Kuinka John Cena inspiroi Big Show'n radikaalia painonpudotuksen muutosta WWE -supertähtenä esittelee upeita tuloksia

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

The Big Show on arvostanut John Cenaa uskomattomasta laihtumismuutoksestaan.



& apos; Show & apos; eli Paul Wight on pudottanut hämmästyttäviä 90 kiloa vuodessa sen jälkeen, kun Cena haastoi hänet jättiläiseksi vatsalihaksilla.



Ja tulos on mahtava, uransa jälkimmäiseen vaiheeseen astuminen on herättänyt jättiläisurheilijan pohdintaa ja oivallusta, ettei hänen tarvitse enää painaa 227 kiloa menestyäkseen alalla.



Kun urani alkoi kääntyä niin sanotusti, tajusin, etten tarvinnut sitä enää. En tarvinnut sitä menestyäkseni, Big Show kertoi CBS . Minun piti olla kevyempi, minun oli oltava paremmassa kunnossa. Ja se oli vain henkilökohtainen haaste.

Koko juttu on John Cenan vika. John Cena ja minä katselimme ohjelmaa näytöllä. Yleensä, jos käyt esityksissämme, jos John ja minä emme ole töissä, istumme siellä katsomassa esitystä yhdessä.

Big Show on tullut sellaiseksi kuin Cena haastoi hänet: 'jättiläinen, jolla on vatsalihakset' (Kuva: Instagram)



Näytä poseja Trish Stratuksen ja Litan kanssa (Kuva: Instagram)

Big Show on laihtunut huomattavasti (Kuva: Instagram)



Cena ja Show kehässä (Kuva: Internet tuntematon)

John ja minä vain vitsailemme toisiamme, ja kommentoin jättiläistä, jolla oli vatsalihakset, kuka haluaisi nähdä sen? Ja John Cena katsoi minua suoraan silmiin ja sanoi: ”Joo, jättiläinen, jolla on vatsalihakset. Kuka haluaisi nähdä sen? '

Ja hän lähti pois. Mutta tapa, jolla hän sanoi sen, hän haastoi minut, etten voinut tehdä sitä. Ja se todella järkytti minua niin pahasti, että sain näytökseni yhteen tällä viikolla ja aloitin. Kesti hieman yli vuoden ja pudotin 90 kiloa.

Big Show'n Instagram on nyt välttämätön katselu, kun hän esittelee #GiantInTheGym -esityksen.

Katso Myös: