Mike Ashley etsii DW Sports -resursseja pelastaakseen työpaikkoja bust -kuntoketjussa

Mike Ashley

Horoskooppi Huomenna

Sports Directin omistaja Mike Ashley laajentaa valtakuntaansa(Kuva: PA)



Mike Ashleyn Frasers Group on ostanut 37 miljoonan punnan arvosta DW Sports -omaisuutta, mikä saa aikaan 'useita' töitä rintafirmassa.



Frasers Group, johon kuuluvat Sports Direct ja House of Fraser, kertoi ostaneensa 'tiettyjä omaisuuseriä', mutta ei DW -yrityksen nimeä järjestelmänvalvojilta - ja käyttää jopa 6,9 miljoonaa puntaa riippuen siitä, miten vuokralaiset reagoivat.



'' Frasers Group odottaa innokkaasti, että transaktion mukaisesti hankitut kuntosali- ja kuntosalipalvelut nostetaan konsernin olemassa olevan ikonisen Everlast -tuotemerkin alle, ja on myös iloinen siitä, että se on pelastanut useita työpaikkoja '', yritys sanoi markkinapäivityksessä.

DW Sports romahti hallintoon 3. elokuuta, jolloin 1700 työntekijää joutui irtisanomisvaaraan.

Muutto seuraa sarjan kauppoja, joita Ashley on tehnyt pääkadulle, mukaan lukien Jack Wills ja House of Fraser viime vuosina.



DW Sportsilla, jonka omistaa Wigan Athleticin omistaja Dave Whelan, on 73 kuntosalia ja 75 vähittäiskauppaa ympäri Iso -Britanniaa.

Michael Murray, Frasers Groupin korkeuspäällikkö, sanoi: Olemme olleet avoimia ryhmämme laajuisesta korkeusstrategiasta ja tavoitteistamme tulla Yhdistyneen kuningaskunnan johtajaksi urheilussa ja kuntoilussa.



'' Tämä ostos täydentää täydellisesti nykyistä kuntosali- ja kuntovalikoimaamme ja tarjoaa Frasers Groupille mahdollisuuden nopeuttaa Everlast Fitness -brändimme kasvua parhailla paikoilla ympäri Iso -Britanniaa.

”Suuren epävarmuuden aikana olemme ylpeitä siitä, että olemme turvanneet satojen työpaikkojen tulevaisuuden, ja odotamme innolla yhteistyötä uusien kollegoidemme kanssa strategian toteuttamiseksi.

DW Sportsin perusti entinen Wigan Athleticin omistaja Dave Whelan vuonna 2009 (Kuva: Burton Mail)

Pomot syyttivät 'haastavaa' vuosineljännestä, koska se varoitti kymmenistä sulkemisista välittömästi.

Myynnin sulkeminen on nyt alkanut sen jäljellä olevissa 50 myymälässä.

Fitness First, joka on DW: n sisaryhtiö, jatkaa kuitenkin erillisenä yrityksenä, eikä hallinto vaikuta sen 43 klubiin.

DW Sports on aloittanut myynnin sulkemisen (Kuva: Burton Mail)

Toimitusjohtaja Martin Long sanoi: ”Covid-19: n seurauksena olemme joutuneet tilanteeseen, jossa hallitus on antanut meille valtuutuksen sulkea sekä vähittäiskauppamme että kuntosalimme kokonaisuudessaan pitkäksi ajaksi. korkea kiinteiden kustannusten perusta ja nolla tuloa.

- Monien muiden vähittäiskauppaliiketoimintojen tavoin näiden erittäin haastavien toimintamarkkinoiden seuraukset ovat aiheuttaneet väistämättömiä kannattavuusongelmia DW Sportsille.

Päätöstä järjestelmänvalvojien nimittämisestä ei ole otettu kevyesti, mutta se antaa meille parhaan mahdollisuuden suojella liiketoiminnan elinkelpoisia osia, palauttaa ne kannattavuuteen ja turvata mahdollisimman monta työpaikkaa.

”Se on vaikeaa mallia kaikille yrityksille ilman pitkäaikaisia ​​vahinkoja ja sillä rajallisella tuella, jonka olemme saaneet.

'' Kun olemme käyttäneet kaikki muut liiketoiminnan käytettävissä olevat vaihtoehdot, uskomme vakaasti, että tämä prosessi voi olla alusta yrityksen uudelleenorganisoimiseksi ja monien kuntosaliemme säilyttämiseksi jäsenillemme sekä myös tiimimme jäsenten mahdollisten työpaikkojen enimmäismäärän suojaaminen. ''

Katso Myös: