Jawbone Up 2 kuntoseurantaa myydään Argos eBay -kaupassa naurettavan halvalla

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



High Street -ketju Argos myy uskomattoman halpoja kuntoilureittejä virallisessa eBay -kaupassa.



Ostajat voivat napsauttaa Jawbone Up 2 -aktiivisuusmittari, musta hintaan 8,99 £. Siellä on myös hopeinen versio myynnissä hintaan 9,99 £ .



Mielettömän halpa hinta johtuu siitä, että Argos pääsee eroon varastostaan virallinen eBay -kauppa tässä mallissa, joka julkaistiin alun perin vuonna 2015, todennäköisesti sen seurauksena, että Jawbone menehtyi viime vuonna.

Mutta kaikille, jotka ovat luvanneet aloittaa tammikuun terveyspotkunsa eivätkä ole huolissaan uusimman malliseurannan saamisesta, se näyttää olevan paljon. Vai onko se?

Parhaat kuntoilijat ja gadgetit - Huipputekniset lisävarusteet, jotka auttavat saamaan kuntoasi vuonna 2018



Katso galleria

Parhaat metsästäjät tarjousten jakamiseen Hotukdeals.com on myös jakoi tarjouksen , mutta jotkut kommentoijat huomauttivat nopeasti muutaman bändin ongelman.

Yksi kirjoitti: 'Ilmeisesti yritys joutui selvitystilaan, joten tukea ei enää tule, mutta tämä on joka tapauksessa useita vuosia vanha. Houkutus, mutta et todellakaan tiedä, miten tämä verrataan Xiaomi -bändiin, vaikka voi olla melko vaikeaa sanoa, onko niitä klooneja, jos etsit halpaa. Ainakin tällä tiedät, että se on todellinen asia. '



Jawbone UP2 Activity Tracker (musta tai harmaa), Currys PC World, oli 89,99 £, nyt 49 €. SÄÄSTÄ: 40,99 €

Nosta Jawbone UP2 -harjoitukset harmaana tai mustana alle kymmenen minuutin ajan

Toinen vastasi: 'Jawbone up 2 on rannekkeen kaltainen ja sain paljon kommentteja siitä, kuinka kaunis se on. Ei ole näyttöä, joka säästää akun kestoa, mutta tarkoittaa, että sinun on mentävä sovellukseen katsomaan tietoja. Se ei myöskään mittaa sykettä. Omani lopetti lataamisen lopulta noin 2 vuoden kuluttua. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että pysy mi bändissä 2, etenkin jos tälle ei ole jatkuvaa tukea. '

Muut jäsenet mainitsivat myös hihnojen jarrutukseen liittyvät ongelmat, mutta bändillä on 12 kuukauden takuu Argosilta, jos näin tapahtuu.

Ennen 7. syyskuuta järjestettävää kansallista kuntoilupäivää, joka on myös samaan aikaan Rion vuoden 2016 paralympialaisten kanssa, Jawbone -tiedot sisältävät kymmenen aktiivisinta maata maailmanlaajuisesti.

Oletko luvannut saada kuntoa vuodelle 2018? (Kuva: Jawbone)

Joten, vaikka nimellisarvosta tämä näyttää olevan hyvä kauppa, on olemassa muutamia sudenkuoppia, jotka ostajien tulisi olla tietoisia ennen kuin ryhdyt ryhtymään. Sitten on taas pahempia asioita, joihin voit uhata 8,99 puntaa ...

Katso Myös: