Kate Garraway sanoo, että Derek melkein kuoli sairaalassa sepsikseen tunneperäisen GMB:n paluun

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Kate Garraway paljasti, että syy hänen miehensä äskettäiseen sairaalaan paluun on ollut 'henkeä uhkaava' sepsis .



TV-tähti on selittänyt, kuinka 'haasteena nyt on säästää' Derek Draper 's munuaiset, joka on edelleen sairaalassa odottaessaan uutta toimenpidettä.



Kate palasi Good Morning Britainiin aiemmin tänä aamuna [1. elokuuta] kolmen viikon poissaolon jälkeen Derekin jatkuvien terveystaistelujen keskellä.



Apuisäntä Richard Madeley oli nopea lohduttaa kahden lapsen äitiä hänen palattuaan televisioruuduillemme, kun hän kysyi häneltä, kuinka kotona oli Derekin viimeisimmän sairaalassa käynnin jälkeen.

Derek, entinen lobbaaja, sairastui Covidiin vuoden 2020 alussa, ja hänet jätettiin kriittisesti sairaaksi ja sairaalahoitoon yli vuoden.

onko weetabix hyvä sinulle
  Derek Draper ja Kate Garraway
Kate Garraway selitti, kuinka Derek Draper on edelleen sairaalassa, mutta 'ei keksinnöllistä hoitoa' ( Kuva: ITV)

Hän palasi kotiin huhtikuussa 2021, mutta tarvitsee edelleen hoitoa ja apua, koska hän kamppailee palatakseen täyteen terveyteen, ja viime viikkoina hän on joutunut palaamaan sairaalaan.



Puhuessaan tänä aamuna Kate kertoi juontaja Richardille: 'Katonin dramaattisesti enkä ole ollut täällä kolmeen viikkoon... Olimme lähetyksessä ja Derek oli päässyt sairaalasta, hän on käynyt sairaalassa ja sieltä pois jonkin aikaa. tarkastellaan tapoja torjua Covidin aiheuttamia vahinkoja vuonna 2020.

  Richard Madely ja Kate Garraway
Richard oli paikalla lohduttamassa Katea tämän palattua televisioon ( Kuva: NEWSAM.co.uk)

'Mutta meillä ei oikeastaan ​​ole ollut minkäänlaisia ​​lääketieteellisiä purkauksia, ja sitten hän oli todella huonovointinen.



'Hän oli tullut sairaalasta edellisenä päivänä ja (sain) puhelun häntä hoitavalta henkilöltä, joka sanoi: 'Oikein, olemme todella huolissamme', joten vinkuin kotiin, ja se vain meni. 'buumi' sieltä.'

Derek vietiin sairaalaan, jossa Kate selittää, että he havaitsivat, että hänellä oli 'erittäin vakava sepsis, hengenvaarallinen sepsis'.

  Derek Draper ja Kate Garraway
Derek ja Kate ovat olleet onnellisesti naimisissa vuodesta 2005 ( Kuva: NEWSAMPix)

Sepsis syntyy, kun keho ylireagoi infektioon ja alkaa vahingoittaa elimistön omia kudoksia ja elimiä.

Se voi olla kohtalokas, ja sitä on tunnetusti vaikea havaita.

Puhuminen aiheesta ITV esitys, Katie jatkoi: 'Se oli siis todella dramaattista; loistava työ A&E:ltä, aivan poikkeuksellista, koska kun sinulla on sepsis, suuri haaste on löytää infektion lähde nopeasti ja saada oikeat antibiootit ja verenpaine oli niin alhainen...'

Lähettäjä lisäsi, että 'poisto- ja kysymysprosessilla', ja kun nuorempi lääkäri kysyi häneltä, mikä hänen mielestään voisi olla syy, hän ehdotti, että se voisi olla virtsatulehdus.

cristiano ronaldo ballon d or
  Kate Garraway ja Derek Draper
Kate selitti Derekin nykyisen terveydentilan ITV-ohjelmassa ( Kuva: NEWSAM.co.uk)

'Ihmettelin, oliko se virtsatulehdus, mutta kummallista kyllä, emme saaneet mitään näytteelle ja ne vain menivät 'munuaisiin'?' Kate muisteli, kun hänen miehensä paljastui, että Covid-sairaus toisen kerran oli suljettu pois.

'Ja se oli yksi niistä kysymyksistä, joka oli niin erilainen kuin kaikki tekniset, se on kuin 'mitä sinulla oli mielessäsi?' ja minä sanoin sen ja se sai heidät katsomaan toisiaan (ja) sanomaan munuaiset ja valitettavasti hänen munuaiset olivat todella pahasti saastunut, tukossa.

'Nyt haasteena on pelastaa heidät, joten siinä olemme olleet viimeiset kolme viikkoa.

viimeinen kuva david bowiesta
  Derek Draper perheineen
Kate sanoi, että Derek on nyt 'palannut oikealle puolelle'.

'Hän on edelleen sairaalassa, ei tehohoidossa, odottaa toista toimenpidettä ja näyttää todella hyvältä.

'Joten peukkuja kaikelle ja erityisesti yhdelle munuaiselle näyttää todella hyvältä, täytyy vain katsoa toista, ja niin, hän on edelleen (a) suuressa riippuvuudessa (yksikössä).'

Kate lisäsi, että 'ei ole vielä täysin selvää, miksi hän on kehittänyt tämän vain, luultavasti Covidin takia, mutta se on tulossa. Tärkeää on, että olemme nyt takaisin oikealla puolella.'

Onko sinulla tarinaa myydä? Ota meihin yhteyttä osoitteeseen webcelebs@NEWSAM.co.uk tai soita suoraan numeroon 0207 29 33033

Katso Myös: