Injustice 2 -pelin kulku paljastettiin uudessa trailerissa DC-supersankaritaistelupelin jatko-osasta

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Injustice 2, NetherRealm Studiosin kehutun jatko-osa DC sarjakuvat taistelevat peli , esittelee raakoja taisteluita ja uusia lisäyksiä listaan ​​ensimmäisessä pelitrailerissaan.



Uutinen jatko-osan olemassaolosta levisi aiemmin sitä edeltäneellä viikolla E3 2016 pelinäyttely alkaa Los Angelesissa tänä viikonloppuna.



Nyt fanit voivat katsoa peliä toiminnassa.



Ensimmäinen Injustice-peli, jonka otsikko on Gods among Us, antoi pelaajien leikkiä erilaisina DC-supersankareina ja roistoina tarinassa, jossa nähtiin vaihtoehtoinen universumiversio Supermies tuli despoottinen tyranni sen jälkeen, kun Joker huijasi hänet tappamaan raskaana olevan Lois Lanen.

Epäoikeudenmukaisuus 2

Supergirl kohtaa Atrocituksen

Lue lisää: E3 2016 koko aikataulu



E3 2017

Vaikka jatko-osan juonesta ei vielä ole suuria vihjeitä, näemme tällä kertaa lisättynä joukon uusia hahmoja, mukaan lukien Super tyttö , Aquamanin vihollinen Black Manta, telepaattinen apina Gorilla Grodd ja Red Lantern -johtaja Atrocitus (mukana ilkeä kissa Dex-Starr).

Epäoikeudenmukaisuus 2

Aquaman vähän suolakurkkua Gorilla Groddin kanssa



Superman ja Lepakkomies ilmestyy kampanjaan, ja alkuperäisen pelin ylivoimaiset superliikkeet ja kohtaukset näyttävät myös palaavan, kun Dark Knight ampuu Batwingin aseilla Man of Steeliä vastaan.

Myöhemmin Supes maksaa palveluksen käyttämällä Caped Crusader -peliä pallona ilmapallon pongissa.

Traileri otettiin vastaan ​​kiihkeästi Twitterissä:

Pelin on määrä julkaista jossain vaiheessa vuonna 2017, mutta toivottavasti E3:n aikana tulee lisää yksityiskohtia lähipäivinä.

E3 2017
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: