Jack Grealish lähettää viestin John Terrylle Aston Villan poistumisen jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Jack Grealish on sanonut hyvästit John Terrylle, kun hänen lähdönsä Aston Villasta on vahvistettu.



Pari soitti yhdessä Villa Parkissa, ennen kuin Terry palasi klubille osana takahuoneen henkilökuntaa Dean Smithin johdolla.



Koska Smith otti vastuulleen vuonna 2018, Villa ansaitsi ylennyksen Valioliigaan lyhyen mestaruuden jälkeen ja on sittemmin vakiinnuttanut asemansa ykkössijalla viimeisen kauden 11. sijalla.



Terryn sanottiin vaikuttaneen merkittävästi Villa-puolustuksen vakauttamiseen, mutta 40-vuotias on päättänyt lähteä ja jatkaa uraa muualla.

mitä 80 tarkoittaa
John Terry on lähtenyt Aston Villasta neljän vuoden jälkeen

John Terry on lähtenyt Aston Villasta neljän vuoden jälkeen (Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

Grealish on selkeästi legendaarisen Chelsean puolustajan suuri fani - hän on vihjaillut seuraavansa Frank Lampardin johdon jalanjälkiä palatakseen jonain päivänä Stamford Bridgen kaivolle - ja Englannin maajoukkueen pelaaja toivotti hänelle hyvästit Instagramissaan.



Villa -kapteeni sanoi: 'Mikä legenda' ja lähetti sydän -emojin kanssa 'Kaikkea hyvää JT.'

Terry paljasti, että hänen lähtönsä oli erittäin vaikea päätös.



tej lalvani dragons den

- On ollut valtava kunnia ja etuoikeus viettää nämä viimeiset kolme vuotta Aston Villassa, mutta minusta tuntuu, että nyt on oikea aika tehdä äärimmäisen vaikea päätös siirtyä eteenpäin, Terry sanoi.

- Haluan olla niin kunnioittava Aston Villan johtajaa ja kaikkia kohtaan kuin mahdollista, ja kun olen harkinnut vakavasti tulevaa kesää, en todellakaan koe, että on oikeudenmukaista siirtyä uuteen kauteen ilman varmuutta nähdä että läpi.

Hallitseeko Terry Chelseaa tulevaisuudessa? Kommentoi alle

John Terry pohtii ensimmäistä johtotehtäväänsä

John Terry pohtii ensimmäistä johtotehtäväänsä

dan neal rylan clark neal

”Minun lähisuunnitelmani on viettää laatuaikaa perheeni kanssa ja sen jälkeen toivottavasti ottaa vastaan ​​kutsuja vierailla klubeilla ja managereissa ympäri Eurooppaa kehittääkseni päämäärääni tulla valmentajaksi.

- Tavoitteeni on aina ollut siirtyä jalkapallon hallintaan, ja kun tarjoan oikean mahdollisuuden, olen valmis ottamaan vastaan ​​tällaisen haasteen.

Terry on nyt yhteydessä vapaaseen johtotehtävään Championship -klubissa Swanseassa Steve Cooperin lähdön jälkeen.

Ei kuitenkaan ole merkkejä siitä, että Terry siirtyisi välittömästi johtotehtävään.

Poistuessaan hän kiitti Dean Smithiä auttamasta häntä valmentajana ja lähetti kiitoksen vanhalle pomolleen ja Villa -pelaajille, mukaan lukien Grealish.

- En voi kiittää Deania tarpeeksi tuesta ja ohjauksesta, jota hän on minulle antanut, ja olen varma, että hän jatkaa klubin johtamista vahvuudesta toiseen, Terry lisäsi.

Lopuksi haluan myös kiittää kaikkia pelaajia ja henkilökuntaa ja toivottaa heille kaikkea hyvää tulevalle kaudelle ja kiittää valtavasti Aston Villa -faneja tuesta.

Tartu klubisi erityispainos 2021/22 vuosittain. Lisätietoja täältä.

Iso-Britannian suurin liikenneympyrä

Katso Myös: