Jessie J antaa terveystietoa, koska häntä syytetään valehtelusta Menieren taudista

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jessie J on kertonut faneilleen terveystaistelustaan ​​vietettyään jouluaaton sairaalassa kykenemättä kuulemaan tai kävelemään suoraan.



Price Tag -laulaja palasi sosiaaliseen mediaan tänään selventämään hämmennystä, kun hän kuvasi laulavansa sosiaalisessa mediassa päivää koettelemuksen jälkeen.



Jessie sanoi, että hän ei halunnut myötätuntoa ja kertoi vain Ménièren taudin diagnoosistaan, koska hän ei halunnut kenenkään luulevan hänen valehtelevan tapahtuneesta.



Ménièren tauti on etenevä sairaus, joka aiheuttaa äkillisiä huimausta, huimausta ja kuulon heikkenemistä - johon ei ole parannuskeinoa.

Jessie J on kertonut faneilleen, mitä todella tapahtui jouluaattona, kun hänet vietiin sairaalaan (Kuva: Instagram)

- Olen usein aiemmin ollut avoin ja rehellinen kohtaamistani terveyshaasteista. Iso vai pieni. Tämä ei ollut erilainen '', sanoi Jessie viimeisimmän viestinsä otsikossa.



Hän kertoi faneilleen, että hän lauloi erittäin hiljaa diagnoosinsa jälkeen kuvatussa videossa ja 'puhui hyvin vähän'.

'Jokainen, joka katsoi sen, tietää, että näin tapahtui', hän sanoi.



Selityksen ohella Jessie jakoi videon, jossa hän keskusteli tarkemmin siitä, mitä hänelle todella tapahtui jouluaattona.

tyson fury vs anthony joshua

Jessie sanoi olevansa toipumisen tiellä ja kiitti faneja tuesta (Kuva: Instagram)

'Heräsin ja tunsin olevani täysin kuuro oikeassa korvassa. En voinut kävellä suorassa linjassa ', hän aloitti.

- Minulle kerrottiin, että minulla on Ménièren oireyhtymä. Tiedän, että monet ihmiset kärsivät siitä, ja olen todella saanut paljon ihmisiä ottamaan yhteyttä minuun ja antamaan minulle hyviä neuvoja.

on annabelle, joka perustuu tositarinaan

'Olen kuitenkin kunnossa. Olen hyvä. Kaikki ovat kuin `` olen pahoillani. '' Ei hätää, se voi olla huonomminkin. Se on mitä on.

'Se vain heitti minut pois', hän selitti. 'Kuten jouluaattona, olin kirjaimellisesti korvasairaalassa, kuten 'mitä tapahtuu?'

Poptähti myönsi puuttuvansa laulamaan (Kuva: Instagram)

'' Olen kiitollinen siitä, että menin aikaisin ja tiedät, että he saivat selville, mikä oli todella nopeasti. Sain oikean lääkkeen ja tunnen oloni paljon paremmaksi tänään.

'Olen erittäin kiitollinen terveydestäni.' hän kertoi faneilleen.

Jessie sanoi, että hänen terveydellisestä pelostaan ​​lähtien hän on maannut matalalla tasolla eikä pysty laulamaan täysillä.

'Kaipaan vain laulamista niin paljon ja olemista lähellä ...', hän kertoi.

Entinen Voice -valmentaja sanoi, että hän ei voi odottaa, että hänen laulutaitonsa palautuvat täyteen kapasiteettiin (Kuva: Getty Images FIJI Waterille)

Tämän jälkeen Jessie toivotti faneilleen hyvää joulunaikaa. & Apos;

'' Olen kuin valmis nukkumaan ja olen juuri lopettanut huolehtimisen tässä vaiheessa tekemästä kaikenlaisia ​​ponnisteluja, joten tältä näytän '', sanoi yleensä lumoava tähti viitaten kaavittuihin hiuksiinsa ja huppariinsa.

Jessie allekirjoitti tämän jälkeen kertomalla faneille: 'Arvostan KAIKKIA, jotka ovat käyttäneet aikaa tarkistaa minut, niitä, jotka ovat tarjonneet neuvoja ja tukea. Kiitos. Tiedät kuka olet. rakastan teitä kaikkia

Se on ollut outo vuosi meille kaikille. '

sean walsh tulee tiukasti tanssimaan

Jessie sanoi, että hänen korvansa tuntui siltä kuin joku puhaltaisi hiustenkuivaajan sisältä (Kuva: Instagram)

Viime viikolla Jessie kertoi sosiaalisen median seuraajilleen, että korva kuulosti siltä kuin joku ryömi sisään ja käynnisti hiustenkuivaajan. kun hän puhui ensimmäistä kertaa terveydentilastaan.

Entinen Voice -valmentaja sanoi heränneensä päivää ennen joulua huomatessaan olevansa täysin kuuro toisesta korvasta eikä pystynyt kävelemään suoraan.

Kun lääkärit olivat nähneet hänet, Jessie sanoi, että hänelle on annettu oikea lääkitys ja hän toivoo voivansa pian paremmin suuren itkun jälkeen.

Hän kiitti myös faneja, jotka kamppailevat samaa ehtoa vastaan ​​saadakseen hyödyllisiä neuvoja sen jälkeen, kun hän tuli julkisuuteen kauhistuttavan koettelemuksensa kanssa.

Katso Myös: