Kate Middleton: Kate näytti catwalkilta hämmästyttävän .. perhonen oli noussut krysasta

Uk News

Horoskooppi Huomenna

Kate Middleton -mallit catwalkilla opiskelijoiden muotinäytöksessä (Kuva: Getty)

Kate Middleton -mallit catwalkilla opiskelijoiden muotinäytöksessä (Kuva: Getty)



Kate Middleton valloitti koko huoneen vierittämällä catwalkia läpikuultavassa mekossa, kun hänen hiuksensa pyöri hartioiden ympäri.



Prinssi William sairastui ja legendan mukaan hän rakastui häneen heti, kun hän otti muotinäytöksen myrskyn kautta.



Itse asiassa he olivat jo läheisiä ystäviä ja vaikka Kate oli jättänyt vähän mielikuvitukselle tuossa leukaa pudottavassa mekossa, heidän romanssinsa kukoisti hitaasti tulevina kuukausina kaukana uteliaista katseista.

Ja se oli kaukana kuninkaallisesta sadusta - koska tuleva kuningas huusi tulevaa kuningataransa takeaway -pizzasta ja halvoista viinipulloista katsellessaan DVD -levyjä siistissä opiskelija -asunnossa, jonka he jakoivat kavereidensa kanssa.

Edellisenä vuonna pariskunta oli heitetty yhteen, kun he muuttivat samoihin St Salvatorin asuinhuoneisiin St Andrewsin yliopistossa.



Lempinimi Sallies, hurja goottilainen makuusali tunnettiin arvostetuimpana opiskelija -asuntona, jossa huoneet maksavat 2000 puntaa vuodessa.

Ällöttävä prinssi, joka oli juuri täyttänyt 19 vuotta, ei helpottanut muiden oppilaiden oppia tuntemaan häntä heti.



Hän saapui freshers & apos; viikolla, jota seurasi hovimiehiä, henkivartijoita ja valokuvaajia.

kasvojen karvojen poistotyökalu

Ja vaikka hänen aikalaisensa alkoivat tuntea hänet huonokuntoiseksi, hän kamppaili aluksi uusien ystävien löytämiseksi mieluummin ympäröimään itsensä vanhoilla Eton-kavereillaan ja hänen luotetun sisäpiirinsä jäsenillä.

Samaan aikaan Kate sai nopeasti imartelevan lempinimen 180 Sallies -opiskelijan joukosta.

Helen McArdle, joka oli hänen viereisessä huoneessaan, sanoi: 'Ensimmäinen asia, jonka meistä jokainen huomasi, oli hänen houkuttelevuutensa. Ja hänet tunnettiin kauniina Kateena melkein ensimmäisestä päivästä lähtien. ' Kaukana gangly -koululaisesta, joka oli ollut leikkikentän narttupäässä muutama vuosi sitten, Kate oli kasvanut luottamukseen jo ennen kuin hän saapui Skotlantiin kotoaan Bucklebury, Berks.

Välivuonnaan purjeveneiden kansimiehenä Southamptonissa hän oli osoittanut kykenevänsä selviytymään itsestään.

Hänen silloinen pomonsa, ympäri maailman purjehtija Sir Chay Blyth, sanoi: 'Useimmat puhuvat hänestä koskivat hänen erittäin tiukkoja shortsejaan. Hän oli viehättävä tyttö, joka ei koskaan sallinut itsensä häiritä kommentteja. '

Toinen pomo, David Melvill, 48, sanoi: 'Joskus meidän piti sanoa:' Kate, haluatko, ettet seiso luukun vieressä palvellessasi, koska se on hieman paljastavaa kaikille kannen alapuolella oleville '.'

Toiset kuitenkin leikkivät hänelle vitsiä, koska he ajattelivat hänen olevan prude. Kymmenkunta miesvierasta seurasi Katea esittelemässä pelastusliivin käyttöä ja kuusi kondomia putosi ulos, kun hän avasi sen.

'Hän oli kauhistuttavan hämmentynyt ja muuttui kirkkaan punaiseksi. Hän ei pitänyt sitä hassuna, miehistön jäsen muisteli. Hän lisäsi: 'Kaikki kaverit halusivat olla hänen kanssaan. Mutta sain vaikutelman, että hän säästää itsensä oikealle miehelle. '

enkeli numero 922 tarkoittaa

Jossain istuessaan lähellä toisiaan historian luennoilla ja juomalla opiskelijabaareissa Kate kiinnitti Williamin silmät. Mutta aluksi he olivat vain ystäviä.

Uudesta luottamuksestaan ​​huolimatta Kate on myöntänyt punastuneensa, kun hän tervehti ensimmäisen kerran.

Hän lisäsi: 'Kesti melko vähän aikaa, ennen kuin tutustuimme toisiimme, mutta meistä tuli hyvin läheisiä ystäviä jo varhain.'

Vaikka hän ei ollut vielä valloittanut hänen sydäntään, opiskelutoveri Helen muistaa, kuinka Kate erottui siitä, että hän oli murtautunut Williamin tiiviiseen ympyrään.

Jengi jutteli asuntolassa tai seurusteli ylellisissä baareissa. Helen sanoi: ”Yksi Etonin pojista joutti Kateen palauttamaan huoneeseensa, koska hän oli humalassa eikä pystynyt kävelemään. '' Toisessa tilanteessa William putosi Salliesin ulkopuolella olevaan pensaaseen, ja hänen henkivartijansa joutuivat hakemaan hänet. ''

Ja vaikka kuninkaalliset suojelupäälliköt hävisivät häntä ja vierailivat kuningattaren luona viikonloppuisin, William asettui normaaliin opiskelijaelämään.

tuleeko spacex näkymään Isosta-Britanniasta

Myös Kate hyödynsi yliopiston tarjoamia mahdollisuuksia, voitti paikkansa jääkiekkojoukkueessa ja perusti koko naisyhteisön The Lumsden Clubin.

Pian saapuessaan St Andrewsiin Kate ja William aloittivat suhteet muihin opiskelijoihin. Kate meni ulos oikeustieteen opiskelijan Rupert Finchin kanssa muutaman kuukauden ajan ja William tapasi Carly Massy-Birchin kuusi viikkoa.

Kun hänen suhteensa Carlyyn katkesi ja hän 'vapisi' siitä, oliko opiskelijaelämä hänelle vai ei, hän kääntyi Kateen.

Hän rohkaisi häntä jäämään, mutta vaihtamaan maantieteeseen. Tammikuuhun 2002 mennessä heidän ystävyytensä oli vahva. 'Vietimme enemmän aikaa toistensa kanssa ja nauroimme, hauskaa ja tajusimme, että meillä on samat intressit', Wills sanoi myöhemmin.

Joten pari oli lähellä 27. maaliskuuta 2002, jolloin Kate oli malli muotinäytöksessä opiskelijoiden & apos; unionia, kun hän valitsi Charlotte Toddin suunnitteleman paljastavan mekon.

Charlotte sanoi: 'Luulen, että hän saattoi tietää, mitä oli tekemässä. Ja teki hän tai ei, se toimi. '

'Se oli hieno yö', ystävä Jules Knight sanoi. - Olimme 20–30 hengen ryhmässä ja meillä oli muutama pöytä ja humalassa.

Will oli siellä katsomassa ja Kate oli ylös catwalkilla ja näytti hämmästyttävältä. Hän käänsi varmasti paljon päätään. Yhtäkkiä tämä perhonen nousi krysasta. '

William kertoi ystävilleen, että Kate on kuuma, ja heidän ystävyytensä alkoi hitaasti kääntyä uuteen suuntaan lähestyessään toista vuotta St Andrewsissa. Kun uusi termi alkoi, pari muutti asuntoon yhdelle kaupungin hienoimmista kaduista ystävien Fergus Boydin ja Olivia Bleasdalen kanssa. Kate ja William rakastuivat siellä Hope-kadun pommitusten ja luodinkestävien ikkunoiden takana.

Kuten kaikki muutkin opiskelijat, he söivät take away -aterioita, katselivat elokuvia ja pitivät ystäviään illallisella. He vierailivat myös toistensa perheen kodeissa. Mutta heidän suhteensa oli edelleen salaisuus muulle maailmalle.

Tämä tapahtui maaliskuuhun 2004 saakka, jolloin heidät kuvattiin hiihtämässä Sveitsin Alpeilla ylellisessä Klostersin lomakohteessa. Tämä oli Katen ensimmäinen maku elämästä, joka odotti häntä maailman valokuvallisimpana naisena, mutta pari onnistui silti elämään loput opiskeluaikansa hiljaa.

He muuttivat Hope Streetiltä neljän makuuhuoneen taloon St Andrewsin ulkopuolelle ja valmistuivat kesäkuussa 2005, molemmilla 2: 1 asteen. Pariskunta lähti sitten romanttiselle lomalle Keniaan ennen kuin 'oikea maailma' kutsui. Williamin elämä kartoitettiin, mutta Kate hätkähti, kun piti päättää mitä tehdä. Hän muutti Lontooseen ja asettui kotiin vanhempiensa ostamaan 750 000 punnan Chelsean asuntoon. Siellä hän vietti yötä juhlien tyylikkäissä klubeissa.

Willsin kouluttautuessa Sandhurstissa Kate siirtyi työskentelemään vanhempiensa hyväksi. postimyyntiyritys ja yrittää perustaa omia projektejaan.

Kun Wills lähti sotilasakatemiasta vuonna 2006, Kateilla oli 'todellinen työ' - lisävarusteiden ostajana High Street -ketjussa Jigsaw.

Kihlauskehitys alkoi ja vuonna 2007 Kate kertoi läheisille ystävilleen, että he odottavat virallista ilmoitusta Clarence Houselta muutaman viikon kuluessa.

Mutta William, joka oli jumissa eristetyllä armeijan tukikohdalla viisi päivää viikossa, tunsi yhä enemmän heidän vakavan suhteensa painetta.

Ja kilometrien päässä poikaystävästä, jonka kanssa hän oli asunut yliopistossa, Kate, silloin 25 -vuotias, loukkaantui, kun hän näki valokuvia Williamista iltaisin muiden tyttöjen kanssa.

scott mitchell barbara windsor

Hän kertoi hänelle, ettei odota koskaan, että hän sitoutuu ja pari erosi pääsiäisviikonloppuna vuonna 2007.

Tuhoutunut Kate vetäytyi vanhempiensa pyhäkköön & apos; Koti.

Toistaiseksi hänen rauhallinen catwalk -tukensa palatsiin oli menettänyt jalkansa.

Katso Myös: