Hyödyt huijauksesta, kun Facebook -kuvat hänen halauskumppanistaan ​​paljastettiin

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Teare kuvassa poistumasta tuomioistuimelta(Kuva: Cavendish Press (Manchester) Ltd)



tuleeko katesta kuningatar

Kolmen lapsen äiti on paljastettu etupetokseksi sen jälkeen, kun tutkijat ovat löytäneet Facebook -kuvia hänen halauksestaan.



Stephanie Teare varasti yli 30 000 puntaa hyvinvointimateriaaleja esittämällä yksinhuoltajan asuessaan tosiasiallisesti bussiyhtiö Earl Patrice'n kanssa.



DWP: n tutkijat tarkastelivat 43-vuotiaan taustaa sen jälkeen, kun sosiaalisessa mediassa kuvat hänestä näyttivät osoittavan hänen nauttivan aviomiehen ja vaimon välisestä suhteesta herra Patriceen.

Tiedustelut paljastivat, että hän oli antanut Tearen osoitteen, kun häntä pyydettiin toimittamaan henkilötietonsa työnantajilleen, ja hänen henkivakuutuksensa ja pankkitietonsa rekisteröitiin hänen kotiinsa.

Pariskunta oli myös lomalla yhdessä.



Hän taskasi yli 30 000 puntaa (Kuva: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

Teare tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen 18 kuukaudeksi (Kuva: Cavendish Press (Manchester) Ltd)



Minshull Street Crown Courtissa Manchesterissa Teare Ashton-under-Lynen hoitokotityöntekijä myönsi antaneensa väärän lausunnon saadakseen yleisluottoa ja hänet tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen 18 kuukaudeksi.

Hän kielsi aluksi asumisensa Patrice'n kanssa ja on sittemmin maksanut takaisin 300 puntaa.

amy olen julkkis

Tuomioistuin kuuli huijauksen alkaneen marraskuussa 2015 sen jälkeen, kun Teare vaati ensimmäisen kerran yleisluottoa sillä perusteella, että hän oli yksinhuoltaja, jolla oli kolme huollettavaa lasta, ja oli osa -aikatyössä.

Mutta syyttäjä Robert Dudley sanoi: 'Lasten isä, joka oli Stagecoachin palveluksessa, antoi hänen osoitteensa työnantajalleen tämän kotiosoitteena. Myös hänen pankkitilinsä ja palveluoikeuden kuolema rekisteröitiin hänen osoitteeseensa.

Stephanie Teare väitti valheellisesti, että hän hoiti lapsiaan yksin - mutta asui linja -autoyhtiön työntekijän Earl Patrice'n kanssa (Kuva: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

'' Haastattelussa hän kiisti avoliiton hänen kanssaan sanoen, että hän asui hänen kotonaan kolme tai neljä kertaa viikossa, oli lähettänyt sinne postin, jonka hän oli pyytänyt häntä lopettamaan.

kim kardashian lännen alaston

- Kun häneltä kysyttiin hänen Facebook -tilistään, joka kuvasi heidän olevan parisuhteessa, hän vahvisti haluavansa, että näin olisi. Hän sanoi lainaneensa häneltä rahaa ja he olivat olleet lomalla yhdessä.

- Hän sanoi, että hän asui talossa, mutta he asuivat erillään. Kaksi vuotta alkuperäisen vaatimuksen jälkeen yli maksettu summa oli hieman yli 33 700 puntaa. Nämä varat peritään takaisin suoraan hänen työnantajansa kautta, vaikka nämä ovat melko tuoreita järjestelyjä. ''

Lieventävän puolustuksen asianajaja Mark Fireman: 'Hän on menettänyt hyvän maineensa ja häpeää syvästi tekemistään.

'Suhteet hänen kumppaniinsa olivat paljon päällä ja pois päältä aikana, jolloin he eivät asuneet yhdessä parina.

Hän on 'syvästi häpeissään tekemästään' (Kuva: Cavendish Press (Manchester) Ltd)

- Hänellä oli taloudellisia vaikeuksia, ja taloudellisten vaikeuksien lisäksi oli todellinen alkoholiriippuvuus, joka heikensi hänen harkintaansa.

- Kaikki lapset asuvat edelleen perhekodissa, vanhin on 21 -vuotias.

'Tämä nainen on ottanut merkittäviä askeleita voittaakseen alkoholismin, hän meni kuntoutuslaitokseen Ashtonissa ja sai lääkkeitä yleislääkäriltä eikä ole enää alkoholiriippuvainen. Hän työskentelee hoitokodissa ja tekee yövuoroja klo 20–8. ''

Tuomarituomari John Edwards kertoi Tearelle: 'Olette saaneet vilpillisesti yleisluottoa sillä perusteella, että antamasi tiedot olivat paikkansapitäviä.

missä ed sheeran asuu?

'' Se on rikos, jonka helpottaa se, että järjestelmä perustuu väittävien rehellisyyteen. Jos henkilö päätti toimia epärehellisesti, se ei ole vain erittäin kallista, vaan varastat niiltä, ​​joilla on aito tarve ja jotka tarvitsevat aitoja vaatimuksia.

'Kuitenkin olet töissä, kovassa työssä, hoitokodissa, enkä usko, että yleisö olisi liian järkyttynyt, jos pysyn kädessäni enkä lähetä sinua heti vankilaan.'

Katso Myös: