iPhone-tempun avulla voit automaattisesti estää roskapostipuhelut – näin voit aktivoida sen

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Olemme kaikki olleet paikalla - saat puhelun tuntemattomasta numerosta, mutta sinua tervehditään raivostuttavalla viestillä 'Kuulemme, että olet joutunut onnettomuuteen', kun vastaat.



Mutta roskapostipuheluihin lankeavat päivät voivat olla menneisyyttä uuden ansiosta iPhone ominaisuus.



onko kelly rowland raskaana

Ominaisuus, nimeltä Silence Unknown Callers, on saatavilla iOS 13 , ja voit välttää puheluiden vastaanottamisen tuntemattomilta ihmisiltä.



Kun ominaisuus on aktivoitu, tuntemattomista numeroista tulevat puhelut hiljennetään ja lähetetään vastaajaan, ja ne näkyvät viimeisten puhelujen luettelossa.

456 enkelinumeron merkitys

Ominaisuuden nimi on Tuntemattomien soittajien hiljentäminen (tiedostokuva) (Kuva: Apple)

Omena selitettiin: Saapuvat puhelut tulevat henkilöiltä, ​​jotka on tallennettu yhteystietoluetteloosi, viimeaikaisten puhelujen luetteloon ja Siri Suggestionsista, jotta tiedät, kuka soittaa sähköpostiisi tai tekstiviesteihisi sisältyvien puhelinnumeroiden perusteella.



Jos soitat hätäpuhelun, Hiljennä tuntemattomat soittajat -ominaisuus on tilapäisesti poissa käytöstä seuraavien 24 vuorokauden ajaksi varmistaaksesi, että iPhonesi on tavoitettavissa.

Mikä parasta, käyttöönotto kestää vain sekunteja – tässä ovat perusohjeet:



Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt
iPhone temppuja, vinkkejä ja hakkereita

Tuntemattomien soittajien hiljentäminen

1. Siirry kohtaan Asetukset ja sitten Puhelin

Britannian suosikki suklaapatukkakanava 5

2. Vieritä alas ja valitse Hiljennä tuntemattomat soittajat

Ennen kuin otat toiminnon käyttöön, varmista, että sinulla on tärkeitä yhteystietoja tallennettuna tai et voi jäädä puheluun.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: