Sisällä Piers Morganin 'kauhea' avioero sairaanhoitajan ensimmäisestä vaimosta sähköpostiskandaalin jälkeen

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Piers Morgan vietti kaksi vuosikymmentä uranuurtajanaan tabloidimedian läpi ja nousi showbiz -toimittajasta News of the World -lehden toimittajaksi ennen kuin hän täytti 40.



prinssi charles ja camilla

Juuri lähtenyt Good Morning Britain -isäntä oli tunnettu puskutraktori -lähestymistavastaan ​​hallitsevien luokkien seksuaalisen poikkeaman paljastamisesta räjähtävien julkkisten yksinoikeuksien turvaamiseen.



Ja hänen vieressään kaiken läpi oli Piers & apos; ensimmäinen vaimo, sairaanhoitaja Marion Shalloe, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 1991 26 -vuotiaana.



Heidän esikoispoikansa Spencer, 27, syntyi vuonna 1993, vain vuosi ennen kuin Rupert Murdoch teki Piersistä News of the Worldin nuorin toimittaja 29-vuotiaana.

Piers Morgan vaimonsa Marion Shalloen kanssa osallistuu Cool Britannia -juhliin Downing Street 10: ssä heinäkuussa 1997

Piers Morgan vaimonsa Marion Shalloen kanssa osallistuu Cool Britannia -juhliin Downing Street 10: ssä heinäkuussa 1997 (Kuva: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

Telegraphin haastattelussa 1994 hän paljasti, että he erosivat äskettäin. mutta vaati, ettei sillä ollut mitään tekemistä työn tai kolmannen osapuolen painostuksen kanssa.



Eikä hänellä ollut muuta kuin mukavaa sanottavaa lapsensa äidistä.

Hän on osaston sisar sairaalassa. Hän auttaa pelastamaan ihmisten henkiä, ja kuten kaikki sairaanhoitajat, hän vihaa minua sanomalla sitä ', hän sanoi.



Pari yhdistyi ja heidän poikansa Stanley, 23, saapui kesäkuussa 1997.

Mutta kun Marion oli raskaana kolmannen lapsensa, 19 -vuotiaan poikansa Albertin kanssa, vuonna 2000, avioliiton sanotaan hajonneen Piersin ja The Sunin showbiz -kolumnistin Marina Hyde, 46, jonka toimittaja David erotti, välisestä sähköpostiviestistä. Yelland sen seurauksena.

Piers ja Marion solmivat solmun vuonna 1991

Piers ja Marion solmivat solmun vuonna 1991 (Kuva: Alan Davidson/REX/Shutterstock)

Ja sen jälkeen, kun Yelland väitti saaneensa kolme laatikkoa räjähteitä. sähköpostit, jotka voivat & tuhota & apos; hänen kilpailijansa Piers osui takaisin väittäen, että Marinan potkut osoittivat kroonista turvattomuutta.

Hän kertoi lehdistölle: ”He iloitsivat kiusaamisesta ja siitä, että he olivat tuhoisia ystävälleni ja henkilökohtaiselle elämälleni.

'Ajattelen, että Yelland istuu siellä operaattoreidensa kanssa, sylkii niiden [sähköpostien] yli ja se saa minut melko sairaaksi.'

Huhut romantiikasta hiljattain ilmestyneen tähden ja rouva Hyden välillä kiertelivät välittömästi, mutta Piers on aina kieltäytynyt kommentoimasta väitteitä ja kertonut The Timesille vuonna 2010: En mene siihen.

Samaan aikaan Marion siirtyi News of the World -näyttelytoimittajan Rav Singhin kanssa. Kuka muuten on erittäin mukava kaveri, jonka kanssa tulen hyvin toimeen, Piers sanoi.

Kuvassa Marion poikansa Spencerin kanssa

Kuvassa Marion poikansa Spencerin kanssa (Kuva: Instagram)

400 enkelinumeron merkitys

Sitten vuonna 2006 Piers rakastui melkein heti The Daily Telegraphin juorujen kolumnistiin Celia Waldeniin, entisen tory -kansanedustajan George Waldenin tytär, kuultuaan häntä GQ -lehdessä.

Selvästi pahoinpidellessään hän piti häntä 'naurettavan kauniina', vertasi häntä ranskalaiseen näyttelijä Brigitte Bardotiin ja julisti, että 'Bardotin tavoin hän on tuonut paljon perusmieliä monille perus-, himoille miehille'.

Hän kuiskasi: 'Hän herättää yhtä paljon ihailua, himoa ja pelkoa ... ja on, kuten kirjoitan, sinkku. Kun Jumala loi naisen, hän siunasi Hollywoodin Bardotilla ja Fleet Streetin Waldenilla. '

Kun hänen avioeronsa oli vielä saattamatta päätökseen, hän soitti alun perin suunnitelmia tehdä asioista virallisia Celian kanssa.

Sitten vuonna 2008 hänen eronsa Marionista lopulta allekirjoitettiin, ja se sulki luvun, jonka Piers kuvaili 'erittäin epämiellyttäväksi'.

morrisons-oluen adventtikalenteri 2018

'Olen eronnut vasta äskettäin. Ennen kuin nämä asiat tehdään, on oltava kunnollinen aika. Avioero oli aika kauhea kokemus '', hän kertoi Daily Mailille vuonna 2009.

Piers Morgan ja Celia Walden saapuvat GQ Men of the Year -palkinnoille

Piers Morgan ja Celia Walden ovat olleet naimisissa 10 vuotta ja heillä on yksi yhteinen lapsi (Kuva: Getty Images)

'Sinä päivänä, kun Marion ja minä erosimme, sanoin:' Tiedätkö mitä? Voimme molemmat lähteä pois ja tuntea olomme kamalaksi tästä, mutta älkäämme koskaan mainittako sitä enää. ''

Piers ei ole pahoillaan siitä, miten hänen ensimmäinen avioliittonsa sujui, ja on edelleen erinomaisessa kunnossa Marionin kanssa, jonka hän äskettäin ilmoitti tukevansa GMB: n poistumista.

'En kadu sitä, koska näitä asioita tapahtuu, mutta olen iloinen siitä, että olemme pysyneet hyvinä ystävinä, koska se on tärkeää lapsillesi', hän sanoi.

-Sain ex-vaimoni kanssa kolme upeaa lasta.

'Paras neuvo, jonka olen koskaan saanut, oli puhua heille joka päivä - juuri silloin, kun exäsi on erittäin mukava. Olen puhunut lapsilleni vain muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta joka päivä viimeisen yhdeksän vuoden aikana. ''

Katso Myös: