HTC paljastaa Vive VR -kuulokkeidensa hinnoittelun – ja innokkaat pelaajat ottavat iskun

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

The Mobile World Congress kauppatapahtuma on täydessä vauhdissa - ja yksi viime vuoden yllätysilmoituksista on palannut räjähdysmäisesti.



HTC Vive paljastettiin Barcelonassa viime vuonna ja 12 kuukautta myöhemmin taiwanilainen yritys ilmoitti, kuinka paljon se tulee maksamaan.



Kuulokkeiden virallinen hinta on 799 dollaria - mikä tarkoittaa noin 564 puntaa Isossa-Britanniassa, vaikka se voi olla vielä korkeampi, kun jälleenmyyjät osallistuvat.



Tällä hinnalla saat itse kuulokkeet ( jota S Online kokeili kellarissa Itä-Lontoossa ) sekä kaksi ohjainta, huoneen liiketunnistimia ja pari VR-peliä.

'Kyse oli siitä, mitä maksaa sellaisen käyttökokemuksen tarjoaminen, jossa on kaikki mitä tarvitset VR:n tekemiseen välittömästi ja hauskanpitoon', sanoi Daniel O'Brien, HTC:n VR-johtaja.

'Ja se on kuulokkeet, eli ohjaimet, se on seurantatoiminto - se on kaikki mitä tarvitset. Sinun ei tarvitse mennä kauppaan ostamaan mitään', hän kertoi S Onlinelle MWC:ssä.



Ja silti, toimiakseen HTC Vive vaatii edelleen yhteyden tietokoneeseen, joka pystyy suorittamaan VR-ohjelmiston ja syöttämään itse kuulokkeita.

Kaikista niistä voi saada melkoisen pennin niille meistä, jotka haluavat kokea pelaamisen tulevaisuuden.



HTC:n Daniel O'Brien on yhtiön VR-divisioonan varatoimitusjohtaja (Kuva: Twitter)

Mutta herra O'Brien uskoo, että monilla VR-faneilla on jo tarvittava sarja.

– Siellä on paljon ihmisiä, joiden ei tarvitse mennä ulos ja hankkia tietokonetta. Steamillä on kyselylomake, joka voi tutkia, mitä järjestelmässäsi on ja mitä tarvitset.

'Teemme myös tänään Steamissä mahdollisuuden tarkistaa järjestelmäsi nähdäksesi, mitä tarvitset Viven käyttämiseen.

'Katsomme sitä useissa ryhmissä. On ihmisiä, joiden ei tarvitse tehdä mitään järjestelmäpäivitystä ollenkaan, he voivat vain suorittaa sen. Ja sitten on ihmisiä, jotka tarvitsevat vain GPU-kortin - se on erittäin suuri joukko ihmisiä.

HTC Vive VR -kuulokkeet

HTC Vive VR -kuulokkeet

Ja sitten on ihmisiä, jotka alkavat katsoa kaikkia järjestelmäpäivityksiä. Ja varhainen käyttäjä, kova pelaaja tai VR-harrastaja, monilla heistä on jo järjestelmä tai ne tarvitsevat vain komponenttipäivityksen, eivät koko järjestelmäpäivitystä.

Lue lisää: Virtuaalitodellisuuden pelikuulokkeet eivät toimi useimmissa kuluttajatietokoneissa, varoittaa Nvidian johtaja

Jokaisessa langattomassa ohjaimissa on liipaisimet ja mahdollisuus antaa haptista palautetta pelin toimintojen perusteella.

Kaksi peliä, jotka toimitetaan valmiiksi kuulokkeiden mukana, sisältävät Työsimulaattori: The 2050 Archives ja Fantastinen kontti .

Ensimmäistä kuvataan 'kielellä poskessa olevaksi maailmaksi, jossa robotit ovat korvanneet kaikki ihmisten työt', kun taas toinen on tutkimuspeli, joka sijoittuu taivaalla kelluvalle ruohosaarelle.

HTC ei ole vielä paljastanut HTC One M10 älypuhelin, jonka huhutaan olevan valmisteilla, mutta se käytti Barcelonan messuilla lanseeraakseen kolme uutta keskihintaista puhelinta.

Näihin lukeutuvat HTC Desire 530, 630 ja 825, joiden tavoitteena on 'kantaa muodin ja kulutuselektroniikan välinen kuilu'.

kyselyn lataus

Oletko innostunut virtuaalitodellisuudesta?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: