Jurgen Klopp tukee Trent Alexander-Arnoldia elääkseen paikallisen sankarin asemaa, kun seinämaalaus julkistetaan

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Liverpoolin valmentaja Jurgen Klopp on tukenut Trent Alexander-Arnoldia paikallisen sankarin aseman saavuttamiseksi sen jälkeen, kun nuorukaisen seinämaalaus paljastettiin.



20-vuotiaan oikean puolustajan panos Barcelonan 4-0-taistelussa Mestarien liigan välierän toisessa osassa on tehty seinämaalaukseksi kulman takana Anfieldiltä.



Alexander-Arnoldista on tullut suosittu nimi Liverpool-kokoonpanossa parin viime kauden aikana.



Seinämaalauksen järjesti Anfield Wrap , Liverpool FC -fanipodcast, jolla on tilaajia yli 80 maassa, tapaksi muistaa uskomaton kausi - ja inspiroida muita nuoria.

Haastattelun aikana ESPN FC , Klopp puhui erittäin hyvin siitä seinämaalauksesta, joka on maalattu tuosta Alexander-Arnoldin kulmasta ja hänen kypsyydestään iästä huolimatta.

Klopp juhlii Alexander-Arnoldin kanssa voitostaan ​​Fulhamista viime kaudella (Kuva: PA Wire)



Liverpoolin pomo ei voinut hillitä ihailuaan Trent Alexander-Arnoldin seinämaalauksessa ja hänen kulmassaan Barcelonaa vastaan.

lloyd x-factor

- Hienoa, aivan mahtavaa, ja kun kerron ihmisille tarinan Barcelonasta, he kysyivät minulta mitä tahansa, etkä voi mainita kulmaa.



- Hänen seinämaalauksensa pitäisi itse asiassa olla nurkan takana. Niin paha! Se on älykkäin asia, jonka olen koskaan nähnyt, jalkapallon viisas.

Toivottavasti se (seinämaalaus) on tarpeeksi suuri. Toivottavasti se on riittävän suuri.

(Kuva: Liverpool Echo)

Aleksander-Arnold teki vaikutuksen nuoruudestaan ​​huolimatta:

Sitten kerron ihmisille ja mikä parasta, hän on 20. Ja vielä parempi, hän on kasvanut kuin 200 metrin päässä Melwoodista.

Joten se on täältä tänne ja tämä on se, ja tiedän kuinka epätoivoisesti ihmiset odottavat jatkuvasti näitä erityisiä lukuja.

Ja se voi joskus olla liikaa tietyille ihmisille, mutta se ei ole Trentille.

(Kuva: Liverpool Echo)

Lue lisää

NEWSAM Footballin suosituimmat tarinat
Rekisteröidy päivittäiseen NEWSAM Football -sähköpostiosoitteeseen Siirrä uutisia LIVE: Viimeisimmät juorut Mourinho tähtää onnekkaaseen Man Utdiin Messi kommentoi lähtöä Barcelonasta

- Näin finaalien jälkeen kaikki videot ja katsoin lehdistötilaisuuden, ennen ottelua järjestetyn konferenssin Trentin ja Robbon kanssa [Andy Robertson], enkä voinut olla vaikuttuneempi.

En yleensä katso sitä, mutta katsoin kaiken. Olin todella vaikuttunut. 20 vuotta vanha, niin älykäs, niin selkeä. Kaikki.

parhaat suklaapatukat uk

Liverpoolilla on jäljellä kaksi ottelua ennen kauden kiertomatkaa Amerikassa Napolia (sunnuntai) ja Lyonia (keskiviikko) vastaan, ennen kuin hän palaa Englantiin ennen Community Shield -ottelua Man Cityä vastaan ​​4. elokuuta.

Katso Myös: