Kuinka vanhemmat voivat säästää 20%: n alennuksen Family & Friends -kortista tällä koodilla - juuri lokakuun puolivälissä

Puoliaika

Horoskooppi Huomenna

Äiti on tuntenut velvollisuutensa selittää, miksi hän huijasi tyttärensä luulemaan, että hän oli käynyt Lontoossa(Kuva: Getty)



Lokakuun puolivälin jälkeen monia vanhempia miettii, miten viihdyttää pieniä pitäen kustannukset alhaisina.



Ojentamaan auttava käsi Railcard.com tarjoavat erinomaista rahaa säästävää sopimusta Family & Friends Railcard -kortilla. Jokainen, joka tilaa verkossa kortin ennen 24. lokakuuta keskiyötä, säästää 20 prosenttia käyttämällä tätä koodia kassalla: LÄMPÖTILA 1 .



Kätevä junakortti voi säästää perheitä jopa kolmanneksen rautatiematkoista koko vuodeksi, ja sitä voivat käyttää jopa neljä aikuista ja neljä 5–15-vuotiasta lasta. Iso-Britannia. Teoriassa ostamalla voidaan säästää keskimäärin noin 137 puntaa vuosittain neljän hengen perhe.

linda robson löysät naiset

Siellä on myös ylimääräinen makeutusaine, koska National Rail on yhdessä Merlinin kanssa tarjonnut 2: 1 sisäänpääsytarjouksia useille nähtävyyksille, kun perheet matkustavat junalla. Tarjous tarkoittaa, että perheet voivat leikata jopa £ 46 alennusta pääsystä yli 350 nähtävyyteen ympäri Britanniaa.

Suunnittele täydellinen yöpyminen tai päivä puolivälille ja matkusta junalla säästääksesi (Kuva: Caiaimage)



Puhuessaan sopimuksesta National Railin johtaja Jyoti Bird sanoi: Liikkeessä on tällä hetkellä yli 4 miljoonaa kansallista rautakorttia, mikä säästää asiakkaillemme yli 600 miljoonaa puntaa vuodessa rautatieliikenteessään. Olemme iloisia voidessamme rakentaa tämän uuden 'Fun-Tastic' -perhetarjouksen käyttöönoton avulla ihmisten säästöjä junamatkoilla.



Noelle Hegarty, Senior Partnership Manager, Merlin Entertainments plc lisäsi, Olemme todella innoissamme saadessamme työskennellä National Railin kanssa tarjotaksemme useammille ihmisille alennusta pääsystä suosittuihin Lontoon nähtävyyksiin.

oscar pistoriuksen veneonnettomuus

Alla on erittely joistakin rautatiekorttien haltijoista, jotka voivat saada Lontoon suurimmista perherraktioista.

  • Coca-Cola London Eye
    Alkuperäinen hinta: 91,80 €
    Tarjouksella: 49,99 £ - säästö: 41,81 €

  • Madame Tussauds Lontoo
    Alkuperäinen hinta: 106 €
    Tarjouksella: 59,99 £ - säästö: 46,01 €

    mies putoaa tangolle
  • Lontoon vankityrmä
    Alkuperäinen hinta: 75,60 €
    Tarjouksella: 45,99 £ - säästät 29,61 £

Hanki 2 hintaan 1, jos olet menossa johonkin Lontoon nähtävyyksistä (Kuva: Getty Images Europe)

Lue lisää

Helmikuun puolivuosipäivän ideoita
Halpoja puoliaikaisia ​​vapaapäiviä 30 tehtävää tällä puolivuotiskaudella Halpoja päiviä Lontoossa Halvat lomat puolivälissä

Family & Friends Railcard - mitä sinun tarvitsee tietää

Family & Friends -kortti antaa matkustajille kolmannen rautatiematkan ympäri vuoden ja kuka tahansa voi saada sen.

Kortti on voimassa enintään neljälle aikuiselle ja neljälle 5–15-vuotiaalle lapselle. Kaksi aikuista on nimettävä kortinhaltijaksi, sinun ei tarvitse matkustaa yhdessä, mutta vähintään yhden lapsen on matkustettava saadakseen alennuksen.

Family & Friends -korttia voidaan käyttää sekä ensimmäisen että vakiohinnan hinnoissa, ja se on voimassa yhdestä kolmeen vuoteen kerrallaan ja hinnat alkaen 30 puntaa.

mitä 941 tarkoittaa

Alle viisivuotiaat lapset matkustavat ilmaiseksi ja jokainen aikuinen saa matkustaa heidän kanssaan enintään kaksi alle viisivuotiasta. Jos lapsi täyttää 16 vuotta junakortin voimassaoloaikana, hän voi silti matkustaa alennettuun hintaan.

Nyt on myös mahdollisuus hankkia digitaalisia rautakortteja, joiden avulla matkustajat voivat heti ostaa ja ladata yhden suoraan Railcard -sovellukseen (kauttatai iTunes ) älypuhelimessa. Kun se on ladattu, sitä voidaan käyttää heti.

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voimme saada palkkion kaikista tuotteistamme tai palveluistamme, joista kirjoitamme. Tämä artikkeli on kirjoitettu täysin itsenäisesti, katso lisätietoja täältä.

Katso Myös: