Parhaat kuntopyörät alle 200 puntaa kotikäyttöön

Fitness

Horoskooppi Huomenna

Parhaat kuntopyörät alle 200 puntaa kotikäyttöön



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



On monia syitä, miksi haluat investoida kuntopyörään kotikäyttöön. Ehkä paikallinen kuntosalisi ei ole niin paikallinen, tai ehkä et vain pidä ihmisistä - molemmat ovat täysin toteuttamiskelpoisia syitä. Tietenkin Yhdistyneessä kuningaskunnassa äskettäin tehtyjen rajoitusten vuoksi kuntosalisi ei todennäköisesti ole edes auki.



Olipa syy miksi haluat kuntoilla kotona, jos mietit parasta laitetta, joka auttaa sinua kuntoilumatkalla, kuntopyörä on loistava paikka aloittaa.

Kuntopyörät ovat yleensä vähemmän tilaa vieviä verrattuna muihin kodin laitteisiin, kuten juoksumattoihin. Ne on myös helpompi säilyttää pois, kun et käytä niitä. Jos etsit tarjousta tästä kategoriasta, tutustumme esimerkiksi seuraaviin paikkoihin Amazon ja Argus ensimmäinen. Kannattaa myös tarkistaa paikallisten urheiluliikkeiden saatavuus.

Alla on pyöristetty joitain parhaita polkupyöriä jokaiselle kuntotasolle, mikä ei riko pankkia, koska niiden hinta on alle 200 puntaa.



Parhaat kuntopyörät alle 200 €

1. Ultrasport -minipyörä

Ultrasport -minipyörä

Jos kaipaat todella kodin tilaa, tämä minipyörä on loistava vaihtoehto. Pieni pienikokoinen kouluttaja on täydellinen kuntoon kuntoon huoneesta tinkimättä.



Se sopii erinomaisesti käsien ja jalkojen vahvistamiseen, ja siinä on jopa helppolukuinen LCD -näyttö, jotta voit seurata harjoitustasi. Ei paha hieman yli 40 puntaa.

Hinta: £ 49.17, Amazon - osta nyt täältä

2. Roger Black Gold taitettava magneettinen kuntopyörä

Roger Black Gold taitettava magneettinen kuntopyörä

Tämä roger black -kuntopyörä on tyylikäs ja tyylikäs. Kun otetaan huomioon, että teet paljon kovaa työtä ja hikoilet - se auttaa ainakin näyttämään hyvältä.

Pyörän pikalukitusnupin avulla voit helposti säätää pyörän korkeutta tarpeidesi mukaan, ja se on myös kätevä, jos useampi kuin yksi käyttää sitä kotona.

Valitse kahdeksasta jännitystasosta, niin saat parhaan harjoittelun sinulle. Kun olet saanut tarpeeksesi, pyörä taittuu kätevästi, joten se on täydellinen säilytettäväksi.

Hinta: 109,99 £, Argos - osta nyt täältä

3. Pro Fitness EB1000 kuntopyörä

Pro Fitness EB1000 kuntopyörä

Miksi mennä kuntosalille, kun voit treenata jalkojasi, parantaa kestävyyttäsi ja pitää silmällä kaikkia kotisi terveystilastoja?

tom jonesin vaimo melinda trenchard

Tässä kuntopyörässä on säädettävä istuin sekä magneettinen vastusjärjestelmä ja kahdeksan tason jännityksenhallintaa - joten voit aina räätälöidä harjoituksesi tarpeidesi mukaan.

Digitaalisen nestekidenäytön avulla voit seurata harjoitusaikaasi, nopeuttasi, matkaa ja jopa sykettäsi.

Hinta: 149,99 £, Argos - osta nyt täältä

Neljä. Body Sculpture -ohjelmoitava magneettipyörä

Body Sculpture -ohjelmoitava magneettipyörä

Jos etsit loistavaa monipuolista pelaajaa, tämä saattaa olla paras panoksesi. Se on täynnä hienoja ominaisuuksia ja alle 200 puntaa, joten se maksaa sinulle käytännössä vähemmän kuin vuoden kuntosalijäsenyys.

Valitse yli 21 älykkäästä ohjelmasta löytääksesi sinulle sopivan harjoituksen, ja voit myös säätää magneettista vastusta.

Sisäänrakennetun käsipulssianturin avulla voit seurata edistymistäsi ja seurata tärkeitä tilastoja, kuten sykettäsi.

Hinta: 199,99 €, Studio - osta nyt täältä

5. Opti manuaalinen kuntopyörä

Opti manuaalinen kuntopyörä

kuinka pitkä peto on

Tämä kuntopyörä on edullinen vaihtoehto kuntoilla kotona budjetilla.

Jos et ole kiinnostunut digitaalisista näytöistä, se on plussaa, koska tällä pyörällä ei ole sellaista. Sen sijaan saat konsolista palautetta harjoituksestasi, mukaan lukien nopeutesi, matkasi ja kalorit - mikä on helppo lukea, jotta voit seurata edistymistäsi.

Siinä ei ole niin paljon hienoja ominaisuuksia kuin joissakin muissa pyörissä, mutta jos etsit vain helppoa harjoittelua, se on ehdottomasti vaihtoehto pysyä tutkassa.

Hinta: 59,99 £, Argos -

osta nyt täältä

6. Sunny Health & Fitness pystyssä Row-N-Ride soutulaite

Sunny Health & Fitness pystyssä Row-N-Ride soutulaite

Tämä kuntopyörä on erilainen kuin mikään muu tähän asti esillä oleva pyörä, jos haluat keskittyä pääasiassa pakaran ja ytimen rakentamiseen ja vahvistamiseen, tämä kone on täydellinen.

Voit lisätä tai poistaa nauhoja, jotta saat jopa 22 kiloa vastusta, ja sinulla on myös kyky suorittaa erilaisia ​​kyykkyjä.

Hinta: 79,99 £, Amazon - osta nyt täältä

7. Lonsdale kuntopyörä

Lonsdale kuntopyörä


Vankka, kevyt ja ohut - täydellinen säilytykseen harjoituksen päätyttyä.

Pyörässä on kaksi digitaalista näyttöä, joiden avulla kaikki tärkeät tilastosi näkyvät jatkuvasti, olipa kyseessä sitten aika- tai nopeusmittaus. Pehmustettu satula auttaa pitämään sinut mukavana harjoittelun aikana ja pitää sinut työskentelemässä pidempään.

Liverpool v Napoli Edinburgh

Alle 80 puntaa, se on loistava vaihtoehto niille, jotka pitävät kiinni pienemmästä budjetista.

Hinta: 79,99 £, Sports Direct - osta nyt täältä

8. Fitfiu Best-X2000 taitettava kuntopyörä

Fitfiu Best-X2000 taitettava kuntopyörä

Jos pidit Motive Fitness & apos; pyörä, mutta et ollut kovin innostunut hintalappusta, rakastat tätä yksinkertaisesti. Siinä on melkein kaikki samat ominaisuudet, kuten selkänoja, helppokäyttöinen LCD -näyttö ja jopa kahdeksan vastustusastetta - se on myös halvempaa, mikä on todellinen bonus.

Mukana on myös erityinen pidike älypuhelimelle tai tabletille, koska mikä olisi harjoitus ilman tappajasoittolistaa?

Hinta: 299,99 £, Ebay - osta nyt täältä

9. Sisäpyörä, jossa on vastusnauhat ja Twister -levy

Sisäpyörä, jossa on vastusnauhat ja Twister -levy

Se ei ole joukon kaunein, mutta se varmasti tekee työnsä ja sen jälkeen. Jos olet vähemmän huolissasi suunnittelusta ja enemmän toiminnasta, tämä on pyörä sinulle.

Tämä sisäpyörä on monikäyttöinen ja sen avulla voit käsitellä useimpia kehon alueita. Vastusnauhojen avulla voit työskennellä käsivarsillasi samalla vahvistamalla jalkojasi ja kun haluat työstää ydintäsi, laitteen takana oleva kierrelevy antaa sinun käsitellä sitä.

Digitaalinen näyttö on käyttäjäystävällinen, joten voit helposti seurata tärkeitä tilastoja, kuten sykettäsi ja harjoituksesi edistymistä.

Kun kova työ on ohi, pyörässä on ergonominen muotoilu, jonka avulla voit taittaa sen seuraavaan kertaan.

Hinta: 119,99 £, Amazon - osta nyt täältä


Lue lisää

Kotikunto
Parhaat kuntosalilaitteet Parhaat juoksumatot Parhaat kuntopyörät Parhaat käsipainosetit

Haluatko viimeistellä kuntosalisi asennuksen? Tutustu parhaisiin työpöydän kuntolaitteisiin, jotta voit pysyä työn ja kuntoilun tasalla samanaikaisesti.

Olemme myös koonneet yhteen parhaat kodin varusteet, jotka vaihtelevat lentosuojelijoista painotettuihin liiveihin, jotta voit saada kuntoasi poistumatta kotoa.

Katso Myös: