Jesy Nelsonin äiti toivoo, että X Factor ei koskaan tapahtunut, koska hän on menettänyt tyttärensä

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jesy Nelsonin äiti toivoo, että hänen tyttärensä ei olisi nauttinut X Factorin menestyksestä, koska se on tuhonnut hänen luottamuksensa.



Janice White myöntää tuntevansa 'menettäneensä Jesyn sosiaaliseen mediaan' avatessaan BBC: n uuden dokumentin Jesy Nelson: Odd One Out.



Vaikka Jesy myöntää nauttivansa meikistä, hänen äitinsä vaatii, että hän käyttää liikaa ja haluaa nähdä hänen luonnollisen kauneutensa.



Pari etsii ihastuttavia perhekuvia Jesystä vauvana ja kasvaessaan - ja laulaja sanoo, että hänen äitinsä haluaisi hänen palaavan siihen, miltä hän näytti noina päivinä, jos mahdollista.

Jan sanoo: 'Joskus haluan kertoa sinulle itsesi vuoksi, että varmuuskopio näyttää liikaa. Kuten silmäripset ovat liian pitkät. Sinun ei tarvitse tehdä sitä. Luonnollinen on parasta. ''

Jesyn äiti toivoo, että X -tekijää ei olisi tapahtunut (Kuva: Getty Images)



Jesy puhuu avoimesti siitä, että ilkeät online -peikot kiusaavat häntä ulkonäöstään (Kuva: BBC/October Films)

Hän lisää: '' Toivon, että voisit nähdä minun näkemäni ilman meikkiä, koska mielestäni näytät ihanalta. ''



Hänen äitinsä myös kertoo, miksi hän todella haluaa, että Jesy voisi palata elämään, joka hän oli ennen X Factor -voittoaan.

on eniten ahdistettu väärennös

Jan sanoo: ”Sanon aina, että toivoisin sen palautuvan normaaliksi. Toivon, että minulla voisi olla elämä sellaisena kuin se oli ja saada hauska pieni Jes takaisin.

'Olen niin ylpeä ja kun katson häntä lavalla, innostuin. Olen väkijoukon äänekkäin hurraaja.

'Mutta niin paljon kuin rakastan kaikkea sitä, ja ihmisten on mietittävä, kuinka voit sanoa sen, jos voisin saada Jesin takaisin sellaisena kuin hän oli ennen kuin muuttaisin sen näin. Ei X -tekijää tai mitään sellaista. Koska kaipaan häntä.

- Minusta tuntuu siltä, ​​että olen menettänyt Jessin sosiaalisen median vuoksi. Riippuvainen siitä, mitä ihmiset sanovat. '

Jan myöntää haluavansa nähdä tyttärensä ilman meikkiä (Kuva: Ken McKay / Rex -ominaisuudet)

Jesy yrittää taistella demoneitaan vastaan (Kuva: BBC/October Films)

Jan kuvailee myös tuhoisaa reaktiotaan havaittuaan, että hänen tyttärensä oli yrittänyt riistää henkensä marraskuussa 2016.

Laulaja oli itsemurhan partaalla saatuaan kauhistuttavan hyväksikäytön online -trolleilta, mukaan lukien Katie Hopkins, X Factor -esityksen jälkeen.

Illallisen jälkeen äitinsä kanssa Jesy meni kotiin ja otti tabletteja ennen nukkumaanmenoa ja hänelle kerrottiin, että hänellä oli onnea selviytyä.

Paras integroitu jääkaappipakastin 2018

Jesy avaa taistelunsa ilkeitä online -peikkoja vastaan (Kuva: BBC/October Films)

Jesy yritti katsoa taaksepäin vanhoja otoksia X Factor -voiton jälkeen (Kuva: UK Press Getty Imagesin kautta)

Särkynyt Jan sanoo: 'Oli aivan kauheaa tietää, että lapsesi on tehnyt niin. Pahinta oli, että hän asui kolmen minuutin kävelymatkan päässä minusta. Olin luultavasti sängyssä ja hän oli tehnyt sen itselleen.

'Se on kamalaa. Ja tietäen… voisimmeko vain pysähtyä tähän ”, Jan itkee, kun hän murtuu kyyneliin.

Hän lisää: 'Makaat vain nukkumassa ja yksi lapsistasi tappaa itsensä. Tunsin itseni todella huonoksi äidiksi. '

*Jesy Nelson: Odd One Out on saatavilla BBC Three -palvelussa iPlayerissä klo 10.00.12 ja BBC Onessa samana iltana klo 21.00.

Katso Myös: