Kuinka Kelly Brook menetti 2. sijan - yksinkertaisia ​​säätöjä, jotka auttoivat tähtiä pudottamaan kolme mekkokokoa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Kahdenkymmenen vuoden aikana Kelly Brook oli hoikka koko 10 ja ansaitsi miljoonia näyttäen hoikka hahmonsa ja upeat käyränsä.



Mutta kun olet asunut Los Angelesin ankaran häikäisyn alla & apos; terveys- ja kuntokeskukseen ja proteiinipitoisen Atkinsin ruokavalion noudattamiseen, kun Kelly palasi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan viisi vuotta sitten, hän päätti lopettaa laihduttamisen.



Sen sijaan entinen glamour-malli omaksui hänen silloisen uuden poikaystävänsä Jeremy Parisin elämäntavan, nauttien rauhallisista ja herkullisista aterioista italialaisen mallin ja hänen perheensä kanssa.



Kun vierailin hänen vanhempiensa luona ensimmäistä kertaa, olin kuin: 'Voi luoja.' Aloitimme pastalla. Kun aloitat aterian pastalla, tiedät, että siitä tulee iso ”, hän kertoi aiemmin The Sunille.

Kelly Brook oli parikymppinen laiha koko 10

Kelly Brook oli parikymppinen laiha koko 10 (Kuva: Getty Images)

Hänen kanssaan olen varmasti saanut muutaman kilon, ellei kiviä. Ja tiedätkö mitä? Rakastan sitä.'



Wickhamin hevosmessut 2014

Hän lisäsi: Rakastan tuoppia Guinnessia, rakastan pihvipiirakkaa, rakastan omenamuruja, rakastan papuja valkoisella paahtoleivällä, rakentajan teetä maidolla ja kahdella sokerilla. '

Mutta luottamuksestaan ​​huolimatta Kelly sai murskaavan iskun, kun hän palasi Murder On The Orient Express -elokuvan ensi -iltansa Royal Albert Hallissa vuonna 2017, jossa hän sanoi odottavien valokuvaajien huutavan häntä hengittämään sisään.



Kelly lopetti ruokavalion muutettuaan takaisin LA: sta ja omaksui upeat käyränsä

Kelly lopetti ruokavalion muutettuaan takaisin LA: sta ja omaksui upeat käyränsä (Kuva: Instagram)

Kuvassa elokuvan ensi -illassa, jossa valokuvaajat kehottivat häntä hengittämään sisään.

Kuvassa elokuvan ensi -illassa, jossa valokuvaajat kehottivat häntä hengittämään sisään. (Kuva: Splash)

Kelly nimitti tapahtuman 'herätyskutsuksi', ja Kelly myös koputti flackin äidiltään, joka kehotti häntä 'lopettamaan syömisen'. ja jopa hänen poikaystävänsä kertoi 40 -vuotiaalle, että hän näytti pieneltä ilmapallolta.

Kelly kertoi olevansa kieltävä, ja hänen vaatteensa vain kutistuivat pesussa ja paljastivat, että hänen 34FF -tissit olivat niin suuria, että hän kärsi tuskallisesta selkäkivusta.

Hän päätti ryhtyä toimiin terveytensä vuoksi ja joulukuussa 2018 hänestä tuli SlimFastin suurlähettiläs ja hän laihtui 21 kiloa koostaan ​​16.

Kellyn poikaystävä Jeremy antoi hänelle lempinimen pikku ilmapallonsa & apos;

Kellyn poikaystävä Jeremy antoi hänelle lempinimen pikku ilmapallonsa & apos; (Kuva: SplashNews.com)

lumikuu helmikuuta 2019

'Perheeni on aivan todellinen kanssani, en asu unelma -maailmassa. Oli melko ilmeistä, että kaikki olivat kuin 'mitä aiot tehdä asialle?' hän sanoi.

'En voi edes uskoa, että minusta tuli näin iso. Luulen, että elämäntapani vain hidastui. Olen ikääntynyt ja söin ehdottomasti enemmän kuin pitäisi. Se meni siihen pisteeseen, että ajattelin, etten halua lähestyä 40 kertaa kaksinkertaista kokoa kuin olin 20 -vuotiaana. '

Vuoteen 2019 mennessä hän oli menettänyt kaksi kiveä ja palasi kokoon 12, koska hän oli leikannut ginin ja viinin ja juoksi kolme kertaa viikossa.

Kelly sanoo, että Jeremy auttaa pitämään hänet motivoituneena treenaamaan

Kelly sanoo, että Jeremy auttaa pitämään hänet motivoituneena treenaamaan (Kuva: PA)

Hän on myös säännöllinen kuntosalilla poikaystävänsä Jeremyn kanssa ja hyvitti hänen motivoivan ja SlimFastin aterian korvaavan ravistelun auttamaan hänen muutoksessaan.

Ja vaikka hän kieltäytyi leikkaamasta rakkaansa paimenen piirakoita, paahdettuja illallisia ja bolognese -spagettikulhoja kokonaan, hän säästää ne nyt herkullisena ja täyttää vähäisemmät ateriat pienemmillä annoksilla ja paljon vihanneksia.

Esittäen laihdutuksensa tällä viikolla, hän kertoi Hello! aikakauslehti: 'En todellakaan tuntenut olevani tervein tai kaunein, ja halusin tuntea oloni jälleen hyväksi.

Malediiveilla aiemmin tänä vuonna kuvattu Kelly on nyt hoikka koko 12

Malediiveilla aiemmin tänä vuonna kuvattu Kelly on nyt hoikka koko 12 (Kuva: Instagram)

Lue lisää

vauva yhdellä silmällä
Paras valikoima showbiz -pitkiä luentoja
Kiroavien tyttöjen kirous Kylie Minogue & rikki & apos; hajottamalla Robbien ja Garyn vihanpito

'Tunnen oloni luottavaiseksi kehossani ja olen tyytyväinen siihen painoon, jonka olen tällä hetkellä. Tykkään olla kurvikas, pidän tissistä ja pyllystä. '

Kuitenkin, vaikka hän myöntää, että hän kaipaa & apos; vartalollaan, Kellyllä ei ole halua olla muuta kuin terve.

Hän jatkoi: 'Näytän vain normaalilta 40-vuotiaalta naiselta. Näytän miltä minun pitäisi näyttää, se ei ole jotain saavuttamatonta.

'Minulla ei koskaan ole vartaloa, joka minulla oli 21-vuotiaana uimapuvumallina, enkä halua olla se tyttö. Haluan vain olla paras versio itsestäni ikäni. Se on minun painopisteeni. '

Katso Myös: