Iranilainen Hulk vs Kazakh Titan säännöt, kierrospituudet ja tuomarit nyrkkeilyottelussa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Iranilainen Hulk ja Kazakstanin Titan viettävät kahdeksan minuuttia yrittääkseen tyrmätä toisiaan P7-areenalla Dubaissa, kun he astuvat vihdoin kehään yhdessä.



Danny Dyerin hyväksymispuhe

Superraskassarjan kaksikko kilpailee neljän kahden minuutin kierroksen aikana näyttelyottelussa, joka on brittiläisen Wicked 'n' Badin valkokaulusnyrkkeilyn ilta. He ovat molemmat harjoitelleet kuukausia valmistautuakseen taisteluun sen jälkeen, kun olivat alun perin sopineet kohdattavansa toisensa jossain taistelumuodossa jo marraskuussa 2020.



Tuomarit päättävät voittajan siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että kaksi massiivista miestä päätyvät neljän kierroksen matkalle, ja pari kilpailee näyttelynyrkkeilyn sääntöjen mukaisesti. Heidän odotetaan käyttävän 12 unssin hanskoja eikä päähineet, kuten kaikkien muidenkin kortilla olevien.



Taistelulle ei ole painorajoitusta, ja on odotettavissa, että kahden taistelijan koon välillä tulee olemaan valtava ero. Iranilaisen Hulkin sanotaan olevan 6'2', kun taas Kazakstanin Titan on vain 5'8', ja painoero tulee myös olemaan valtava.

Aiemmin tällä viikolla superraskassarjalaiset saapuivat Dubaihin ja katselivat kiivaasti alaspäin, joka muuttui nopeasti väkivaltaiseksi, jolloin turvat pidättivät molempia miehiä. Iranilainen Hulk, jonka oikea nimi on Sajad Gharibi, teki ensimmäisen työntösyötön ennen kuin Kazakstanin Titan, jonka oikea nimi on Djumanov Almat Bakhytovich, osui takaisin.

Fanit alkoivat olla huolissaan Gharibista, kun hän ilmestyi epäkuntoisena ottelun kulissien takana kuvattaessa, ja hän julkaisi outoja harjoitusmateriaalia. Hänet nähtiin treenaamassa Hamzeh Moradianin kanssa ja lyövän tyynyt, mutta hän näytti hitaalta ja jäykältä kuin raaka aloittelija.



Steph meni naimisiin ensisilmäyksellä

Hän on kuitenkin julkaissut materiaalia, jossa näkyy hänen lyöntivastustaan, joka ottaa raskaita laukauksia valmentajaltaan, joka on moninkertainen potkunyrkkeilyn mestari. Hän vaikutti pystyvän hyvin kestämään iskut ja kertoi myöhemmin faneille, että lyönnit olivat 'tappavia'.

Uskotko, että iranilainen Hulk voittaa Kazakstanin Titanin nyrkkeilydebyyttissään? Kerro meille kommenttiosiossa alla!



'Savaten maajoukkueen kapteenin ja seitsemän maailmanmitalin ja viiden Aasian mitalin mestarin tappavien nyrkkien alla selvisin potkunyrkkeilyssä ja savatessa', hän kirjoitti. Instagram . 'En ollut koskaan ennen kokenut näin voimakkaita iskuja.'

mitä 210 tarkoittaa

Samaan aikaan Kazakstanin Titan on näyttänyt hieman vaikuttavammalta harjoitusmateriaalissaan, kun hän oli aiemmin väittänyt, että hänellä on jonkinlainen kamppailulajitausta. Hän jakoi videoita, joissa hän käytti avointa harjoittelua ja lyö nukkea, jotka molemmat näyttivät päteviltä.

Hän on vaatinut haluavansa kertoa faneille, kuka hän on, sen jälkeen kun monet pilkkasivat häntä hänen pienen sosiaalisen median seurannan vuoksi. Gharibi on huomattavasti kuuluisempi, sillä Instagramissa on lähes miljoona seuraajaa, vain noin 33 100.

Katso Myös: