Kuinka päästä käsiksi varastettuihin tavaroihin rikkomatta lakia

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Poliisihuutokaupat tarjoavat mahdollisuuden neuvotella.

Poliisihuutokaupat tarjoavat mahdollisuuden neuvotella(Kuva: Getty)



Varastettujen tavaroiden käsittely ei ole naurua. Jos jää kiinni, voit saada enintään 14 vuoden vankeustuomion.



Mutta on mahdollista ottaa haltuun varastetut tavarat tavalla, joka on täysin hallituksen yläpuolella.



justin timberlake janet jackson

Kun poliisi perii esineitä huijareilta, he yrittävät saada ne takaisin laillisten omistajiensa käsiin.

Valitettavasti tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista, minkä vuoksi poliisi järjestää huutokauppoja tavaroille uuden kodin löytämiseksi. Tuotot menevät sitten hyviin tarkoituksiin.

Suurin myyntivaltti on, että nämä huutokaupat tarjoavat mahdollisuuden tehdä kauppoja, koska sinulla ei ole tapana kohdata valtavaa vastustusta tarjouksia tehdessäsi.



Kuinka löytää poliisihuutokauppa

Applen iPhone 6 (L) - ja iPhone 6 Plus (R) -laatikot ja puhelimet näytetään yhdessä Utahissa

Saat voittotarjouksesi ennen kuin nuoli laskee ja voit noutaa varastettuja esineitä alennuksella (Kuva: Getty)

Poliisi valitsee muutamia erilaisia ​​huutokauppareittejä.



Ensimmäinen on Bumblebee -huutokaupat, joka on sivusto, joka on perustettu vain poliisia varten varastetun omaisuuden hävittämiseksi.

Sinun on rekisteröidyttävä sivustolle, jotta voit tehdä tarjouksen tuotteesta, sekä perustaa Nochex -maksutilin. Hintatarjousprosessi on pitkälti sama kuin näet eBay.co.uk -sivustossa - annat enimmäishinnan ja jos ylität hintatarjouksesi, sinulle ilmoitetaan ja annetaan mahdollisuus nostaa oma tarjouksesi.

Kirjoittamishetkellä korut ja ajoneuvotarvikkeet ovat ne alueet, joilla sinulla on eniten valinnanvaraa, vaikka yksityiskohdat todellisista esineistä voivat olla hieman niukat.

yorkin herttuatar yläosattomissa

Jotkut poliisivoimat haluavat tarjota näitä tuotteita tarjoajille fyysisissä huutokaupoissa.

Suur -Manchesterin poliisi esimerkiksi huutokaupoissa takavarikoi ja hylkäsi ajoneuvoja BCA -huutokaupparyhmä ja Stoodleyn ajoneuvojen huutokaupat , kun taas muut varastetut tavarat myydään huutokaupalla esimerkiksi Rochdalen keskushuutokaupat, Charles Taylorin huutokauppiaat ja arvostajat tai Simon Charlesin huutokauppiaat ja arvostajat.

Kannattaa katsoa, ​​miten oma paikallinen poliisi käsittelee varastettuja tavaroita ja järjestävätkö ne huutokauppoja alueellasi.

Suuntaa eBayhin

Voit noutaa tavaroita, jotka poliisi on kerännyt omilta myymälöiltään eBayssa (Kuva: Getty Images AsiaPac)

michael schumacherin talon kuvat

Usko tai älä, monilla eri poliisivoimilla on omat eBay myymälöissä, joissa he voivat myydä tavaransa.

Esimerkiksi Sussexin poliisi oma kauppa huutokauppasivustolla, jossa on tällä hetkellä paljon Nike -juoksukenkiä, Ford Focus -kevytmetallivanteita, Armani -hajusteita ja iPad Mini.

Sussex sanoo, että myyntituotot menevät useille sen tukemille hyväntekeväisyysjärjestöille.

sillä välin Cheshiren poliisin myymälä sisältää kohteita, kuten Bic -partakoneet ja Oral B -hammasharjan Leicestershiren poliisi huutokaupataan jarrupalat, vaatteet ja värikasetit.

Se ei ole niin erilainen kuin ostaminen mistään muusta eBayssa, kun maksut suoritetaan yleensä PayPalin kautta ja tuotteet lähetetään postitse.

Varastetuista tavaroista kadonneisiin tavaroihin

Kadonneet matkatavarat, kuten lomamatkat, myydään myös huutokaupassa.

Kadonneet matkatavarat, kuten lomamatkat, myydään myös huutokaupassa

Huutokaupanpitäjät ovat myös suosittu valinta matkailutoimistoille, jotka haluavat myös poistaa kadonneen omaisuuden.

Transport for London sai huikeat 3 miljoonaa puntaa huutokaupalla kadonneita omaisuuksia esimerkiksi kolmen vuoden aikana vuoteen 2017 asti sekä fyysisen että online -huutokauppatalon kautta.

Jos menet alas Greasby's Etelä -Lontoossa näet paljon tavaroita, joita kuvataan 'kadonneiksi matkatavaroiksi', ja kadonneita omaisuuksia myydään myös kautta XS -kohteet jolla on oma kauppa sekä eBayssa että Amazonissa.

XS lyö myös paljon ylimääräisiä yritystarvikkeita, joten ei ehkä ole selvää, onko tarjouksesi kohteena jokin huolimattoman Northern Line -matkustajan jättämä.

Voit myös kokeilla kättäsi tarjouksen hankkimisessa menemällä kadonneiden matkatavaroiden huutokauppaan. Nämä ovat matkalaukkuja, joita lentoyhtiöt eivät ole pystyneet yhdistämään uudelleen omistajiensa kanssa, ja siksi heidät ostetaan ostajille, jotka haluavat testata onneaan nähdäkseen, ovatko sisällöt todella arvokkaita.

Suuret rahaesineet, kuten korut ja elektroniikka, on jo poistettu, mutta siellä voi olla suunnittelijavarusteita, joiden arvo on muutama punta ja joita voit myydä. Tai se voi olla matkalaukku itse, joka on rahan arvoinen.

Greasby's on jälleen yksi huutokauppataloista, joka järjestää nämä matkatavarahuutokaupat BCVA Bristolissa ja Hanworth Kemptonissa kannattaa myös katsoa.

boris-seppele ylösalaisin

Lue lisää

Supersäästäjien salaisuudet
Maksoin vain 29 puntaa hummeri -illallisesta Teini leikkaa äidin ostolaskun puolivälissä Kuinka luoda oma kuntosali ILMAISEKSI Kuinka muuttaa löysä muutos 600 euroon

Katso Myös: