Kuinka Jamie Lynn Spearsin teini -ikäinen raskausšokki olisi voinut menettää kaiken - mutta hän taisteli takaisin todistaakseen, että kriitikot ovat väärässä

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Reuters/Getty)



Vain 16 -vuotiaana Jamie Lynn Spearsilla oli maailma jalkojensa juurella: supertähti vanhempi sisar, Britney, joka pystyi avaamaan kaikenlaisia ​​ovia, ja päärooli osuvassa Nickelodeon -sarjassa Zoey 101.



Hänet kutsuttiin nousevaksi tähdeksi, seuraavaksi suureksi asiaksi, ja hänelle annettiin kunnianosoituksia ja palkintoja, jotka tunnustivat hänet nuorena lahjakkuutena katsella.



Britneyn kanssa, joka on yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä muusikoista, Jamie Lynnillä oli varmasti paljon elämisen varaa ja hän näytti tekevän sen loistavasti, tehden nimen itselleen pois sisarensa varjosta.

Mutta vuoden 2007 lopussa näytti siltä, ​​että Jamie Lynnin kova työ kaatuisi hänen ympärilleen: hän huomasi olevansa raskaana 16 -vuotiaana.

Vuonna 2014 kuvattu Jamie Lynn on nyt menestyvä äänitystaiteilija (Kuva: Getty)



Isosiskonsa Britney Spearsin kanssa vuonna 2005 (Kuva: Rex)

Kun teini oli myyty roolimalliksi nuorille tytöille kaikkialla, hän huomasi odottavansa vauvaa lapsuuden rakkaansa ja ensimmäisen poikaystävänsä Casey Aldridgen kanssa.



Yön aikana hänet työnnettiin maailmanlaajuiseen tabloidien valokeilaan, häntä syytettiin teiniraskauden hohtamisesta ja kutsui pettymystä häneen katsoneille nuorille tytöille. Kriitikot ennustivat uransa päättyvän terveenä etelän koululaistähtenä, kun taas Jamie vetäytyi parrasvaloista.

Mutta hän kieltäytyi muistamasta teini -ikäisenä raskaana olevana tytönä ja nostettuaan Maddien pois valokeilasta hän puhkesi jälleen showbiz -näyttämölle ja keksi itsensä vakavaksi maalaulajaksi.

Ja koko ajan Maddie on ollut hänen tärkein prioriteettinsa elämässä.

Nouseva tähti Hollywoodissa

Britney Spearsin vanhempi sisar merkitsi, että Jamie Lynn oli alttiina Hollywoodin kirkkaille valoille varhaisesta iästä lähtien. Hän voitti roolin näyttelemällä Britneyn nuorempaa sisarta elokuvassa Crossroads vuonna 2002, ennen kuin hän osallistu Nickelodeonin luonnosohjelmaan All That.

Jamie Lynn näytteli omassa Nickelodeon -ohjelmassaan Zoey 101 (Kuva: Reuters)

Tämä johti spinoff -esitykseen Zoey 101, joka seurasi koulutytön Zoey Brooksin (Jamie Lynn) ja hänen ystäviensä elämää heidän kuvitteellisessa sisäoppilaitoksessaan Kaliforniassa. Hän myös nauhoitti tunnuslaulun Follow Me, jonka on kirjoittanut Britney.

Zoey 101 oli valtava menestys luokituksissa ja vakiinnutti Jamie Lynnin paikkansa nousevana Hollywood -tähtenä. Hänet nimitettiin lukuisiin suuriin palkintoihin ja hän voitti muun muassa suosikkitelevisionäyttelijöitä vuoden 2006 Kids ’Choice Awards -palkinnolla ja kahdella nuoren taiteilijan palkinnolla.

Teini raskauden shokki

Jamie Lynn oli palannut kotiin, kun hän oli käärinyt Zoey 101: n Los Angelesiin, kun hän alkoi tuntea olonsa pahoinvoivaksi ja sai ystävän ehdottamaan raskaustestin tekemistä. Hän teki testin paikallisen huoltoaseman kylpyhuoneessa.

Jamie Lynn kuvassa vuonna 2007 - sinä vuonna, kun hän huomasi olevansa raskaana

Syyskuu 2007: Jamie-Lynn Spears saapuu Us Weekly Hot Hollywood -juhliin Oopperassa LA: ssa

Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn muisteli raskaustestin tekemistä TLC -dokumentissaan (Kuva: TLC)

Muistan, että sairastuin jatkuvasti ja oksensin, hän muisteli vuoden 2016 TLC -dokumentissaan When The Lights Go Out.

Ystäväni sanoi: 'Etkö usko, että olisit raskaana?' Minä sanoin: 'Ei, ei mahdollista!' Hän sanoi: 'Otetaan ystävämme ostamaan raskaustesti', joten pysähdyimme hakemaan kaasua ja hän sanoi mene testiin, koska emme halunneet tehdä sitä kotona.

Menin BP: hen [autotalliin] ja tein raskaustestin… Testi oli positiivinen ja olin raskaana. Joten sain uutisen BP: n naisten huoneessa. Summaa kaiken.

Kerro vanhemmilleen

Jamie Lynn oli liian peloissaan kertoakseen vanhemmilleen raskaudestaan ​​kasvoilleen, joten hän kirjoitti äidilleen muistiinpanon, jonka hän jätti toiseen huoneeseen odottaessaan lähellä.

Jamie Lynn kertoi uutisen vanhemmilleen kirjeellä, jonka hän jätti talon toiseen huoneeseen (Kuva: Getty)

Isä Jamien kanssa TLC -dokumentissaan (Kuva: TLC)

Näyttelijä Jamie Lynn Spears, Maddie Briann Aldridge ja Lynne Spears

Äiti Lynnen ja tyttärensä Maddien kanssa vuonna 2016 (Kuva: FilmMagic, Inc)

En aio sokeroida sitä, hän sanoi TLC -dokumentissaan. Asiat eivät olleet hienoja siellä jonkin aikaa. Tunsin äärimmäistä syyllisyyttä, koska olin elänyt elämäni yrittäen olla tämä täydellinen tyttö koko ajan ja aioin pettää kaikki.

Hänen vanhempansa myönsivät hämmästyneensä uutisesta, mutta seisoivat hänen takanaan. Minun mielestäni maailma pysähtyi pariksi sekunniksi, sanoi isä Jamie, kun taas äiti Lynne sanoi: pelkäsin hänen puolestaan.

Ja kertoa maailmalle ...

Seuraava asia oli kertoa maailmalle, ja päätettiin, että Jamie Lynn antaa haastattelun OK -lehdelle, jotta hän voisi kertoa tarinansa omin sanoin.

Tiesin, että minun oli annettava selitys faneilleni, ja halusin sen olevan sanoin ensin. Minun oli tehtävä päätös, jonka kanssa voisin nukkua joka ilta, hän kertoi Glamour vuonna 2012.

Jamie antoi eksklusiivisen haastattelun OK -lehdelle raskaudestaan (Kuva: OK! Aikakauslehti)

Tunsin olevani vastuussa nuorista tytöistä ja äideistä, jotka luultavasti sekoitin ja pettin. Pahoittelen sitä. Mutta en yrittänyt loistaa teini -ikäistä raskautta. Vihasin, kun [tabloidit] sanoivat niin. Kaikille jaetaan korttien käsi. Oli minun valintani pelata niitä samalla tavalla kuin minä.

Olin jo järkyttynyt siitä, että minun piti kertoa siitä vanhemmilleni ja Caseyn vanhemmille. Maailman kaatuminen tilanteeseen, joka vaikutti jo perheeseeni valtavasti, oli vaikeaa. Mutta tämä oli minun tilanteeni ja tein parhaani.

Nickelodeonin reaktio

Kaikki halusivat tietää, mitä Zoey 101: lle tapahtuisi Jamie Lynnin raskauden jälkeen; voiko esitys jatkua, kun näyttelyn roolimalli -tähti odotti?

Jamie on tehnyt selväksi, että hän ei ollut koskaan raskaana Zoey 101 -sarjassa - se tapahtui kuvaamisen jälkeen.

Laulaja-lauluntekijä Jamie Lynn Spears

Jamie Lynnia tuki Nickelodeon (Kuva: Getty Images North America)

Oli huhuja, että Zoey 101 oli peruutettu raskauden vuoksi, mutta Nickelodeon julkaisi lausunnon, jossa ylistettiin Jamie Lynnin voimaa jakaa uutisia maailman kanssa.

- Kunnioitamme Jamie Lynnin päätöstä ottaa vastuu tässä arkaluonteisessa ja henkilökohtaisessa tilanteessa. Tiedämme, että tämä on erittäin vaikea aika hänelle ja hänen perheelleen, ja ensisijainen huolenaiheemme on tällä hetkellä Jamie Lynnin hyvinvointi. ''

Lähtö Hollywoodista - ja hänen uransa

Jamie Lynn päätti vetäytyä valokeilasta raskauspommin jälkeen ja sanoi haluavansa keskittyä syntymättömään vauvaansa ja tulevaisuuteen.

Kyse oli siitä, että otin aikaa miettiäkseni, millaisen tulevaisuuden halusin luoda, koska toin toisen elämän tähän maailmaan. Minun piti todella kasvaa aikuiseksi, jotta voisin olla nainen, jonka tyttäreni ansaitsee. Ja kaikkea ei tarvitse nähdä tai kuulla, hän kertoi Kosmopoliittinen .

Jamie Lynn nosti Maddien pois valokeilasta

Kuvassa Maddien kanssa Instagram -valokuvassa (Kuva: jamielynnspears/Instagram)

Hän sanoi, ettei ura ollut edes hänen mielessään eikä hän ajatellut sitä, mistä hän oli poistumassa; vain, että hän teki oikein itselleen ja syntymättömälle lapselleen.

- En todellakaan ajatellut uraa. Se oli enemmän kuin se, että minulla on lapsi, minun on perustettava koti. Minun on poistettava itseni, jotta voin selvittää, kuinka kasvaa äidiksi, jonka tämä lapsi ansaitsee. Ura oli jälkipolttimessa. '

Uusi elämä Mississippissä

Raskaussokin jälkeen Jamien silloinen poikaystävä Casey ehdotti hänelle ja hän hyväksyi. He aloittivat uuden elämän yhdessä Mississippissä, kaukana Los Angelesin valokeilasta - vaikka tabloidit löysivät hänet edelleen.

Laulaja-lauluntekijä Jamie Lynn Spears

Jamie Lynnin elämä Mississippissä oli kaukana LA -punaisen maton loistosta ja hohdosta (Kuva: Getty Images North America)

'En asunut LA: n keskellä, en pyytänyt tätä huomiota', hän kertoi JA verkossa vuonna 2016.

'Tiesin, että tarinani tulee olemaan jotain, mitä ihmiset halusivat tietää, tietysti [se] tabloidikultaa. ... Vaikeinta minulle oli yrittää selvittää, miksi nämä aikuiset miehet seurasivat tätä nuorta tyttöä ympärillään, joka jo käy läpi niin paljon keskellä ei mitään. Olin jo niin peloissani, etten halunnut sitä lisäpainetta. '

Äidiksi tuleminen

Maddie Briannn Aldridge syntyi 19. kesäkuuta 2008. Jamie Lynn sai synnytyksen luonnollisesti - huolimatta tuolloin raportoiduista C -leikkauksista.

Perhe, mukaan lukien sisar Britney, oli syntymässä.

Jamie suutelee Maddieä TLC -dokumenttielokuvansa kohtauksessa (Kuva: TLC)

'Minulla oli täydellinen raskaus ja täydellinen synnytys. Olin erittäin siunattu ', hän kertoi OK jälkeenpäin.

- Kun näin hänet ensimmäisen kerran, se oli surrealistista. Et voi edes kuvitella sitä hetkeä. Hän vain katsoi minua, eikä todellakaan itkenyt aluksi. Pelkäsin, ja sitten hän alkoi huutaa. Se on maailman paras tunne. '

Puuttuu normaaliin teini -elämään

Kun tulit raskaaksi 16 -vuotiaana, Jamie Lynn jätti väistämättä osan teini -ikäisen normaalista toiminnasta.

'Valehtelisin, jos sanoisin, että jos en menettäisi sitä, mitä normaalit teini -ikäiset tekevät tietysti', hän kertoi JA verkossa viime vuonna.

'Mutta minun ei tarvitse sääliä sitä kohtaan. Se on tilanne, johon asetin itseni ja jota kutsutaan vastuullisuudeksi. Sinun on oltava aikuinen, ei tarvitse istua ympärilläsi ja sääli itseäsi. '

Jamie on sanonut, ettei vaihtaisi teini -ikäänsä mihinkään (Kuva: TLC)

Erottaminen Caseylta

Jamie Lynnin romantiikka lapsuuden rakkaansa Caseyn kanssa ei kestänyt ja he erosivat vuonna 2010.

Maddien isä oli ainoa poikaystäväni, joka minulla oli koskaan ollut, joten minulle se oli, tämä pieni tyttö ansaitsee perheen; äiti ja isä ', hän sanoi TLC -ohjelmassaan.

'Hän yritti tehdä oikein ja pyysi minua naimisiin hänen kanssaan. Olimme kihloissa jonkin aikaa, mutta luulen ymmärtäväni, että kiirehtiminen johonkin, mikä ei ollut oikein, olisi lopulta pahempaa.

Jamie Lynn Spears osallistuu vuoden 2015 CMT -musiikkipalkintoihin

Jamie Lynn osallistui CMT Music Awards -kilpailuun vuonna 2015 (Kuva: Jason Merritt/Getty)

Paluu töihin kulissien taakse

Kun Maddie oli noin vuoden ikäinen, Jamie Lynn päätti muuttaa Nashvilleen jatkaakseen kantrimusiikkiuraa tarjotakseen tyttärelleen parasta.

Vaikka olin poissa valokeilasta, työskentelin kovasti luodakseni loistavan laululuettelon ja luodakseni todellisen vahvistetun perustan tulevaisuudelle, hän sanoi.

Joka päivä oli kitaratunteja, äänitunteja, omien käsityöni parantamista, jotta voisin olla paras versio itsestäni tähän.

Rakkauden löytäminen uudelleen

Jamie alkoi seurustella liikemies Jamie Watsonin kanssa vuonna 2010, kun hän oli eronnut Caseysta.

Maddie oli kunniavieraana.

Jamie Lynn ilmoitti kihlauksestaan ​​vuonna 2013 (Kuva: INSTAGRAM)

Jamie Lynn Spearsin kihlasormus

Hän meni naimisiin Jamie Watsonin kanssa vuonna 2014 (Kuva: Twitter)

Jamie Lynn Spearsin häiden instagram

Miehensä Jamien ja tyttärensä Maddien kanssa hääpäivänä (Kuva: FoxPeteFox / Instagram)

- Se oli väistämätöntä, että se tapahtuisi, mutta on todella mukavaa olla vaimo ja saada aviomies ja todella saada tämä perhe. Kaikki on nyt virallista, ja kaikki tuntuu todella hyvältä ', hän kertoi Maun maku .

Paluu

Tunnetuin teini -ikäisestä komedianäyttelijästä, kun Jamie Lynn palasi valokeilaan, se oli hyvin erilaisessa muodossa: vakavan maalaistaiteilijan.

kuka omistaa dw sportsin

Vietettyään useita vuosia töissä Nashvillen kulissien takana, hän julkaisi debyyttialbuminsa The Country omalla levy -yhtiöllään, Sweet Jamie Music, ja on esiintynyt Grand Ole Opryssä ja avoinna Alabamaan.

Hänen debyyttinsinkinsä How Could I Want More pääsi Billboard Hot 100 Country Songsin 30 parhaan joukkoon.

Instagram

Laita Maddie aina etusijalle

Hän on nyt kantrimusiikkitaiteilija, joka on onnistuneesti poistunut Britneyn varjosta, mutta riippumatta siitä, kuinka paljon mainetta tulee hänen tielleen, hän asettaa Maddien aina ykkösprioriteettikseen.

'Tyttäreni pitää minut motivoituneena', hän kertoi Popsugar Viime vuonna hänen tavoitteensa on 'tarjota' Maddielle ja 'luoda tulevaisuus, joka luo paremman elämän hänelle'.

'Minä asetan äidin olemisen etusijalle, ja kaikki kanssani työskentelevät tietävät tämän ja tietävät, että minulla on oltava aikataulu, joka toimii sen ympärillä', hän lisäsi Tinseltownin äiti .

Instagram
Instagram

Lisää lapsia tulevaisuudessa?

Nyt onnellisesti naimisissa aviomiehensä Jamien kanssa laulaja on sanonut haluavansa laajentaa perhettään tulevaisuudessa, mutta ajoitus ei ole vielä aivan oikea.

'Mieheni haluaisi saada lapsia, kuten eilen. Mutta minusta mielestäni lasten hankkiminen on myös ajoitusta, hän kertoi JA verkossa .

'Tiedän, että he sanovat aina:' Ei ole oikea aika saada lasta. Hanki vain vauvoja. & Apos; Mutta mielestäni juuri nyt on ehkä hieman itsekästä, että saan lapsen.

Maddie on Jamie Lynnin ykkösprioriteetti (Kuva: TLC)

'Minulla on kiire. Haluan pystyä tekemään saman kuin mitä olen tehnyt Maddien kanssa - oikeastaan ​​vain olla äiti vähän aikaa ja saada aikaa keskittyä seuraavaan lapseeni. Mutta joo, haluamme tietysti lisää vauvoja. '

'Hänellä on niin suloinen pieni sydän. Minusta tuntuu, että olen kasvattanut hänet paljon rehellisesti, mutta olen myös kasvattanut hänet suurella rakkaudella ', hän lisäsi Ihmiset .

- Hän on erittäin onnellinen, tyytyväinen tyttö, eikä vanhempi voi muuta pyytää. Se on ylpein saavutukseni kaikesta ja tulee aina olemaan. '

Lue lisää

Jamie Lynn Spears & apos; tytär onnettomuus
Maddien isä antaa päivityksen Maddie hereillä ja hengittää Jamie Lynn Spears & apos; voimia tyttärelle Miten Jamie Lynn liittyy Britneyyn?

Katso Myös: