HSBC antaa 1 500 punnan elinkustannusbonuksen pienipalkkaisille työntekijöille auttamaan nousevien laskujen kanssa

Raha

Horoskooppi Huomenna

HSBC on liittynyt muiden yritysten kanssa tarjoamaan bonusta tukihenkilöstölle elinkustannuskriisin aikana.



Lloydsin ja Barclaysin jälkeen johtava pankki on ilmoittanut maksavansa 1 500 punnan kertamaksun joillekin työntekijöilleen tässä kuussa.



Tämä sisältää nuoremmat asiakaslähtöiset työntekijät ja yhteyskeskuksen työntekijät ammattiliiton Uniten kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.



The elinkustannukset maksu tulee aikaan, jolloin laskut nousevat pilviin Yhdistyneen kuningaskunnan kotitalouksille.

Inflaatio on saavuttanut korkeimman tason 40 vuoteen osuu 9,4 % ja sen odotetaan saavuttavan 11 % myöhemmin tänä vuonna.

bitcoin vallankumous tänä aamuna

Tarjoaako pomosi elinkustannusbonusta tai muuta tukea? Kerro meille: NEWSAM.money.saving@NEWSAM.co.uk



Dominic Hook, Uniten kansallinen virkamies, sanoi: 'Unite on työskennellyt väsymättä osoittaakseen HSBC:lle, että tarvitaan kiireellisiä toimia auttaakseen tuhansia työntekijöitä, jotka kohtaavat suurimman tulopulan.

'Ammattiliitto jatkaa kampanjoimista varmistaakseen, että koko henkilöstö saa täysin konsolidoidun palkankorotuksen varmistaakseen, että palkkatasot pysyvät elinkustannusten tasalla.'



billie faiers hääpuku

Työntekijäliitto Unite suhtautui myönteisesti HSBC:n siirtoon ja lisäsi: 'Ammattiliitto jatkaa kampanjoimista varmistaakseen, että koko henkilöstö saa täysin konsolidoidun palkankorotuksen varmistaakseen, että palkkatasot pysyvät elinkustannusten tasalla.'

  Kyltit Lloyds Banking Group Plc -pankin, Barclays Bank Plc -pankin, NatWest Group Plc -pankin ja HSBC Holdings Plc -pankin konttoreiden ulkopuolella Stainesissa, Isossa-Britanniassa, perjantaina 12.2.2021
Useat pankit tarjoavat henkilökunnalle bonuksen tukeakseen työntekijöitään elinkustannuskriisin aikana ( Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

Pankin mukaan inflaation pidemmän aikavälin vaikutus koko henkilöstöön huomioidaan säännöllisessä vuosittaisessa palkkatarkastuksessa.

Kuluneen tilikauden aikana HSBC teki odotettua paremman tuloksen korkojen nousun nostaessa sen liikevaihtoa.

HSBC:n osakkeet nousivat 6 % varhaisessa Lontoon kaupassa tänä aamuna, korkeimmalla tasolla sitten kesäkuun lopun.

Tämän seurauksena pankki nosti henkilöstön bonuspottiaan tänä vuonna 2,6 miljardiin puntaa, mikä johtuu sen vahvasta taloudellisesta suorituskyvystä ja sen tarpeesta kilpailla työntekijöistä 'epätavallisen kilpailluilla työmarkkinoilla', se sanoi.

HSBC ei ole yksin tämän tekemisessä.

Lloyd Bank antaa myös suurimmalle osalle työntekijöistä 1 000 punnan taloudellista tukea elokuussa.

miehet sukkahousuissa ja sukkahousuissa

Maksua ei suoriteta ylimmälle johdolle tai johtajille, ja se kattaa 64 182 työntekijää eli noin 99,5 % yrityksen henkilöstöstä.

  Yleiskuva HSBC:n pankkiautomaateista ja opasteista 28. heinäkuuta 2016 Lontoossa, Englannissa.
HSBC:n osakkeet nousivat 6 % varhaisessa Lontoon kaupassa tänä aamuna, korkeimmalla tasolla sitten kesäkuun lopun ( Kuva: Getty Images)

Vastaavasti pankkijätti Barclays on tarjonnut 35 000 työntekijälle 1 200 punnan palkankorotusta elinkustannuskriisin auttamiseksi, mikä on tuonut esille vuosittaisen palkkatarkistuksen, joka olisi tapahtunut maaliskuussa 2023.

Muita henkilöstölle bonuksia tarjoavia yrityksiä ovat British Airways, Virgin Money, Rolls Royce, Bloomsbury, Morrisons ja EasyJet mm.

Näet täydellisen luettelon tässä .

Neuvontatoimisto BDO:n tekemä tutkimus on myös osoittanut, että keskisuuret yritykset seuraavat näiden suurten yritysten jalanjäljissä.

o2 musta perjantai 2018

500 yritystutkimuksesta puolet heistä antaa kertaluonteisia bonuksia työntekijöiden tukemiseksi elinkustannuskriisi .

Yli puolet haastatelluista yrityksistä ilmoitti nostavansa palkkoja 4–8 prosenttia ja yli neljäsosa nostaa palkkoja 9 prosenttia tai enemmän kompensoidakseen nousevia kustannuksia.

Liverpoolin vieraspaketti 2020

Muita tukia ovat joustavammat etätyöskentelykäytännöt matkakulujen alentamiseksi, lastenhoitotuet, ilmaiset ateriat työpaikalla tai ostosetelit.

Katso Myös: