttisi, mikä varmasti pitää aktiivisuutesi ja motivaatiotasosi ensimmäisen kuukauden ajan (ja ennen kuin palkkapäivä vihdoin osuu).

Nuffield Health

Hanki yhden päivän ilmainen kokeilujakso yhdessä Nuffield Healthin yli 100 kuntokeskuksesta eri puolilla Iso -Britanniaa ladata passi verkossa, joka on voimassa seuraavat seitsemän päivää.

Kun olet siellä, sinun on näytettävä valokuvallinen henkilöllisyystodistus varmistaaksesi, ettet käytä useampaa kuin yhtä vapaalippua.

Jotkut kuntosalipassit mahdollistavat myös liittymisen klubin tunneille (Kuva: iStockphoto)

Lue lisää

onko Shaun Ryder sairas
Terveys ja kunto
Parhaat proteiinipirtelöt Parhaat kuntokellot Parhaat kuntopyörät alle 200 € Parhaat heraproteiinijauheet

Aina kuntoilu

Kolmen päivän liput ovat saatavilla tammikuussa 114 Anytime Fitness -kuntosalilla eri puolilla Iso -Britanniaa.

Hyödynnä kuntosalin ylelliset laitteet kolmen päivän ajan ilmaiseksi (Kuva: iStockphoto)


Jos haluat lunastaa omasi, sinun tarvitsee vain jälleen kerran rekisteröidy ilmaiseen passiin verkkosivustollasi, kun valitset lähimmän Anytime -kuntokeskuksen, saat ilmaisen passin käytettäväksi kahden viikon kuluessa. Aivan kuten muutkin, sinun on käytettävä tätä kolmen päivän lippua myös kolmena peräkkäisenä päivänä.

loyds pankin verkkopankki

Kun ilmaiset kokeilujaksot ovat ohi, on vielä paljon tapoja harjoitella maksamatta kuukausimaksua. Olemme selvittäneet, miten voit tehdä kodistasi eeppisen kuntosalin ilmaiseksi.

Xercise4Less

Voit pussittaa a ilmainen yhden päivän lippu rekisteröitymällä verkossa, ja sen jälkeen jäsenyys alkaa kunnollisesta 9,99 puntaa kuukaudessa.

Xercise4Less -ketjuja on 49 maassa ylös ja alas.

Katso Myös: