Jack Leach paljastaa, mitä Steve Smith sanoi hänelle kiistanalaisista lasien juhlista

Kriketti

Horoskooppi Huomenna

Steve Smith lupasi Jack Leachille, ettei hän ottaisi mikkiä pois häneltä Australian Old Trafford -voiton jälkeen ... mutta Leach toivoi olevansa, koska hän ansaitsi sen!



Ashes taisteleva duo kokoontui juomaan olutta ja juttelemaan kilpailun päätyttyä Ovalissa ja tekivät iloisesti näytelmän itsestään poseeraamalla valokuvan kanssa molemmissa laseissa.



Smith oli pukeutunut silmälaseihin Manchesterin juhlien aikana, mutta vaati, että hän jäljittelee entistä australialaista avaajaansa Chris Rogersia huolimatta no-ball!



Leach oli aiemmin hylännyt lyöjän ilman palloa matkalla kolmanteen Ashes-tuplatonniin.

Englannin kiekko hymyili kuitenkin, kun häneltä kysyttiin tapauksesta, ja ajatteli, että se olisi voinut olla kunnon höpinää.

Smith ja Leach hymyilevät viidennen tuhkatestin jälkeen



Hän tuli luokseni kertomaan minulle, ettei se ollut minusta, sanoi Leach.

En tiennyt oliko se vai ei.



Jotenkin toivoinkin sen olevan, ja ajattelin sen olevan hyvä nauru. Olin hyvin hämmentynyt Headingleyn jälkeen, kun video tuli ulos tekemästä omaani. Mielestäni ansaitsin sen ollakseni rehellinen!

ksi vs logan paul ilmainen stream

Siksi saimme kuvan yhdessä pelin jälkeen hänen kanssaan silmälaseillani!

Koko sarja oli kokemus minulle, kun näen kuinka kilpailukykyinen Ashes -kriketti on. Mikään ei ylittänyt rajaa, ja reilu peli molemmille joukkueille hyvästä hengestä.

Leachista on tullut hieman kultisankari sen jälkeen, kun hän oli pääroolissaan auttanut Ben Stokesia voittamaan kolmannen testin Headingleyssä, ja hän teki uransa suurimman singlen.

Leach ja Smith kättelevät kätensä Old Traffordin neljännen testin jälkeen (Kuva: AFP/Getty Images)

Mutta hän osoitti Ovalilla, että hänellä on myös paljon taitoa pallossa, kun hän väitti kahden viimeisen mailaa voittavan 135 voiton.

Oli mukava tunne saada voitto sarjan arvonnasta, lisäsi Leach.

Aussit taistelivat kovaa, mutta teimme tarpeeksi ja oli mukavaa saada vartia viimeisenä päivänä.

Tuki minulle on ollut jotain, mitä en uskonut koskaan kokevani. Ehkä se johtuu lyönnistäni, mutta luulen, että se johtuu pääasiassa siitä, että olen kalju ja minulla on lasit.

Tapa, jolla yleisö on lämmittänyt minua, on jotain hyvin erityistä, enkä pidä sitä itsestäänselvyytenä. En voi kiittää heitä tarpeeksi.

Katso Myös: