Insta360 EVO -arvostelu: Hybridi 3D-toimintakamera tuo uutta syvyyttä sisältöön

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Insta360 on tänään julkistanut uuden hybridi 360- ja 3D-toimintakameransa nimeltä EVO.



Viimeisen kahden viikon ajan olen saanut käsiini taitettavan luomuksen, joka näyttää ravistelevan VR-yhteisöä.



Joten Insta360:lla on maine loistavien 360 asteen kameroiden luojana ja nopeus, jolla ne julkaisevat uusia iteraatioita.



Heidän Insta360 ONEen ja uudemman Insta360 ONE X:n julkaisun välillä kului tuskin vuosi. Ja hyppy mallien välillä oli merkittävä.

Uusi EVO-kamera yhdistää 360 ja 3D

Uusi EVO-kamera yhdistää 360 ja 3D (Kuva: Insta360.com)

Uuden hybridin tekniset tiedot ovat melko vaikuttavia, ja se tallentaa videomateriaalia 5,7 000 resoluutiolla ja 18 megapikseliä valokuville.



Sisäänrakennettu Flowstate-vakautus pitää videomateriaalin uskomattoman tasaisena ja, kuten ONE X:ssä, useita kuvaustiloja, kuten timelapse ja Matrix-tyylinen bullet time.

Uusi EVO vie mukaansatempaavan sisällön luomisen aivan uudelle tasolle yhdistämällä 360 asteen toimintakameran stereoskooppiseen 3D-tilaan.



Pohjimmiltaan kaksi kalansilmälinssiä taittuvat ulos ja luovat 3D-ampujan – mikä tarkoittaa, että valokuvat ja videot saavat nyt todellisen syvyyden tunteen.

Insta360 EVO taittuu 3D-kuvaustilaan

Insta360 EVO taittuu 3D-kuvaustilaan (Kuva: Insta360.com)

Vaikka 360 asteen sisältö on tulossa harppauksin, kun katselet kuulokkeilla, kuten Google Cardboard tai Oculus Go – tiedät edelleen olevasi keinotekoisessa ympäristössä, joka pysyy tasaisena katseltavissasi.

Kahden linssin käyttäminen stereoskooppisessa tilassa luo 180 asteen näkymän, mutta syvyyden tunteen on luonnollisempi ihmissilmälle.

Aseta puhelimesi VR-kuulokkeisiin ja laatu on erinomainen. Mutta EVO tulee todella omikseen, kun katselet sitä korkeammalla VR-järjestelmällä, kuten Oculus Go tai Samsung Gear - koska korkeamman resoluution näytöt todella näyttävät kuviesi yksityiskohdat.

Vaikka useammat alustat ja sosiaaliset verkostot tukevat alkuperäisesti 360 asteen sisältöä, sisällön jakaminen ja katselu voi silti olla hieman kömpelöä. Joten Insta360 on myös julkaissut oman sovelluksensa VR-järjestelmille.

Oculus Go, HTC Vive Focus ja Samsung Gear VR julkaisun yhteydessä tuettu sovellus mahdollistaa saumattoman jakamisen kameran ja katsojan välillä sekä jakamisen ystävien ja perheen kanssa.

EVO kentällä

EVO kentällä (Kuva: Insta360.com)

Kiva kosketus ihmisille, joilla ei ole VR-kuulokkeita, on uusi 3D-katselulaitteen puhelinkotelo, nimeltään HoloFrame.

Läpinäkyvä kotelo näyttää samalta kuin mikä tahansa muu suojakuori, mutta kun käännät sen niin, että se peittää puhelimen näytön, se tekee siitä tehokkaasti 3D-esityksen - efektillä, joka ei eroa Nintendo 3DS -näytöstä.

Kun liikutat puhelinta, kuvassa näkyy 3D-tehoste.

greyn anatomia kausi 16 uk-lähetyspäivä

HoloFrame-kuoret ovat iPhone X:lle ja sitä uudemmille saatavilla oleva lisälisävaruste. Lisäversio Samsung Galaxy S8:lle ja sitä uudemmille versioille on tulossa pian.

EVO:n mukana tulee myös ONE X:n kanssa samanlainen kumppanisovellus, joka toimii sekä etsimenä eri kuvaustiloissa että myös kuvien ja videoiden siirtämiseen puhelimeen wifin kautta. Sovelluksen avulla voit myös tehdä erilaisia ​​muokkauksia matkapuhelimella tai tabletilla, kun taas muokkausohjelmiston työpöytäversio on saatavilla Macille ja Windowsille.

Se on uskomattoman monipuolinen ja luovasti suunniteltu sarja, joka haastaa käyttäjänsä sisällön luomiseen, kun syvyys tulee peliin.

EVO:n hinta on 419,99 dollaria (noin 320 puntaa kirjoitettaessa). HoloFrame-lisävarusteet alkavat 30 dollarista (22 puntaa aprx) ja ne ovat saatavilla osoitteessa insta360.com

Älypuhelimet
Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: