I'm A Celeb -tähti Roman Kemp saa ensimmäisen suuren juontajaroolin viidakosta lähtemisen jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

I'm A Celeb -tähti Roman Kemp aloittaa ensimmäisen suuren työnsä viidakon lähdön jälkeen, kun häntä pyydettiin isännöimään BBC Onen uudenvuoden esitystä.



26-vuotias Capital FM -esittelijä liittyy 38-vuotiaan Craig Davidin kanssa isäntänä illan loppuvuoden juhliin.



Viidakon kakkonen, joka isännöi aiemmin BBC: n tiedotusta vuonna 2017, isännöi tapahtuman Craig David Rocks Big Ben Live -lähetystä Central Westminster Hallista 31. joulukuuta.



mihin aikaan äänestyspaikat ovat auki

Tapahtuman aikana Craig David esiintyy myös bändinsä kanssa, ennen kuin Lontoon pormestarin toimiston järjestämä kuuluisa Lontoon ilotulitus alkaa.

Olen niin innoissani, että saan jälleen isännöidä NYE: tä, seisoen mieheni vieressä, jota olen kuunnellut kuuden vuoden iästä lähtien, Craig David! Se on aina hämmästyttävä esittely, en todellakaan malta odottaa, että näen kaikki siellä ja tuon vuoden 2020, Kemp sanoi.

Roman on jo hankkinut uuden työpaikan (Kuva: ITV/REX)



Spandau -balettilegendan Martin Kempin ja entisen Whamin poika! Jäsen Shirlie, nuoresta Roman Kempistä tuli nopeasti suosittu haastaja viimeisimmässä I'm A Celeb -viidakossa.

Lopulta hän sijoittui lähes kolmanneksi näyttelijä Andy Whymentin ja voittajan Jacqueline Jossan jälkeen.



Palattuaan Yhdistyneeseen kuningaskuntaan radioisäntä, joka oli myös edesmenneen George Michaelin kummipoika, oli nopeasti valmis palaamaan takaisin radiotyöhön ja toivoi tuovansa uuden kokoelman radiokuuntelijoita Capital FM -esitykseen.

The NEWSAM raportoi äskettäin, että viidakossa vietetyn ajan jälkeen hänen sosiaalisen mediansa seuranta oli lähes nelinkertaistunut 213 000: sta yli 766 000: een.

Juuri eilen Kemp kertoi myös tulevaisuudensuunnitelmistaan ​​tyttöystävänsä Anne-Sophie Fluryn kanssa heidän eronsa jälkeen, minkä hän toivoo johtavan lopulta avioliittoon ja lapsiin.

Roman kertoi myös tulevista suunnitelmistaan ​​tyttöystävänsä kanssa viidakosta lähtemisen jälkeen (Kuva: moniste)

charlie wilson (rikollinen)

Puhuminen eksklusiivisen haastattelun ja jouluhenkisen valokuvauksen aikana Hei! Aikakauslehti , 26-vuotias Capital FM -esittelijä ehdotti, että perheen luominen olisi luonnollista edistystä.

Vaikka nuori pari on kumpikin hyvin perhekeskeinen, hänen haastattelunsa mukaan rakastettu pari ei vielä kiirehdi aloittamaan omaa.

Radio -juontaja ja hänen neurotieteilijäystävänsä toivovat ensin tutkivansa maailmaa ja luovan muistoja, alkaen uudenvuoden keikastaan ​​idolin Craig Davidin rinnalla.

Katso Myös: