Sadat valtakunnalliset asiakkaat veloittivat vahingossa kaksinkertaisesti luottokorttilaskuja

Valtakunnallinen

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: PA)



Valtakunnallisia asiakkaita kehotetaan tarkistamaan tiliotteensa laskutusvirheen vuoksi, koska jotkut ihmiset ovat veloittaneet kaksi kertaa kuukausittaiset luottokorttilaskunsa.



Vaikka monet kärsivät kuuden viikon palkkapäivän odottamisesta, lainanantaja on varoittanut, että laskutusvirhe on johtanut joidenkin ihmisten ylikuormittamiseen.



3d-tulostuspalvelu asda

Kuluttajan verkkosivusto Rahan Säästävä Asiantuntija paljasti virheen, kun yksi perhe kertoi otsikon, että heiltä veloitettiin vahingossa 2 500 puntaa.

Verkkosivuston mukaan satoja ihmisiä veloitettiin kahdesti maksuista, jotka he suorittivat Nationwide -luottokorttiensa saldoihin 4. tammikuuta, ja jotkut ylittivät tilinylitysrajansa.

Mutta jos sinulle on aiheutunut maksuja liikaa maksamisen vuoksi, saatat olla velkaa Nationwide -yhtiöltä.



Trevor Pole, 67, Nottinghamista, kertoi MoneySavingExpertille, että häneltä veloitettiin kahdesti 1 800 punnan maksu Nationwide -tililtään Nationwide -luottokortille, jonka hän teki käyttämällä sen automaattista puhelinpalvelua.

Trevor tajusi, että hänen maksunsa oli otettu kaksi kertaa, kun hänelle lähetettiin viestejä, joissa kerrottiin, että hänen tilinsä oli ylitetty hänen sovitun rajansa yli, ja ettei hänellä ollut tarpeeksi varoja maksamaan aikataulun mukaisia ​​suoraveloituksia.



Maksut on otettu vahingossa (Kuva: Getty)

Kuitenkin Trevor sanoo, että Nationwide -asiakaspalvelut eivät pystyneet palauttamaan päällekkäistä maksua, kun hän otti aluksi yhteyttä asiaan ja pakotti hänet siirtämään rahaa säästötililtään tappion kattamiseksi.

kuinka kauan olet raskaana

”Muut asiakkaat, joita tämä koskee, eivät ehkä ole pystyneet kattamaan tappioitaan kuten minä. Ymmärrän, että virheitä voi tapahtua, mutta niiden reaktio asiakaspalvelun näkökulmasta on ollut kauhistuttavaa '', hän selitti.

Nationwide sanoo, että kaikki päällekkäiset maksut on nyt palautettu, ja hyvitettyjen maksujen pitäisi nyt näkyä asiakkaissa & apos; tilejä.

Jos olet valtakunnallinen vaihtotilin haltija ja olet ylittänyt tililuoton tai ylittänyt rajasi ongelmien vuoksi, kaikki maksut olisi myös pitänyt palauttaa automaattisesti.

Mutta jos virheestä joutuu maksamaan kolmannelta osapuolelta maksuja, sinun on otettava yhteyttä suoraan Nationwideen saadaksesi rahat takaisin.

viilentävätkö kuumat juomat sinua

Nationwide sanoi, että asiakkaiden ei pitäisi nähdä luottotietojensa vaikuttavan siihen - mutta sanoo, että jokaisen, joka näkee virheen, on otettava yhteyttä korjaamaan se.

Tiedottaja sanoi: ”Pahoittelemme asiakkaitamme, jotka valitettavasti veivät maksun luottokortiltaan kahdesti. Tämä vaikutti vain pieneen määrään asiakkaita, ja kaikki päällekkäiset maksut on nyt palautettu. ''

Katso Myös: