John Worboysin uhri Carrie Symonds taisteli lukitakseen Black Cab Rapistin häiritsevän koettelemuksen jälkeen

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Carrie Symonds ei koskaan tiedä tarkalleen, mitä hänelle tapahtui, kun sairas seksihyökkääjä John Worboys uhkasi häntä.



Boris Johnsonin morsiamen ja heidän poikansa Wilfredin äiti oli vain 19-vuotias, kun hänestä tuli yksi Worboysin uhreista heinäkuussa 2007.



Toisin kuin monet Worboysin kohteeksi joutuneet naiset, Carrie muistaa kauhistuttavan yön, kun hän astui Black Cab Rapistin taksiin ennen kuin hän antoi hänelle alkoholia.



Sitten Warwickin yliopiston ensimmäisen vuoden opiskelija Carrie odotti bussipysäkillä Fulhamissa vietetyn yön jälkeen, kun Worboys nousi King's Roadille.

Carriellä oli tuolloin vain 5 puntaa, mutta näennäisen ystävällinen taksikuski näytti säälivän häntä ja tarjoutui hyväksymään sen maksuna, koska hän asui samaan suuntaan kuin hän.

Mutta tämä yksi monista valheista, joita Worboys kertoisi asuessaan kaupungin toisella puolella - ja suunnitteli kauhistuttavaa rikosta.



John Worboys kohdisti Carrie Symondsin 19 -vuotiaana

John Worboys kohdisti Carrie Symondsin 19 -vuotiaana (Kuva: POOL/AFP Getty Imagesin kautta)

Carrie joutui samaan hyvin harjoitettuun rutiiniin, jota Worboys käytti aavistamattomiin uhreihinsa, väittäen, että hän oli voittanut suuren kasinon.



Sitten hän heilutti kantokassia täynnä rahaa ja tarjosi naismatkustajilleen lasillisen samppanjaa juhlimaan, jonka hän oli huumaantanut rauhoittavilla aineilla.

morrisonsin aukioloajat pääsiäisenä 2019

Worboys tuomittiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä joillekin naismatkustajille, joita hän oli huumaantanut.

Onneksi Carrie kaatoi samppanjaa taksinsa lattialle ilman, että hän olisi juonut, kun hän tunsi vaaran.

- Tunsin olevani velkaa hänelle, koska hän oli antanut minulle halvan hissin kotiin. Mutta kun sain lasin, kaadoin sen salaa lattialle, koska olin huolissani siitä, että se saattaa olla piikki '', hän kertoi The Telegraphille maaliskuussa 2009.

Ilkeä seksimies hyökkääjä kertoi Carrielle tarinan naisesta, joka suoritti seksuaalisen teon 250 punnan hintaan, ja kysyi, harkitsisiko hän samaa.

on nick puuvilla tulossa takaisin itäisiin
Black Cabin raiskaaja John Worboys hyökkäsi naismatkustajia taksissaan

Black Cabin raiskaaja John Worboys hyökkäsi naismatkustajia taksissaan (Kuva: PA)

Huomattuaan, että piikkisamppanja ei ollut toiminut, Worboys pysäytti taksin ja nousi takaapäin hänen luokseen.

Huolimatta Carrien vetoomuksista, että hän oli nuori ja hänen oli päästävä kotiin, Worboys haastoi hänet pudottamaan vodkan 50 puntaa ja ilmaisen hissin kotiin.

Carrie oli uskomattoman epämukava, mutta tunsi olevansa velkaa Worboysille tämän noutamisesta ja luuli olevansa surullinen häviäjä.

- Pudotin sen, mikä oli tyhmää, koska halusin vain päästä kotiin. Siitä lähtien en oikein muista, mitä tapahtui ', hän selitti.

- Hän näytti olevan tämä surullinen mies, jolla ei ollut ketään juhlia hänen kanssaan. Säälin häntä, en pelännyt - luulin vain, että hän oli outo. '

Carriellä ei ole muistia loppumatkasta kotiin eikä hän tiedä varmasti, mitä Worboys teki hänelle.

Palattuaan takaisin Carrie romahti äitinsä eteen oksentellessaan ja nauraen hysteerisesti ennen kuin sammui seuraavana päivänä klo 15 asti.

Taksi, jolla Worboys käytti naismatkustajia (Kuva: Getty Images)

Kuuden vuoden aikana 14 18–34 -vuotiasta naista meni poliisiin seksuaalisen väkivallan tai muun huolestuttavan kokemuksen takia taksissa.

Vaikka heillä kaikilla oli samankaltaisuuksia, poliisi ei onnistunut yhdistämään niitä toisiinsa.

Worboys pidätettiin 19-vuotiaan opiskelijan seksuaalisesta hyväksikäytöstä heinäkuussa 2007, mutta hänet vapautettiin takuita vastaan.

Kolme raporttia hyökkäyksistä joulukuusta 2007 helmikuuhun 2008 vakuutti poliisin, että he olivat tekemisissä sarjaraiskaajan kanssa, ja Worboys pidätettiin, kun seksuaalirikoksen klinikan työntekijä muisti yhden tapauksista.

Carrie, joka oli 20 -vuotias, kun asia vietiin oikeudenkäyntiin, oli yksi 14 rohkeasta naisesta, jotka todistivat Worboysia vastaan, joka myönsi syyllisyytensä kaikkiin 23 häntä vastaan ​​nostettuun syytteeseen.

'Se oli aivan kauhistuttavaa, kun sain tietää kuinka monta naista hän oli lähtenyt', hän sanoi jälkeenpäin.

Carrie on pääministeri Boris Johnsonin sulhanen

Carrie on pääministeri Boris Johnsonin sulhanen (Kuva: PA)

- Olin ehdottomasti vaarassa, tilanteessa, jossa en ollut hallinnassa enkä koskaan tiedä, mitä minulle todella tapahtui.

martin lewis brittiläinen kaasu

- Hän on surullinen, ilkeä mies, joka on vaaraksi yhteiskunnalle. Olen niin vihainen, että hän ei tunnustanut syyllisyyttään ja sai meidät käymään läpi todistuksen antamisen tuskan oikeudessa. ''

Maaliskuussa 2009 Croydon Crown Courtissa Worboys tuomittiin yhdestä raiskauksesta, viidestä seksuaalisesta pahoinpitelystä, yhdestä pahoinpitelyyrityksestä ja 12 huumausainesyytteestä heinäkuusta 2007 helmikuuhun 2008. Hänet vapautettiin kahdesta huumausainerikoksesta.

Worboys sai julkisesta suojelusta määräämättömän vankeusrangaistuksen, jonka vähimmäisrangaistus oli kahdeksan vuotta.

Mutta tämä ei ollut viimeinen kerta, kun Carrien olisi ryhdyttävä toimiin varmistaakseen, että seksuaalirikollinen pysyi telkien takana.

bristolin eläintarhan parkkipaikan hoitaja

Carrie, joka oli nuorin Worboysin uhreista, luopui rohkeasti oikeudestaan ​​nimettömyyteen kampanjoida väsymättä estääkseen häntä poistumasta vankilasta sen jälkeen, kun paljastui, että ehdonalaislautakunta harkitsee häntä vapautettavaksi.

Worboysilta takavarikoituja esineitä, joita hän käytti hyökkäyksissään

Worboysilta takavarikoituja esineitä, joita hän käytti hyökkäyksissään (Kuva: PA)

- Pahinta on, ettei ole mielenrauhaa. Olen 99,9 prosenttia varma, että minulle ei tapahtunut mitään, mutta en koskaan saa tietää ”, hän sanoi.

Carrie ja rohkea joukko, joka koostui useista uhreista, keskustelivat koettelemuksistaan ​​ja onnistuivat keräämään massiivisen 70 000 punnan, jotta he voisivat maksaa oikeudenkäynnin.

Hän kuvaili sitä 'uskomattomaksi tunteeksi', kun he voittivat ja raiskaajalle kerrottiin, että hän pysyy lukittuna.

Carrie kertoi The Evening Standardille: '' Tiesimme, että hän on edelleen vaara naisille, ja tiesimme, että meidän on tehtävä kaikkemme estääksemme ketään muuta huumeista, pahoinpitelystä ja raiskauksesta.

'Lopuksi meitä on kuunneltu ja osoitettu oikeaksi.'

Joulukuussa 2019 Worboys tuomittiin elinkautiseen vankeuteen vähintään kuudeksi vuodeksi Old Baileyssä sen jälkeen, kun hän myönsi neljän naisen juomien juomisen ja hävitti hovioikeuden tuomion viime kuussa.

*Predator: Catching The Black Cab Rapist esitetään tänä iltana kanavalla 5 klo 21.00

Katso Myös: