Johnny Deppin tytär Lily-Rose sanoo 'kukaan ei ole täydellinen' viimeisimmässä haastattelussa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Johnny Depp

Johnny Deppin tytär Lily-Rose Depp on sanonut, että 'kukaan ei ole täydellinen'; ensimmäisessä haastattelussaan sen jälkeen, kun hänen isänsä menetti valituksensa.



21-vuotias malli ja näyttelijä, joka on Deppin ja hänen entisen kumppaninsa Vanessa Paradisin tytär, avasi äskettäin uransa ja kiusasi, ettei hän sulje pois mahdollisuutta työskennellä isänsä kanssa uudelleen.



Puhuminen Viihdettä tänä iltana , Voyagers-tähti myönsi, että oli tärkeää saada paljon itsetietoisuutta ja itsetutkiskelua.



aston villa vastaan ​​chelsea

Hänen huomautuksensa tulivat pian sen jälkeen, kun Johnny Deppiltä evättiin lupa valittaa, kun hän oli menettänyt vaimonsa lyöjän. kunnianloukkaustapahtuma The Sunia vastaan ​​liittyi hänen suhteeseensa Amber Heardiin.

Lily-Rosen viimeisimmässä haastattelussa näyttelijä sanoi: 'Et voi olla täydellinen koko ajan. Kukaan ei ole täydellinen. Jakso. ''

'Luulen, että se on vain elämän tosiasia.



Johnny Deppin tytär Lily-Rose sanoo, ettei kukaan ole täydellinen. koska hän häviää valituksen

Johnny Deppin tytär Lily-Rose sanoi äskettäin, ettei kukaan ole täydellinen. (Kuva: Corbis Getty Imagesin kautta)

Tähti jatkoi: 'Mutta luulen, että suuri osa hyvän pään pitämisestä harteillasi on vain itsetuntemusta ja sitä, ettei koskaan tunne, että otat itsesi liian vakavasti asettaaksesi toimintasi kyseenalaiseksi.'



'Minusta on aina hyvä, että sinulla on hyvä itsereflektio tekemistäsi asioista ja aina miettiä, kuinka voisit olla parempi.'

Muualla haastattelussa hän ei täysin sulkenut pois mahdollisuutta työskennellä isänsä kanssa elokuvaprojektissa - mutta ehdotti, ettei se ollut korteilla juuri nyt.

Johnny Depp

Johnny Deppiltä evättiin lupa valittaa, kun hän hävisi viime vuoden kunnianloukkaustapauksen (Kuva: Getty Images)

Amber Heard, kuvassa, Lontoon High Courtin ulkopuolella

Amber Heard, kuvassa, Lontoon High Courtin ulkopuolella (Kuva: PA)

numeron 77 merkitys

Kun häneltä kysyttiin yhteistyöstä Deppin kanssa, hän sanoi: 'Se ei todellakaan ole asia, jota pidän ennen kaikkea. Mielenkiintoista on se erityinen hahmo, jota ehkä pelaan tai sitten en, ja sitten tarina, jonka se kertoo. '

Lily-Rosen kommentit tulivat Johnny Deppin viime kesän oikeudenkäynnin jälkeen, jossa todettiin, että näyttelijä oli pahoinpidellyt entistä vaimoaan Amber Heardia, 34, 12: sta 14 väitetystä perheväkivallan tapauksesta.

Depp on edelleen kiistänyt jyrkästi väkivaltaisuutensa entistä vaimoaan kohtaan ja väitti olevansa aggressiivinen häntä kohtaan heidän suhteensa aikana.

Lily-Rose Depp esiintyy tulevassa Voyagers-elokuvassa

Lily-Rose Depp esiintyy tulevassa Voyagers-elokuvassa (Kuva: Reuters)

Saat viimeisimmät julkkisuutiset suoraan postilaatikkoosi

Salaisista riidoista ja seksikkäistä skandaaleista suurimpiin showbiz -otsikoihin - tarjoamme päivittäisen annoksen juoruja.

Saat tietoa suosikkijulkkiksistasi päivittäisellä uutiskirjeellämme, joka toimitetaan suoraan postilaatikkoosi ilmaiseksi.

Voit rekisteröityä täällä.

Tuomari tuomitsi myös Heardin pelätessä henkensä kolme kertaa.

Maaliskuun lopussa Deppiltä evättiin lupa valittaa, kun hän oli menettänyt viime vuoden kunnianloukkauksen Sun-artikkelin jälkeen, jossa häntä kutsuttiin 'vaimo-lyöjäksi'.

* Tämän artikkelin edellinen versio oli otsikossa 'Johnny Deppin tytär Lily-Rose sanoo, että' kukaan ei ole täydellinen ' sen jälkeen, kun hän häviää valitushinnan & apos ;. Otsikkoa on muutettu selventämään, että Lily-Rosen kommentit tehtiin myöhemmin Johnny Deppin valituksen jälkeen, mutta ei vastauksena siihen.

Katso Myös: