Kate Middleton yllättää isän viihdyttämällä poikaansa junassa, kun tämä käytti wc:tä

Kuninkaalliset

Horoskooppi Huomenna

Isä, joka matkusti junalla Kansainyhteisön pelit Birminghamissa on paljastanut kuinka hän meni vessaan - ja palasi löytääkseen poikansa 'juttailevan iloisesti' Cambridgen herttuatar.



Kate oli mukana Prinssi William ja heidän keskimmäinen lapsi Prinsessa Charlotte eilen kisoissa, jossa he harrastivat urheilua, mukaan lukien uintia, jääkiekkoa ja voimistelua.



Ja näyttää siltä, ​​​​että Kate käytti joukkoliikennettä päästäkseen Midlandsissa järjestettävään tapahtumaan - ja hän tapasi isän ja pojan junassa.



Matthew Syed, entinen Commonwealth Gold -voittaja pöytätennispelaaja, oli ollut junassa Birminghamiin poikansa Tedin kanssa.

  Kate Middleton, joka vieraili Kansainyhteisön kisoissa eilen
Kate Middleton, joka vieraili Kansainyhteisön kisoissa eilen ( Kuva: Getty Images)

Herra Syed, joka on nykyään The Timesin toimittaja ja kolumnisti, sanoo, että hän ja hänen poikansa olivat olleet muutaman minuutin päässä kisojen pysähdyksestä, kun hän päätti käyttää kylpyhuonetta - ja pyysi Tediä odottamaan häntä ulkona.

Hänen The Timesin sarakkeessa Tänään hän sanoo käyttäessään tiloja kuulleensa ulkona naisen kysyvän pojaltaan, oliko tämä junassa yksin, ennen kuin Ted vastasi 'Ei, isäni ei ole siellä' osoittaen wc:tä.



  Toimittaja ja entinen Kansainyhteisön mestari pöytätennispelaaja Matthew Syed
Toimittaja ja entinen Kansainyhteisön mestari pöytätennispelaaja Matthew Syed ( Kuva: REX/Shutterstock)
  Herra Syed sanoi Kate
Herra Syed sanoi, että Kate 'jutteli iloisesti' poikansa kanssa ( Kuva: Getty Images)

Rakastatko kuninkaallisia? Tilaa NEWSAMin päivittäinen uutiskirje saadaksesi viimeisimmät uutiset kuningattaresta, Charlesista, Katesta, Willsistä, Meghanista, Harrystä ja muusta The Firmistä. Klikkaa tästä rekisteröityäksesi .

Hän muistelee, kuinka käsiään pestäessään hän kuuli poikansa ja naisen aloittavan keskustelun pojan kanssa, joka näytti naiselle isänsä kultamitalia ennen kuin hän lähti kylpyhuoneesta.



Hän kirjoittaa: ''Tule, Ted', sanon, 'meidän on poistuttava!' 'Voi, ja kiitos, että pidit häntä seuraa...' Sanon kääntyen vuoroaan odottavaan naiseen, kun minut pysäytetään. Kulmani rypistyvät, kasvoni toimivat. 'Kate?', purskahdan. Ei ole vartijat eteisessä; ei aseistettuja vartijoita. Mutta tässä on Cambridgen herttuatar juttelemassa iloisesti poikani kanssa.'

  Kate prinssi Williamin ja prinsessa Charlotten kanssa Commonwealth Games -uintitapahtumassa eilen
Kate prinssi Williamin ja prinsessa Charlotten kanssa Commonwealth Games -uintitapahtumassa eilen ( Kuva: PA)

Kun he vihdoin nousivat junasta, entinen urheilija kertoo kysyneensä pojaltaan, tiesikö tämä kenen kanssa hän oli keskustellut, mutta Ted sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, vaikka hän oli 'todella mukava'.

Ja herra Syed lisäsi: 'Herttuattarella ei ollut aavistustakaan, että hän jutteli toimittajan pojan kanssa, joten pidän tätä hänen luonteensa ja velvollisuudentuntonsa heijastavana. Monarkia on täydellisissä käsissä.'

Eilen kisoissa Katella oli yllään tyylikäs valkoinen Alexander McQueen -puku ja hänet nähtiin juttelevan tyttärensä, seitsemänvuotiaan Charlotten kanssa heidän katsoessaan urheilua.

gary rhodes kuolinsyy

Perhe vieraili myös Team England Futures -ohjelmassa, joka on kumppanuus SportsAidin, jonka suojelijana on herttuatar, Sports England ja Commonwealth Games England välillä.

Siellä he tapasivat Team Englandin tukihenkilöstön, ja Charlotte joutui päivittämään Team Englandin tärkeän mitaliseinän.

Senior kuninkaalliset ovat osallistuneet kisoihin tällä viikolla - as kuningatar 96-vuotias , jatkaa vuosittaista kesätaukoaan Balmoralissa.

Katso Myös: