iPhone 7 vs iPhone 6s: Mitkä Applen älypuhelimista kannattaa ostaa?

Iphone 7

Horoskooppi Huomenna

IPhone 7 tuo mukanaan useita suuria suunnittelumuutoksia, kuten täydellisen vedeneristyksen ja yhden Lightning -portin sekä lataukseen että kuulokkeisiin.



Mutta viime vuoden iPhone 6s on edelleen hieno gadget, ja nyt se on vielä halvempaa. Mikä voi antaa sinulle todellisen ongelman, jos haluat ostaa uuden puhelimen.



Joten olemme hajonneet kahden puhelimen tekniset tiedot ja laittaneet ne yhteen, jotta näet, kannattaako todella päivittää iPhone 7: een.



Hinta

Apple -brändi ei ole koskaan tehnyt asioita halvalla, joten jos etsit vastinetta rahalle, sinun on todella harkittava iPhone 6: ta.

IPhone 7: n paljastamisen jälkeen Apple on laskenut 6s: n (ilman SIM -korttia) hinnoittelun 499 puntaan 32 Gt: n versiossa ja 599 puntaan 128 Gt: n versiossa. Yhtiö paljasti myös, että se luopuu kokonaan 16 Gt: n mallista.

Myös iPhone 6s Plus on pudonnut, ja sen hinta on 599 puntaa 32 gigatavua ja 699 puntaa 128 gigatavua.



Sitä vastoin iPhone 7 on saatavana (ilman SIM -korttia) alkaen 599 punnan halvimmasta 32 Gt: n vaihtoehdosta. 128 Gt: n versio on 699 puntaa ja 256 Gt: n versio maksaa sinulle huikeat 799 puntaa.

Suurempi iPhone 7 Plus on jopa enemmän lompakkohävittäjä kuin pienempi sisaruksensa.



Halvin (32 Gt) iPhone 7 Plus maksaa 719 puntaa, 128 Gt: n malli 819 puntaa ja sitten 256 Gt: n versio, joka maksaa hämmästyttävän 919 puntaa Isossa -Britanniassa.

Jos haluat säästää rahaa, kannattaa ehdottomasti käyttää vanhempaa mallia.

Esitys

Ei ole yllättävää, että iPhone 7 vetää eteenpäin. Applella on ollut koko vuosi aikaa parantaa ja parantaa suorituskykyä, ja yhtiö esitteli uuden sirun työkuorman käsittelemiseksi.

Sitä kutsutaan A10 Fusion -suorittimeksi, joka Applen mukaan 'integroi saumattomasti kaksi korkean suorituskyvyn ydintä, jotka toimivat jopa kaksi kertaa nopeammin kuin iPhone 6'.

Yhtiö sanoi: '' Grafiikan suorituskyky on myös tehokkaampi, ja se toimii jopa kolme kertaa nopeammin kuin iPhone 6 vain puolet tehosta, mikä mahdollistaa uudenlaisen pelaamisen ja ammattimaisen sovelluksen. ''

Samaan aikaan iPhone 6s: n sisällä on päivitetty A9-prosessori (Apple sanoo, että se on 70% nopeampi kuin iPhone 6: n A8-siru) ja M9-yhteisprosessori.

M9 murskaa liiketunnistimien - kiihtyvyysmittarien, gyroskooppien ja vastaavien - tiedot ja auttaa terveys-, kunto- ja karttasovelluksissa. Kaiken kaikkiaan se on edelleen kunnollinen tarjous, mutta voit odottaa, että iPhone 7 voittaa sen portista.

Kumpi kannattaa valita riippuu siitä, mihin asioihin käytät puhelintasi. Jos olet kiinnostunut pelaamisesta, huomaat, että iPhone 7 on parempi veto. Mutta jos olet tyytyväinen vain tavalliseen sovellustalliin, 6s voi silti kestää rasituksen.

ominaisuudet

Ominaisuuksien osalta iPhone 7 muuttaa joitakin asioita viime vuoden mallista.

Ensinnäkin se pudottaa kuulokeliitännän. Jos käytät jo langattomia silmukoita, ei ole mitään ongelmaa - ja itse asiassa Apple sisältää puhelimen kanssa Lightning -kuulokkeet.

Lightning -yhteys Apple iPhone 7: ssä

Lightning -yhteys Apple iPhone 7: ssä (Kuva: Reuters/Beck Diefenbach)

Mutta jos olet jo investoinut huippuluokan langallisiin kuulokkeisiin ja et halua käyttää hämmentävää sovitinta, suosittelemme pitämään kiinni iPhone 6s: stä.

Apple teki kuitenkin pisteen iPhone 7: llä tekemällä siitä vedenpitävän. Sadeystävällisessä Blightyssä asuminen tarkoittaa, että tämä on suuri syy valita iPhone 7 vanhemman sisarensa sijaan.

Ohjelmistojen osalta molemmat puhelimet hyötyvät iOS 10: stä, joka on valmiiksi pakattu iPhone 7: een ja ladattavissa iPhone 6s: ään.

Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten Live Photos ja Night Shift, joista molemmat puhelimet voivat hyötyä.

Lue lisää

Apple iPhone 7
iPhone 7: n julkaisupäivä, tekniset tiedot ja hinta Kuinka vedenpitävä iPhone 7 on? iPhone 7 arvostelu Punainen iPhone 7: n julkaisupäivä ja hinta

Kamera

(Kuva: REUTERS)

Uusi iPhone 7 pitää 12MP: n kennon iPhone 6s: stä, mutta Apple ylpeilee, että se on 60% nopeampi ja 30% energiatehokkaampi kuin aiemmat mallit.

Playstation plus -pelit huhtikuu 2016

Hämärävalokuvaus hyötyy myös siitä, että salamassa on nyt 4 LEDiä. Tämä tarkoittaa, että valoa on 50% enemmän ja se saavuttaa 50% pidemmälle.

Todellinen kamerakehitys on suuremmassa mallissa, iPhone 7 Plus. Ensimmäistä kertaa Apple on valinnut kaksilinssisen lähestymistavan.

Tämä keskeinen ominaisuus antaa käyttäjille 2X optisen zoomin, mikä tarkoittaa, että he voivat lähentää ja loitontaa kohteita jopa kaksinkertaiseksi etäisyyteen ilman kuvanlaadun heikkenemistä. Joten jos etsit parempaa kameraa, iPhone 7 Plus on varmasti se valinta.

Tekniset tiedot

Suorassa teknisessä huipussaan ei ole yllättävää nähdä iPhone 7: n tulevan ylhäältä. On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että useat keskeiset tiedot ovat pysyneet samana.

Näytön koot ovat pysyneet samana: pääpuhelimessa 4,7 tuumaa ja Plus-versiossa 5,5 tuumaa. Paksuuskaan ei ole muuttunut - sekä iPhone 6s että iPhone 7 ovat 7,1 mm ohuita.

(Kuva: REUTERS)

IPhone 7: ssä on kolme tallennusvaihtoehtoa - 32 Gt, 128 Gt ja 256 Gt - kaksinkertaistavat tehokkaasti aiemmin saatavilla olevat vaihtoehdot iPhone 6s: lle.

Apple ilmoitti kuitenkin, että se tarjoaa nyt myös iPhone 6s -laitteita 32 Gt: n ja 128 Gt: n tallennusvaihtoehdoilla, joten jos et aio valita huippuluokan mallia, ei ole mitään syytä olla valitsematta 6-versiota.

RAM -muistia on 2 Gt molemmissa puhelimissa, ja näytön tarkkuus pysyy samana 1 334 x 750 pikselissä.

Tuomio

Yksinkertaisesti sanottuna on olemassa muutamia määrittäviä ominaisuuksia, jotka nostavat iPhone 7: n viime vuoden mallin yläpuolelle. Se kestää sateen, sillä on paljon enemmän raakatehoa, ja se tekee kuulokkeiden liittämisestä hieman tuskaa.

Mutta se on edelleen samankokoinen ja käyttää samaa ohjelmistoa kuin edellinen versio. Se on myös kalliimpaa.

Applen iPhone 6s pää

Applen iPhone 6s säilyttää saman mallin kuin edeltäjänsä - mutta lisää joukkoon uusia ominaisuuksia

Joten jos raha ei ole esine, uusi iPhone on arvokas ostos, mutta jos haluat samanlaisia ​​ominaisuuksia halvemmalla, iPhone 6s on parempi vaihtoehto.

Lue lisää

Omena
Applen uutisia Applen tapahtuma suorana! iPad Pro 2 iPad Mini 5

Katso Myös: