Aldi tuo markkinoille omia vegaaniproteiinijauheitaan - ja ne ovat paljon halvempia kuin muut kaupat

Aldi

Horoskooppi Huomenna

Aldi teki sen jälleen(Kuva: (c) Predrag Vuckovic)



Olitpa kokeilemassa Veganuary -ravintolaa tai tehtävässäsi saada kunto ja terveys tänä vuonna, proteiinin saannin lisääminen on loistava tapa saada sinut kuntoon.



Mutta vaikka ne auttavat painonpudotuksessa, ne voivat myös maksaa sinulle omaisuuden. Joten juuri uuden vuoden aikana Aldi on julkaissut oman versionsa proteiinijauheista, jotka ovat kaikki täysin vegaanisia.



Ja tyypillisessä Aldi-tyylissä saksalaiset alennusmyymälöiden proteiinijauheet ovat paljon halvempia kuin markkinoiden johtavat vaihtoehdot.

Esimerkiksi 400 g: n pakkaus Proteiinimaailman hoikka sekoitus, ilmeisesti 'myydyin painonpudotuksen ykkönen' maksaa 13,99 £, kun taas yksi 100 g: n pakkaus Aldin omaa versiota tavarasta saa sinut takaisin paljon sulavammaksi 2,49 puntaa (tai 9,96 puntaa 400 g: lle).

He ovat kaikki sertifioituja vegaaneja (Kuva: Aldi)



x-tekijän jäljittely

Muualla pääkadulla halvin vegaaniproteiini, jonka voimme löytää verkosta Proteiinityön herneproteiini, joka maksaa vain 6,99 puntaa 500 grammasta tavaraa - vaikka vain 1 kilon versio on tällä hetkellä varastossa vielä edullisemmin 11,99 puntaa.

Aldilla on kolme erilaista sertifioitua vegaanista makua: herneproteiinijauhe, hamppuproteiinijauhe tai riisiproteiinijauhe, joiden tarkoituksena on auttaa lihaksia palautumaan ja korjautumaan harjoituksen jälkeen.



Ne maksavat vähemmän kuin ateria (Kuva: Aldi)

Valitettavasti, koska ne ovat niin sanottuja erikoisostoja, niitä on saatavilla rajoitetusti, ja niitä on saatavana vain myymälässä, joten sinun on ehkä parempi etsiä samanlainen tarjous verkossa.

Hae ne viikoittaisesta kaupastasi (Kuva: Aldi)

Ne osuvat Aldisiin kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa tästä torstaista (4. tammikuuta) monien muiden ohella Holland ja Barrett -tyylikkäät terveystuotteet, kuten raaka paleo -baarit ja superruokajauheet, kuten kaakao, maca ja spirulina.

Lue lisää

Terveys ja kunto
Parhaat proteiinipirtelöt Parhaat kuntokellot Parhaat kuntopyörät alle 200 puntaa Parhaat heraproteiinijauheet

Julie Ashfield, Aldi UK: n yritysostojen toimitusjohtaja, sanoo: Tiedämme, että tammikuu on täydellinen tilaisuus aloittaa terveelliset tavat tulevalle vuodelle.

Me Aldilla olemme sitoutuneet varmistamaan, että asiakkaamme saavat laadukkaita tuotteita, kuten täysruokaa, joka päivä hämmästyttävän alhaisilla hinnoilla - tiedämme, että täysravintojen ei tarvitse maksaa maapalloa.

Katso Myös: