Kuinka laihtua hyvin - 5 halpaa tapaa pudottaa kiloa vuonna 2018

Uudenvuodenlupaus

Horoskooppi Huomenna

Uudenvuodenlupaukset: Laihduta vähemmän vuonna 2016



Joulun ahneuden jälkeen ei ole yllätys, että niin monet meistä valitsevat laihduttamisen uudenvuodenlupaukseksi.



Eikä se ole huono asia; National Institute for Health and Care Excellence -tutkimuslaitoksen mukaan ihmiset, jotka tarvitsevat laihdutusta, voivat nähdä merkittäviä terveyshyötyjä siirtämällä vain 5% painostaan.



Mutta on paljon yrityksiä, jotka tekevät omaisuuksia epätoivostamme olla ohuita, ja suurin osa niistä maksetaan lupauksista, ei tuloksista.

Jotkut laihdutusohjelmat voivat maksaa satoja, varsinkin jos kirjaudut elintarvikkeiden korvausohjelmaan, eikä ole mitään takeita siitä, ettet kasaisi painoa takaisin myöhemmin.

robson green rakkauselämä

Joten tässä ovat halvimmat tapamme laihtua vuonna 2018…



kyselyn lataus

Oletko laihduttanut jouluna?

Yli 2000 ÄÄNETTÄ

Ei - olen ollut varovainen ruoan ja juoman kanssaVähän - mutta pääsen eroon siitä muutamassa viikossaTietenkin - se on joulun pointti

1. Ota yhteys lääkäriisi

Hieman leppoisa oleminen ei ehkä ole lääketieteellinen hätätilanne, mutta se on lääketieteellinen huolenaihe, joten lääkärisi pitäisi pystyä auttamaan sinua.

He voivat keskustella siitä, onko liikunta turvallista, mihin painoon sinun pitäisi pyrkiä ja mitkä elämäntapamuutokset auttavat sinua saavuttamaan ja pysymään terveessä koossa.



Jotkut käytännöt tarjoavat jopa laihdutusklinikoita ja tukea, joista maksaisit, jos liittyisit laihdutusryhmään, toiset voivat ohjata sinut tuettuun laihtumisen tukiryhmään.

Lue lisää

Liverpool vs atletico madrid -kanava
Uudenvuodenlupaukset halvemmalla
Päätöslauselmat, jotka säästävät eniten 5 halpaa tapaa laihtua 5 halpaa tapaa löytää rakkaus 7 halpaa tapaa syödä hyvin

2. Siirry verkkoon

Ei. Googlaamalla 'laihdutus' ei lasketa harjoitukseksi ... (Kuva: Getty)

Internet on täynnä yrityksiä, jotka yrittävät myydä laihdutusratkaisuja, mutta se on myös täynnä erinomaisia ​​ilmaisia ​​neuvoja. NHS tarjoaa 12 viikon laihdutusohjelma joka on täysin ilmainen ja erittäin turvallinen käyttää.

numeron 414 merkitys

Vaihtoehtoisesti hyväntekeväisyysjärjestöt, kuten British Heart Foundation, ovat oppaita terveelliseen laihtumiseen jonka voit ladata ilmaiseksi.

Ja jos haluat tukea muilta laihduttajilta, verkko on täynnä foorumeita ja blogeja, joissa voit jakaa kokemuksesi ymmärtävällä korvalla.

3. Kuntoudu ilmaiseksi

Maksuttomia ParkRun -tapahtumia on ympäri maata - kukaan ei tuomitse sinua

Kaikki eivät ole samaa mieltä siitä, että liikunta auttaa laihduttamisessa, mutta kaikki hyväksyvät sen, että asentaja on terveellisempää.

Sinulla saattaa olla houkutus liittyä luokkaan, klubiin tai sitoa itsesi pitkäksi, kalliiksi sopimukseksi paikallisen kuntosalin kanssa.

Mutta ennen kuin käytät omaisuuksia, kannattaa kokeilla joitain ilmaisia ​​tapoja saada kunto. Esimerkiksi NHS: llä on erinomainen käynnissä oleva ohjelma, jonka voit ladata puhelimeesi ja joka alkaa uskomattoman lempeästi.

on parasetamoli turvallinen raskauden aikana

Vaihtoehtoisesti voit juosta muiden kanssa ilmaiseksi liittymällä juoksuklubiin tai osallistumalla ParkRun -organisaatioon ilmaisia ​​viikoittaisia ​​kolmen mailin lentoja ympäri maata .

4. Syö hyvin vähemmällä

Hyvän ruoan ei tarvitse maksaa maapalloa

On surullinen totuus, että roskaruoka on usein halvempaa kuin tuoreet hedelmät ja vihannekset, ja jos et ole täysin varma keittiöstä, terveellinen syöminen budjetilla voi tuntua mahdottomalta.

Mutta jälleen kerran, verkossa on paljon ilmaisia ​​neuvoja yksinkertaisten, terveellisten ja halpojen aterioiden valmistamiseen. Rakastamme NHS: n Change 4 Life -ateriasuunnittelija . Se antaa sinulle yksinkertaisia ​​reseptiideoita, jotka voidaan valmistaa budjetilla - se tulostaa jopa ostoslistan puolestasi.

Ja aterioiden suunnittelu etukäteen voi todella vähentää jätettäsi, mikä tarkoittaa, että voit laihtua ja kuluttaa vähemmän.

xbox-sarja x julkaisupäivä uk

5. Älä maksa 'helpoista' vaihtoehdoista

Ne voivat painaa tonnin, mutta he ovat vääräntyyppisiä pudotettavia kiloja

Ei ole hopealuoteja terveelliseen laihtumiseen; tavoitteiden saavuttaminen vie aikaa.

Saatat olla houkutteleva maksamaan ateriankorvikkeista, terveellisistä ruokakirjoista ja laihdutusklubeista vain löytääksesi paalut takaisin heti, kun lopetat.

Ennen kuin maksat penniäkään ihmelääkkeestä, kokeile näitä ilmaisia ​​ideoita.

Asteittainen, terveellinen laihtuminen lääkärisi tai muiden laihduttajien tuella on osoittautunut auttavan pitämään kilot pois pitkällä aikavälillä. Se, että jokin maksaa rahaa, ei tarkoita, että se toimii paremmin.

Lue lisää

Uudenvuodenlupaukset halvemmalla
Päätöslauselmat, jotka säästävät eniten 5 halpaa tapaa laihtua 5 halpaa tapaa löytää rakkaus 7 halpaa tapaa syödä hyvin

Katso Myös: