Sisällä Helen McCroryn kaunis avioliitto aviomiehen Damian Lewisin ja heidän kahden lapsensa kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Helen McCrory on valitettavasti kuollut 52 -vuotiaana taistelun jälkeen syöpää vastaan.



Rakastettu näyttelijä nautti uskomattoman menestyksekkäästä urasta, kun hänellä oli erittäin haluttuja rooleja Harry Potterissa, James Bondissa ja viimeksi Netflix-sarjassa Peaky Blinders.



Vaikka hänet tunnetaan yhdeksi lahjakkaimmista tähdistä elokuvateollisuudessa, Helen nautti hiljaisesta perhe -elämästä suljettujen ovien takana.



Polly -täti näyttelijä solmi solmun aviomiehensä Damian Lewisin kanssa vuonna 2007, ja pari toivotti tervetulleeksi kaksi lasta yhdessä - Manon, 14 ja Gulliver, 13.

Twitterissä perjantaina Band of Brothers -tähti Damian ilmoitti rakkaan vaimonsa odottamattomasta kuolemasta.

Sydäntäsärkevässä lausunnossaan 50-vuotias näyttelijä vahvisti, että Helen on menettänyt taistelunsa syöpää vastaan.



Helen McCrory on valitettavasti kuollut 52 -vuotiaana taistelun jälkeen syöpää vastaan

Helen McCrory on valitettavasti kuollut 52 -vuotiaana taistelun jälkeen syöpää vastaan (Kuva: WireImage)

'Minun sydämeni särkyi ilmoittaakseni, että sankarillisen syöpätaistelun jälkeen kaunis ja mahtava nainen, joka on Helen McCrory, on kuollut rauhallisesti kotona ystävien ja perheen rakkauden aallon ympäröimänä.' '



Hän lisäsi: 'Hän kuoli eläessään. Pelottomasti. Jumala, me rakastamme häntä ja tiedämme, kuinka onnekkaita olemme saaneet hänet elämäämme. Hän loisti niin kirkkaasti.

Mene nyt, Pikku, ilmaan ja kiitos. '

Damian tapasi Helenin ensimmäisen kerran, kun pari esiintyi yhdessä viidessä kultarenkaassa Lontoon Almeida -teatterissa.

pahimmat vankilat Yhdistyneessä kuningaskunnassa
Pari meni naimisiin vuonna 2007

Pari meni naimisiin vuonna 2007 (Kuva: Gareth Cattermole/Getty Images)

Kun hän kasvoi lähelle Damiania, Helen kertoi Radio Timesille, mikä ensin houkutteli häntä näyttelijään.

'Hän vain sai minut nauramaan paljon. Ja edelleen, hän paljasti vuoden 2015 haastattelussa.

Jokainen elämässä haluaa, että joku rakastaa ja että hän rakastaa minua, mutta luulen, että olin aina vain uppoutunut ja osallistunut työhön. Ja ei, ajoitus oli puhdasta sattumaa, puhdasta sattumaa, se on aina.

Helen ja Damian solmivat myrskyn romanssinsa jälkeen solmun heinäkuussa 2007 upeassa rekisteritoimiston seremoniassa lähimpien ystävien ja perheen ympäröimänä.

Damian ja Helen jakavat kaksi lasta yhdessä

Damian ja Helen jakavat kaksi lasta yhdessä (Kuva: PA)

Helen nosti kannen heidän erityispäivänään ja kertoi aiemmin: Minulla oli ihana häämatka. Se kesti illan. Se oli hyvin lyhyt, mutta erittäin ihana.

Menimme naimisiin Kensingtonin ja Chelsean rekisteritoimistossa, kävelimme sitten King's Roadia ja lounasimme mukavassa ravintolassa nurkan takana 11 hengen kanssa. Se oli hyvin romanttinen päivä. '

Helen paljasti aiemmin, että hänestä tuntui, että hän ja Damian olivat ”luotuja toisilleen”.

Vaikka pariskunta nautti onnellisesta avioliitosta, he ymmärsivät myös toistensa työhön liittyvät sitoumukset ja pelot, jotka kumpikin joutuisi tekemään voidakseen edetä urallaan.

Helen näytteli Polly Greyä elokuvassa Peaky Blinders

Helen näytteli Polly Greyä elokuvassa Peaky Blinders (Kuva: © Caryn Mandabach Productions Ltd. 2019)

50 penniä paddington karhu

Vuoden 2017 haastattelun aikana Helen kertoi kuinka rakastava aviomies oli ollut kannustava ottamaan uskomattoman roolin Peloton.

Hän on niin tukeva. Paljon enemmän kuin minä. Hän oli se, joka sai minut tekemään Fearlessin, näyttelijä purskahti tuolloin.

'Hän sanoi minulle:' Sinun on tehtävä Peloton. Sinun täytyy & apos ;. Huomasin, että hän oli menossa Amerikkaan kuvaamaan miljardeja ja kymmenen vuoden kuluttua minulla on aina ollut lapsia, kun hän lähtee kuvaamaan. Mutta hän vastasi: 'No, minä teen sen. Tietysti voin & apos ;. '

Helen ja Damian olivat solmineet avioliiton aikana sopimuksen, jonka mukaan kumpikaan ei hyväksyisi työtä samanaikaisesti

Helen ja Damian olivat solmineet avioliiton aikana sopimuksen, jonka mukaan kumpikaan ei hyväksyisi työtä samanaikaisesti (Kuva: Dave Benett/Getty Images)

miten donna kuoli

Sekä Helen että Damian olivat solmineet avioliiton aikana sopimuksen, jonka mukaan kumpikaan ei hyväksyisi työtä samanaikaisesti.

Tällä pyrittiin varmistamaan, että toinen vanhempi olisi aina paikalla hoitamaan kahta lastaan, kun taas toinen olisi poissa kuvauspaikalta.

Helenin viimeinen julkinen esiintyminen oli 12. maaliskuuta Good Morning Britain -jaksossa, jossa hän ja Homeland -tähti Damian puhuivat hyväntekeväisyystoiminnastaan.

Näyttelijä sai OBE -palkinnon vuoden 2017 kunniamaininnassa draamapalveluista

Näyttelijä sai OBE -palkinnon vuoden 2017 kunniamaininnassa draamapalveluista (Kuva: Getty Images)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Yhdessä pari keräsi yli miljoona puntaa Feed NHS: lle Covid-19-pandemian alussa.

Helenin elokuva- ja tv -ura kestää yli kaksi vuosikymmentä, mutta hänet tunnetaan parhaiten matriarkka -roolistaan ​​Peaky Blindersissa Cillian Murphyn ja Tom Hardyn rinnalla.

Näyttelijä sai OBE -palkinnon vuoden 2017 kunniamaininnassa draamapalveluista.

Voit jättää kunnioituksesi Helenille alla olevassa kommenttiosassa.

Katso Myös: