'Jos pidät siitä, että miehet kutsuvat sinua kadulla, olet osa ongelmaa - kuten minäkin.'

Ominaisuudet

Horoskooppi Huomenna

Vanhana tuhatvuotisena, joka kasvoi FHM-aikakauden huipulla, kiusaaminen ei ollut vain odotettavissa, se oli kulkurituaali.



En ole koskaan välittänyt vieraan ihmisen satunnaisesta pilkkaamisesta, mutta viime vuosina olen ymmärtänyt, että hyväksynnäni on osa ongelmaa.



Priti Patel ehdotti strategiaa tehdä kaduista turvallisempia naisille, Sekä suden vihellyksestä että kissakutsusta voidaan pian tehdä laittomia .



Aluksi minulla oli epäilyksiä, mutta nyt toivon, että tämä laki voisi olla kipeästi kaivattu työkalu nuorten miesten kouluttamiseen ja kunnioittavaan käyttäytymiseen naisia ​​kohtaan.

Miltä sinusta tuntuu, kun sinut viheltää suden tai kissan kutsutuksi kadulla? Kerro meille alla olevissa kommenteissa

Lizzie Cernik myöntää, että hänen aiempi hyväksyntänsä kadulla ahdistelusta oli osa ongelmaa



Olin teini-iässä ensimmäisen kerran, kun mies huusi perässäni kadulla, ja myönnän, että se oli jännittävää. Kun kouluvuoteni oli pilkattu naarmuisten kananjalkojeni ja pörröisen sädekehän takia, johon mikään BaByliss-suoristin ei voinut koskettaa, minut vihdoin huomattiin.

Aina kun mies huusi kauniita t**seja valkoisen pakettiautonsa takaa, katsoin häneen moittivaa katsetta, ilahduin hiljaa siitä, että rinnani vastasivat yhteiskunnan kauneusstandardeja.



Mutta kun siirrymme pois ajasta, jolloin naiset olivat hyperseksualisoituneita, se on alkanut tuntua karulta ja vanhentuneelta.

Kun #MeToo-liike nousi etusivuille vuonna 2017, se loisti epämiellyttävän valon kuluneisiin kahteen vuosikymmeneen.

Naiset olivat tunnetusti huonoa aikaa feminismille. Lehdet täynnä julkkisdraamaa, varsinkin kun se väheksyi ja nöyryytti naisia. Poliittinen aktivismi oli ohimenevää, ja turhaaminen oli suositumpaa kuin protestointi.

Märkä-t-paitakilpailuja ei varattu Ayia Napan likaisille baareille, jotka myyvät viisi vastaan ​​yksi shotteja, vaan ne olivat tavallinen perjantai-iltatapahtuma johtavissa yliopistoissa.

Naiset kasvoivat 1990-luvulla, ja he olivat hyperseksualisoituneita – mutta #MeToo-liike on valaisenut uutta valoa naisvihalle (Kuva: Getty Images/iStockphoto)

kyselyn lataus

Pitäisikö suden vihellyksestä tehdä rikos?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JooÄlä

Muoti kallistui 'tiukkojen ja lyhyiden' puolelle, ja vyöni peittäisi suuremman pinta-alan kehostani kuin mikään muu vaate. Maailmassa, joka on pakkomielle naisten pelkistämisestä heidän ulkonäkönsä mukaiseksi, ei ole mikään yllätys, että pidin kutsumista normina.

Harvey Weinsteinin tarinaa seuraavien kuukausien aikana tarinat seksuaalisesta häirinnästä levisivät ympäri maailmaa ja korostivat haasteita, joita naiset kohtaavat joka päivä.

Tänä keväänä Sarah Everardin murhasta herätti uuden vihan aallon miesten väkivallasta ja katuturvallisuudesta, ja monet naiset ilmaisivat pelkonsa öisin yksin kävelystä.

Aluksi pelkäsin, että kiusaamisen rinnastaminen seksuaaliseen väkivaltaan saattaisi heikentää selviytyneiden kokemuksia ja viedä huomion pois kauhealta tragedialta.

Mutta sosiaalisen median hälinän keskellä naiset esittivät tärkeitä huolenaiheita kadujen häirinnästä, mikä sai minut harkitsemaan uudelleen, mihin meidän pitäisi vetää raja.

Priti Patelin suunnitelmiin julkisen seksuaalisen häirinnän lainvastaiseksi kriminalisoimiseen kuuluu suden vihellyksen ja kiusaaminen. (Kuva: Getty Images)

Kiusaamista ja seksuaalista väkivaltaa ei pidä sekoittaa, mutta uskon, että meidän on nähtävä kulttuurinen muutos miesten asenteissa naisia ​​kohtaan.

Nuorempien naisten ei pitäisi hyväksyä sitä, mikä oli normaalia sukupolvelleni, tai emme koskaan näe edistystä.

Sen sijaan, että minua esitettäisiin, haluaisin, että miehet arvostavat meitä henkilökohtaisista ja ammatillisista ominaisuuksistamme ja kohtelevat meitä tasavertaisina eikä leluina omaksi huvikseen.

Jos tämä tarkoittaa lakien säätämistä naisten kunnioittamisen opettamiseksi, se on oikea tapa edetä.

Siitä voi tulla tärkeä askel taistelussa naisvihaa vastaan, mikä auttaa meitä rakentamaan osallistavamman kulttuurin tulevaisuudessa.

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: