Sisällä Gareth Southgaten £ 3,75 miljoonaa 1500 -luvun kartanoa, jossa on elokuvateatteri ja erillinen mökki

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Englannin pomo Gareth Southgate on maailman suosituin mies tällä hetkellä, sillä jalkapallofanit toivovat voivansa tuoda sen kotiin huomenna illan Euro 2020 -finaalissa.



Huolimatta siitä, miten asiat menevät sunnuntaina, kun Englanti pelaa Italiaa vastaan ​​Wembleyllä, 50-vuotias palaa kotiin ylelliseen kartanoonsa, jonka arvo on 3,75 miljoonaa puntaa ja joka sijaitsee Pohjois-Yorkshiressä.



Upea Grade I -luokiteltu rakennus tunnetaan nimellä Swinsty Hall ja siinä on erillinen mökki.



1500-luvun koti sijaitsee myös säiliön vieressä, jossa kahden isä todennäköisesti viettää paljon aikaa.

Gareth Southgaten koti on hämmästyttävä

Gareth Southgaten koti on hämmästyttävä (Kuva: FA Getty Imagesin kautta)

Frank carson jim davidson

Hänen uskomattomassa peitossaan, joka on niin piilotettu ja näennäisesti salainen, on kuusi makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta, oma elokuvateatteri ja viinikellari.



Se on ihanteellinen entiselle Middlesbrough -johtajalle ja hänen vaimolleen Alisonille viettämään kodikas treffi -ilta.

Hänen kodissaan on myös puupaneloitu olohuone julkkisvieraiden viihdyttämiseen sekä työhuone ja maalaismainen keittiö.



Vuoden 2019 haastattelussa Yorkshire odottaa , jalkapallopomo sanoi nauttivansa Sheffieldin, Hullin ja Yorkin vierailusta ja kahden koiransa kävelystä Yorkshire Dalesin ympäri.

karhun syömä mies
Omaisuus on hyvin eristäytynyt

Omaisuus on hyvin eristäytynyt (Kuva: Peter Harbor)

Hän on asunut kartanossa Alisonin kanssa yli kymmenen vuoden ajan ostettuaan heidän ikuisen kodinsa vuonna 2006.

Jalkapalloseppä tapasi vaimonsa Alisonin ensimmäisen kerran 20-luvun alussa, kun hän oli nouseva harjoittelija Crystal Palacessa.

Vaikka itsevarma tähti kentällä, Gareth muistutti vuoden 2003 omaelämäkerrassaan, että hän oli uskomattoman ujo siitä - kunnes tapasi Alisonin, joka työskenteli vasta -avustajana Croydon -kaupassa.

Gareth sanoi kävelevänsä kaupassa ja teeskentelevänsä katsovansa vaatteita vain saadakseen vilkaisun hänestä ja aloittaakseen joskus keskustelun.

Luokan I suojellun rakennuksen pihalla on myös mökki

Luokan I suojellun rakennuksen pihalla on myös mökki (Kuva: Peter Harbor)

Oli turvallista sanoa, että urheilutähti lyötiin heti - vaikka oli yksi ongelma, hänellä oli poikaystävä ja hän asui hänen kanssaan.

Kun Garethin ensimmäinen yritys pyytää häntä ulos epäonnistui, hän tapasi Alisonin ja hänen silloisen poikaystävänsä ravintolassa viikkoa myöhemmin kuultuaan, että he olivat eron partaalla.

Entinen jalkapalloilija antoi sitten röyhkeästi Alisonille numeronsa, kun hänen entinen ei katsonut - ja onneksi hänen rohkeutensa maksoi, kun Alison soitti hänelle sinä iltana.

Todistamaan hyviä asioita odottaville, pari järjesti ensimmäisen treffinsa seuraavana päivänä. Mutta peläten exänsä saavan tietää, he tapasivat salaa paikallisella Tescon pysäköintialueella.

Hänen kartanonsa portit

Hänen kartanonsa portit (Kuva: Peter Harbor)

Se on kaunis

Se on kaunis (Kuva: Peter Harbor)

Ja ensimmäinen päivämäärä näytti sinetöivän heidän kohtalonsa, kun he menivät naimisiin kaksi vuotta myöhemmin kotikaupungissaan Crawleyssä, joka oli MM -kisojen ja EM -kampanjoiden välissä.

Lähes 23 vuotta myöhemmin pari, jotka salaa tapasivat Tescon pysäköintialueella kaikki nämä vuodet sitten, ovat edelleen onnellisesti naimisissa.

Arsenal 2021 vieraspakkaus

Heillä on yhdessä tytär Mia ja poika Flynn.