Jamal Lascelles lupaa Newcastlen, kun Sven Botmanin saapuminen johtaa uuteen taisteluun

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jamal Lascelles on vannonut taistelevansa ensimmäisen joukkueen tulevaisuutensa puolesta Newcastle - koska hän on vahvempi ja vahvempi kuin koskaan.



Keskuspuolustaja menetti paikkansa Toonin pomo Eddie Howen ensimmäisessä sarjassa viime kauden lopussa, kun Dan Burn ja Fabian Schar loivat 12 voiton sarjassa 18 pelissä.



Hollannin U21 kansainvälinen Sven Botman on lisätty joukkueeseen 35 miljoonalla punnalla tänä kesänä, mikä tarkoittaa, että kilpailu on tiukempaa kuin koskaan puolustuksessa St James' Parkissa - vaikka Howe on tehnyt tunteensa selväksi päätettyään antaa Lascellesille seuran kapteenin käsivarsinauhan kaudelle 2022-23.



Hän sai roolin raakana 22-vuotiaana, joka liittyi Nottingham Forestista, ylennetyn seuran Newcastlen kasvosta kauden avauspäivänä lauantaina. Lascelles on päättänyt olla tärkeässä roolissa Howen Saudi-vallankumouksessa St James' Parkissa, koska se on johtanut seuran useiden vaikeiden aikojen läpi viimeisen seitsemän vuoden aikana.

Hän sanoi: 'Olen parempi kapteeni ja henkilö kuin olin tällä kertaa viime vuonna. Huijari on kääntänyt koko elämämme ylösalaisin. Kaikki on erilaista – uudet omistajat, manageri ja pelaajat, tunnelma paikan päällä – jopa jalkapallo, jota pelaamme. Kaikki on erittäin positiivista.”

Kysyttäessä kapteenin viran säilyttämisestä, Lascelles vastasi: ”En tiennyt, että se oli kysymys! En tiennyt, että siitä puhutaan, mutta olen järkyttynyt.' Entinen Englannin U21-tähti sanoi, että hänet kirjattiin pois uusien puolustussopimusten jälkeen: ”En tiennyt, että näin oli! Joskus Cristiano Ronaldo on penkillä. Kyse ei ole vain minusta, vaan siitä, että pysyn ammattilaisena ja annamme johtajalle ajateltavaa.



OTA KANTAA! Pitäisikö Lascelles olla edelleen Newcastlen kapteeni? Kerro meille kommenttiosiossa

  NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLANTI - 30. heinäkuuta: Newcastlen pelaaja Sven Botman toiminnassa Newcastle Unitedin ja Athletic Bilbaon välisessä ystävyysottelussa St Jamesissa.' Park on July 30, 2022 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Stu Forster/Getty Images)
Newcastle hankki kesällä hollantilaisen puolustajan Sven Botmanin Lillestä ( Kuva: Getty Images)

'Kapteenina oleminen, mutta poissa joukkueesta, oli minulle uutta viime kaudella, koska olen aina pelannut täällä. Mutta manageri oli loistava kommunikaatiossaan kanssani. Olemme myös luoneet johtoryhmän.



'Vuosien ajan, 22-vuotiaasta kapteenista, jouduin tekemään paljon, luultavasti liikaa. Ehkä se oli liikaa otettavaksi, mutta nyt minulla on ympärilläni loistava tiimi, Matt Ritchie vuosia. Hän oli oikea käteni, Callum Wilson, Kieran Trippier ja Dan Burn.

Lascelles sanoo, että Newcastlen esikausi on ollut intensiivisin sen jälkeen, kun hän saapui vuonna 2015. Hän lisäsi: 'Ei vain fyysisesti, vaan myös henkisesti. Sen tekeminen joka päivä on vaikeaa. Mutta se on ehdottomasti tapa olla. On meidän tehtävämme saada työ tehtyä nyt.'

Lascelles sanoo, että kilpailu yhdistyneessä joukkueessa on tervettä. Analysoidessaan uutta joukkuetoveriaan Botmania hän sanoi: ”Hän on loistava kaveri. Hän on ikäisekseen erittäin kypsä ja selvästi loistava pelaaja. Olemme geeliytyneet aika hyvin.'

Howen ja hänen joukkueena on nyt kohdattava tammikuun puolivälistä lähtien luomansa positiivisuus ja osoitettava kunnianhimoa siirtomarkkinoilla. Lascelles sanoi: ”Fanit voivat varmasti unelmoida. Viime vuosina fanit ja pelaajat ovat olleet turhautuneita. Meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta nyt olemme kaikki todella hyvässä paikassa.'

Katso Myös: