Logan Paul hämmästyttää faneja esiintymisellään The Miziä vastaan ​​WWE SummerSlamissa

Paini

Horoskooppi Huomenna

Logan Paul on hämmästynyt WWE faneja esiintyessään The Miziä vastaan ​​WWE Summerslamissa saavutettuaan vaikuttavan voiton Nashvillessä. Paul sai vihdoin tilaisuuden ottaa The Miz vastaan ​​kutsuttuaan häntä toistuvasti.



Ja amerikkalainen YouTube-tähti jätti yleisön järkyttyneeksi kukistettuaan 41-vuotiaan miehen Nissan-stadionilla. Taistelu rakentui The Mizin vuorosta Paulia vastaan, kun heidät yhdistettiin alun perin Wrestlemanian tag-tiimiin.



Yhdessä taisteleva pari otti vastaan ​​WWE-legenda Rey Mysterion ja hänen poikansa Dominikin ja voitti ottelun Texasissa palvovan yleisön edessä.



The Miz kuitenkin kääntyi dramaattisesti kumppaninsa kimppuun ja järjesti tämän viikonlopun yhteentörmäyksen, jossa Paul pystyi kostamaan. YouTuber sai uuden löydetyn kilpailijansa pelaamaan mieleenpainuvalla liikkeellä, kun hän nousi huipulle ennen kuin hän sai aikaan merkittävän sammakon roiskeen.

Miz makasi kuuluttajapöydän toisella puolella, ja lentävä Paul litistyi sen jälkeen - yhdessä pöydän kanssa - jättäen Nashvillen väkijoukon shokkiin. Ottelun jälkeen jatkuvasti itsevarma YouTuber paljasti, että hän oli iloinen voidessaan laittaa entisen mentorinsa 'paikalleen'.

 Paul varmisti voittonsa tyylillä.
Paul varmisti voittonsa tyylillä

Hän sanoi: 'Olen uupunut. Minun täytyy olla rehellinen, tämä urheilu on hullua, tämä on yksi hulluimmista asioista, joita olen koskaan tehnyt, en voi uskoa kuinka nopeasti minut on heitetty korkeimmalle tasolle ja minun on odotettu suoriutuvan, mutta lopulta se on mitä Tahdon.



”Asetin Mizin hänen paikalleen, kerroin hänelle tarkalleen, mitä aion tehdä ja tein sen. Hän aliarvioi minua, kunnioitus on kunnioitusta, mutta voitin mentorini. Puhuessaan korkealla lentävästä sammakon roiskeesta yläköydestä, Paul kuvaili siirtoaan hetkeksi, jonka hän 'muistaa loppuelämänsä'.

Hän jatkoi: 'Voi, se on asia, josta haaveilit lapsena. Tällaisia ​​asioita olen matkinut aikuisena. Seisoin sohvan päädyssä ja lyöisin ystävääni, ja minun on tehtävä se nyt tosielämässä, Nashvillessä 50 000 ihmisen katsomassa, se on hetki. Se on hetki, jonka muistan koko loppuelämäni.



Katso Myös: