James 'Lockie' Lock kuvaa TOWIEa uuden tyttöystävänsä kanssa, kun taas entinen Danielle Armstrong lomailee jalkapalloilijan poikaystävän kanssa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

James Locke ja Yazmin Oukhellou saapuvat Facesiin

James Locke ja Yazmin Oukhellou saapuvat Facesiin(Kuva: FameFlynet)



Hänen entinen tyttöystävänsä Danielle Armstrong on juuri nauttinut romanttisesta Dubain lomasta uuden jalkapalloilijapoikaystävän Daniel Spillerin kanssa.



Ja nyt James 'Lockie' Lock on osoittanut, että hän on myös siirtynyt paljon eteenpäin, ja hän lähti sunnuntaina kuvaamaan TOWIEa uuden tyttöystävänsä Yazmin Oukhelloun kanssa.



Lockie kuvattiin saapuessaan Faces -yökerhoon Essexissä pitäen kädestä Yazminia, johon hän on ollut yhteydessä tammikuusta lähtien.

Ravintolan omistaja näytti kauniin brunetin säikähtämältä ja antoi hänelle ihailevan katseen, kun he rokkasivat St Patrickin päivän jakson elokuvakohtauksiin. (Siksi vihreät vaatteet!)

James Locke ja Yazmin Oukhellou näkivät saapuvan Faces -yökerhoon Essexissä

Lockie näytti pahalta Yazminin kanssa (Kuva: FameFlynet)



James Locke ja Yazmin Oukhellou näkivät saapuvan Faces -yökerhoon Essexissä

He pukeutuivat vihreään kuvaamaan Pyhän Patrikin päivän jaksoja (Kuva: FameFlynet)

James Locke ja Yazmin Oukhellou näkivät saapuvan Faces -yökerhoon Essexissä

Yazmin sanoi, että Lockie pilaa hänet ystävänpäivänä (Kuva: FameFlynet)



Lockie, 30, vahvisti romanssinsa Yazminin, 23, kanssa Instagramissa ja jakoi heistä valokuvan viime viikolla illallisella.

Hän toivotti myös julkisesti hyvää ystävänpäivää.

Yazmin puolestaan ​​kiitti Lockie's Kitchenin omistajaa siitä, että hän pilaisi hänet ehdottomasti ystävänpäivänä ja jakoi valokuvia lahjoistaan, kuten suklaasta ja mansikasta kastetun kakun, punaiset ruusut, sydämenmuotoiset ilmapallot ja rakastamalleni osoitetun kortin.

Instagram
Instagram

Lockien viimeinen suhde oli TOWIE-tähti Daniellen kanssa; he olivat yhdessä ennen ohjelmaan liittymistä ja fanit katsoivat heidän käyvän läpi useita ylä- ja alamäkiä näytöllä - mukaan lukien sitoutuminen ja huijaussyytteet - ennen kuin lopulta kutsuivat sen lopettamaan.

Joululahjassa Danielle ilmoitti lähtevänsä TOWIEsta jatkaakseen elämäänsä, koska oli liian vaikeaa tehdä se Lockien ympärillä.

Lockie sanoi hänelle: Toivon sinulle kaikkea hyvää, tarkoitan sitä. Olen varma, että aiot mennä pois ja saada sadun loppu, jonka olet aina halunnut, ja toivon sitä sinulle. '

James Lock ja Danielle Armstrong Summer Dreams by Georgia K -juhlassa Lontoossa

Lockie entisen tyttöystävänsä Daniellen kanssa (Kuva: Rex)

James Lock ja Danielle Armstrong Ainoa tie on Essex

Lockie Daniellen kanssa TOWIE -kohtauksessa (Kuva: ITV)

Samaan aikaan Danielle sanoi: Viimeinen asia, jonka halusin, oli se, ettemme koskaan enää puhu, mutta olen onnistunut saamaan vähän kiinni. Luulen, että hän ymmärtää ja haluan rehellisesti, että hän on edelleen Lockie, jota kaikki rakastavat, ja saa kaikki nauramaan ja nauramaan ja kaikkeen muuhun.

- Olen edelleen tietysti yhteydessä kaikkiin, mutta minusta tuntuu, että olen tämän illan jälkeen sanonut hyvästit. Olen sulkenut itseni ja voin nyt odottaa tulevaisuuttani. '

Tähän tulevaisuuteen kuuluu nyt Daniel, joka pelasi klubeilla, kuten Millwall ja Gillingham, ennen eläkkeelle jäämistä ja liike -elämälle tuloa.

Danielle Armstrong

Danielle uuden poikaystävänsä Danielin ja kaverin Casey Batchelorin kanssa (Kuva: caseybatchelor1/Instagram)

Danielle Armstrong

Danielle on siirtynyt Lockiesta (Kuva: JOS)

Danielle ja Daniel olivat juuri lomalla Dubaissa, missä he esittivät onnellisen, rakastetun esityksen rannalla, suutelivat ja halasivat aurinkoa ottaessaan.

Romanttisen ystävänpäivän aterian jälkeen Danielin kanssa Danielle kertoi faneille, että hän ihaili häntä ja hymy kasvoillaan kertoi kaiken.

Katso Myös: