Prinsessa Diana tunsi olonsa epämukavaksi nähdessään Camillan hääpäivänään

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kun prinsessa Diana meni naimisiin prinssi Charlesin kanssa valtavassa seremoniassa 40 vuotta sitten, se näytti lopulliselta sadulta.



Myöhäinen prinsessa näytti upealta valtavassa mekossaan ja väkijoukot hurrasivat, kun vastasyntyneet jakoivat suudelman Buckinghamin palatsin parvekkeella.



Mutta näyttää siltä, ​​että molemmilla oli epäilyjä avioliitosta ennen erityistä päivää - ja pari oli tavannut vain kourallisen kertaa ennen kihlaustaan.



Erityisesti Dianan sanottiin olevan yhä enemmän huolissaan tulevan aviomiehensä suhteesta entiseen tyttöystäväänsä Camilla Parker Bowlesiin.

parhaat budjettiälypuhelimet 2017 uk

Vain muutama päivä ennen lupaustensa antamista Diana löysi Charlesin yksityisen sihteerin Michael Colbornen toimistosta rannekkeen, johon oli kaiverrettu kirjaimet G ja F, jotka edustivat Gladysia ja Frediä - lempinimiä Charles ja Camilla.

Prinssi Charles ja prinsessa Diana hääpäivänään vuonna 1981

Prinssi Charles ja prinsessa Diana hääpäivänään vuonna 1981 (Kuva: Getty Images)



Joten kun suuri päivä vihdoin koitti, on tuskin yllättävää, että hän tunsi olonsa epämukavaksi nähdessään Camillan - joka oli vieraslistalla - istumassa Pyhän Paavalin katedraalin penkillä.

prinssi Harry meghan Marklen kuninkaallinen perhe

Puhuminen Kanava 5 -dokumentissa Charles ja Camilla: Kuningas ja kuningatar odottamassa , kuninkaallinen asiantuntija Jenny Bond sanoi: 'Diana kertoi minulle paljon myöhemmin yhdessä yksityiskeskusteluissamme, että hän oli tuntenut itsensä teurastettavaksi karitsana kävellessään käytävää pitkin, mikä oli hyvin surullista.



'Luulen, että hän tiesi, että asiat eivät olleet aivan oikein, ja kun hän näki Camillan seurakunnassa, hän oli heti levoton siitä.'

Diana ja Camilla kuvasivat yhdessä Ludlow Racesissa vuonna 1980

Diana ja Camilla kuvasivat yhdessä Ludlow Racesissa vuonna 1980 (Kuva: Getty Images)

Rakastatko kuninkaallisia? Tilaa NEWSAMin päivittäinen uutiskirje, niin saat viimeisimmät uutiset kuningattaresta, Charlesista, Kateesta, Willsistä, Meghanista, Harrystä ja muusta The Firmistä. Rekisteröidy napsauttamalla tätä .

Samaan aikaan Diana huomasi Camillan hääpäivänä myös Andrew Mortonin kirjassa Diana: Her True Story.

Siinä Diana muistelee 'elävää muistoa' nähdessään Camillan pukeutuneen harmaaseen pellavahattuun poikansa Tomin, prinssi Charlesin lapsen, kanssa seisomassa tuolilla hänen vieressään.

Myöhemmin paljastuisi, että häiden jälkeisinä vuosina prinssi Charlesilla oli suhde Camillan kanssa, ja Diana väitti 'meitä oli kolme tässä avioliitossa' hänen pommitellussa Panorama -haastattelussaan Martin Bashirin kanssa.

Siihen mennessä Dianan avioliitto Charlesin kanssa oli hajonnut ja pari oli eronnut. Vuonna 1995 Camilla erosi silloisesta aviomiehestään Andrew Parker Bowlesista.

ryan o'connor denise lewis
Prinsessa Diana Panoraama

Martin Bashirin 1995 haastattelu prinsessa Dianan kanssa oli tuolloin BBC: n kauha (Kuva: PA)

Marraskuussa 1995 kuningatar kirjoitti Dianalle kirjeen ilmaistakseen närkästyksensä Panorama -haastattelussa ja sanoi: '' Olen neuvotellut Canterburyn arkkipiispan ja pääministerin kanssa ja tietysti Charlesin kanssa, ja olemme päättäneet, että paras kurssi sinulle on avioero. '

Sen kerrottiin jättäneen Dianan vihaiseksi, koska hän koki joutuvansa suostumaan avioeroon - vaikka ei halunnut sitä.

Muutamaa päivää myöhemmin Buckinghamin palatsi ilmoitti virallisesti avioerosta lausunnossaan, jossa sanottiin, että kuningatar oli pohtinut tämänhetkistä tilannetta - - esitti heille Edinburghin herttuan tukeman näkemyksen siitä, että varhainen avioero on toivottavaa. Seuraavana vuonna 28. elokuuta 1996 avioero saatiin päätökseen.

Diana kuoli auto -onnettomuudessa Pariisissa 31. elokuuta 1997 kumppaninsa Dodi Fayedin rinnalla.

Charles ja Camilla menivät naimisiin vuonna 2005

Charles ja Camilla menivät naimisiin vuonna 2005 (Kuva: Getty Images)

anthea turnerin nettoarvo

Myöhemmin Charles ja Camilla palauttivat suhteensa ja vuonna 1999 heidät kuvattiin yhdessä ensimmäistä kertaa lähtiessään juhliin Ritzissä.

Ja kuusi vuotta myöhemmin vuonna 2005 pari meni naimisiin, ja prinssi William ja Harry osallistuivat jumalanpalvelukseen.

Kun Charles nousee valtaistuimelle, Camilla voi saada ennennäkemättömän tittelin.

Yleensä kuninkaan vaimo käyttää kuningatar -puolison arvonimeä, ja siitä lähtien kun he julkistivat suhteensa, on keskusteltu paljon roolista, jonka hänen toinen vaimonsa ottaa kuningattaren kuoltua.

Mutta heidän avioliitonsa aikaan vuonna 2005 virallisessa lausunnossa sanottiin, että 'herttuatar on tarkoitettu tunnetuksi nimellä HRH The Princess Consort.

Tämä tekisi Camillasta, 74 -vuotiaasta, ensimmäisen brittiläisen kuninkaallisen, joka koskaan käytti prinsessa -puolison nimeä.

Katso Myös: