iPhone 12:n pakkauksessa ei tule laturia tai kuulokkeita, Apple vahvistaa

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Tämä on uutinen, jota monet Apple-fanit pelkäsivät, ja nyt on vahvistettu, että iPhone 12:n pakkauksessa ei tule laturia tai kuulokkeita.



Applen valkoinen seinäpistoke on toimitettu iPhone-puhelimiensa mukana vuodesta 2007, mutta se myydään nyt erikseen, kuten myös sen langalliset kuulokkeet.



Applen Lisa Jackson sanoi tapahtuman aikana: 'Joskus ei sillä ole merkitystä, mitä teemme, vaan sillä, mitä emme valmista.'



farrah abraham seksinauha

'Tiedämme, että asiakkaat ovat keränneet USB-virtalähteitä ja että miljoonien tarpeettomien sovittimien valmistaminen kuluttaa resursseja ja lisää hiilijalanjälkeämme.

'Joten tänä vuonna poistamme USB-virtalähteen Apple Watchista.

john cooper sarjamurhaaja

(Kuva: Getty)



Ei ole yllättävää, että monet Apple-fanit ovat raivoissaan uutisesta.

Eräs käyttäjä sanoi: Apple esittelee meille ympäristöarvoa, joka liittyy siihen, että laturia tai kuulokkeita ei oteta mukaan 1 200 dollarin iPhonen kanssa. Näen mitä teit siellä Apple!



Toinen kirjoitti: Huh, toinen iPhone, vähemmän pakkauksessa. Ilman pistoketta voin elää, mutta nämä puhelimet ovat tarpeeksi kalliita, kuulokkeet pitäisi olla mukana.

Ja yksi vitsaili: Rakastamme ympäristöä, joten poistamme virtalähteen ja kuulokkeet iPhone-laatikosta. Emme aio pudottaa iPhonen hintaa heijastaaksemme materiaalien tai toimituskulujen laskua pienempien laatikoiden kanssa, koska rakastamme ympäristöä NIIN PALJON.

iPhone 12:n julkaisutapahtuma

MacRumors huhui laturin ja kuulokkeiden katoamisesta viime kuussa havaittuaan vihjeitä iOS 14.2 -ohjelmistokoodista.

Machuhut selitettiin: iOS 14:ssä ja iOS:n aiemmissa versioissa mainitaan RF-energialle altistumisen vähentäminen käyttämällä 'toimitettuja kuulokkeita', joka on sama sanamuoto, jota Apple on käyttänyt jo vuosia.

plus kokoinen rakkaussaari

iOS 14.2:ssa tätä sanamuotoa on muokattu sanomaan vain 'kuulokkeet', mikä poistaa tämän lausunnon 'toimitettu' osan.

Kaikki aiemmat kuulokkeiden maininnat sisältävät sanan 'toimitettu', ja sanan tahallinen poistaminen uudesta koodista viittaa vahvasti siihen, että Apple ei aio 'toimittaa' kuulokkeita tulevien ‌iPhone 12‌ -mallien kanssa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: