Facebookin yksinkertainen sääntö työkaverin kysymisestä – ja miksi se on täysin järkevää

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Seksuaalinen häirintäskandaalit nousevat edelleen otsikoihin.



Ongelma koskettaa toimialoja, vaikka se on erityisen nopeatempoinen toimistoympäristö, joka näkee tällaisen käyttäytymisen haastavan #Minä myös .



Koska jopa 41 prosenttia työntekijöistä on seurustellut työtoverin kanssa (Career Builderin vuoden 2017 tutkimuksen mukaan), jotkut työnantajat ryhtyvät toimiin varmistaakseen, että seksuaalinen häirintä loppuu lopullisesti.



Valitettavasti jotkut ihmiset eivät pysty tunnistamaan rajaa hyväksyttävän välillä. Jotkut ovat oikeutetusti huolissaan siitä, että kaikki ymmärtävät, mikä on selvää ja oikein.

katie hopkinsin pieni sekoitus

Googlella on sama sääntö (Kuva: Getty)

Facebook ja Google, kaksi maailman suurinta yritystä, ovat keksineet yksinkertaiset säännöt, jotka auttavat estämään väärinkäytökset tai kollegoiden väliset ongelmat.



paras maitokorvike vastasyntyneille uk 2020

Yoree Koh ja Rachel Feintzeig kirjoittavat Wall Street Journal että teknologiajätit ovat ottaneet käyttöön uuden säännön, jonka mukaan työntekijät saavat pyytää kollegaansa vain kerran – ja vain kerran.

Jos vastaus on ei, he eivät saa kysyä uudelleen.



Epäselvät vastaukset, kuten 'Olen kiireinen' tai 'Ajattelen...' katsotaan kohteliaiksi ei. Koska no, he eivät ole niitä.

halpa ray-ban wayfarer

Facebookin työntekijöillä ei ole velvollisuutta ilmoittaa päivämäärää henkilöstöhallinnolle, vaikka kyseessä olisi ylempi työntekijä treffit juniori. Mutta heidän on ilmoitettava kaikista 'eturistiriidoista'. WSJ sanoo.

Facebookilla ja Googlella on aikaa, rahaa ja resursseja määrätä henkilöstölle tiukat ja selkeät ohjeet. Monet yritykset eivät.

On tärkeää tarkistaa HR:ltä, mitä käytäntöjä on käytössäsi. Vielä tärkeämpää on olla tekemättä mitään, mikä on selvästi seksuaalista häirintää. Jos et tiedä mikä se on, sinun pitäisi luultavasti puhua jonkun kanssa.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

iOS 11

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: