Mikä kuorsaushoito todella toimii? Neljä meluisaa ratapölkyä testaa markkinoiden suosituimpia tuotteita

Kuorsaus

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: Getty Images)



NHS murskasi äskettäin Amerikan raportit siitä, että kuorsauksen ja Alzheimerin taudin välillä on yhteys myöhemmässä elämässä. Tästä huolimatta kuorsaus aiheuttaa edelleen lukemattomia ongelmia joka neljäs meistä.



Huonosta unenlaadusta johtuva väsymys, ärtyneisyys ja keskittymiskyvyn puute - puhumattakaan röyhkeästä kumppanista, jonka täytyy maata vieressämme!



Pyysimme neljää meluisaa nukkujaa kokeilemaan markkinoiden suosituimpia kuorsauksen vastaisia ​​tuotteita nähdäkseen, voisivatko he luoda hiljaisen yön ...

Nenäsumute teki suuren eron

Allan Blake, 38, asuu St Austellissa, Cornwallissa, 34-vuotiaan kumppaninsa Emma Pearcen ja heidän poikansa Archien kanssa seitsemän kuukautta. Allan ei toimi terveysongelmien vuoksi ja Emma on hänen kokopäiväinen hoitaja.

Emma ja minä yritämme mennä nukkumaan yhdessä, mutta nukahdan aina ja hän puukottaa minua ja kehottaa minua olemaan hiljaa, koska kuorsaan. Yritämme uudelleen ja sama tapahtuu, joten päädyn sohvalle.



Joinain öinä en edes vaivaudu nukkumaan, koska tiedän mitä tapahtuu.

Ilmeisesti kuulen matalaa valittavaa ääntä. Olen särkynyt koko ajan, koska se herättää minut jatkuvasti. Ja ilmeisistä syistä,



Emma on myös.

Kävimme äskettäin lomalla Espanjassa ja olimme hotellihuoneessa, joten emme voineet päästä eroon toisistamme yöllä. Emma kirjoitti kaikkialla Facebookissa kuinka kauheaa kuorsaukseni on. Riitelimme koko viikon.

kuoleeko vanessa Emmerdalessa

Silentnight kuorsauksen esto tyyny

Isälläni on vaikea uniapnea ja hänen on käytettävä hengityssuojainta. Olen testannut sitä kahdesti, mutta minulla ei ole sitä.

everton fani lapsen kanssa

Minua käskettiin laihduttaa, mikä voisi auttaa, mutta en usko, että minun tarvitsee - no, enempää kuin kivi joka tapauksessa.

Kokeilin tyynyä ensin muutaman päivän, mutta sen lisäksi, että se oli yksi mukavimmista tyynyistä, joilla olen koskaan nukkunut, se ei tehnyt mitään kuorsaukselleni.

Olin epävarma sumutteen suhteen, mutta kaikki kannattaa kokeilla. Ruiskuta se vain kumpaankin sieraimeen ja hengitä syvään juuri ennen nukkumaanmenoa. Se ei ole ollenkaan epämiellyttävää.

Ja olen iloinen voidessani sanoa, että se toimi - melko vähän joka tapauksessa. Nukun selvästi paremmin, enkä herää niin paljon, koska olen niin vähemmän väsynyt.

Mutta todellinen ilo on, että Emma ja minä olemme nukkuneet yhdessä yön yhdessä.

Kuorsaan varmasti vähemmän ja en varmasti yhtä kovaa. Suihke antoi minulle valtavan parannuksen ja

ei ole paha hinta kuinka kauan se kestää.

Testattu: I Don't Snore -nenäsumute

Vartija oli hieman epämukava

Allison Alder, 45-vuotias ylläpitäjä, asuu West Mallingissa, Kentissä, lentäjän kanssa

aviomies Nigel, 49, ja heidän kolme lastaan ​​- Emily, 21, Molly, 19, ja Tom, seitsemän.

Aloin kuorsauksen viisi vuotta sitten. En ole oikein varma miksi. Lihoin hieman, mutta siinä kaikki. Kuorsaan suu auki ja perheen mukaan kuulostan jumbo -suihkukoneelta. Köyhä Nigel ei voi edes päästä pois lentokoneista kotona!

Se on pahempaa, kun olen todella syvässä unessa. Jopa lapset voivat kuulla sen huoneistaan. Nigel menee usein varavuoteeseen.

Se voi olla todella kiusallista. Lähdin ystäväni kanssa pari vuotta sitten ja tunsin, että minun oli varoitettava häntä. Siitä huolimatta, seuraavana aamuna hän näytti kauhistuneelta ja sanoi: 'Voi luoja, etkö vitsaillut kuorsaamisesta?'

Olen käynyt yleislääkärissä ja hän määräsi nenäsumutteen, mutta se aiheutti päänsärkyä. Harkitsen yksityistä katsomista, mitä muuta voisi tehdä. Kokeilin sitten suukappaletta, joka täytyi pehmentää kuumassa vedessä, jotta se sulaisi suuhuni, ja leukahihna piti kaiken paikallaan.

En voi sanoa, että se oli erittäin houkutteleva, ja olin huolissani siitä, että pelkäsin pientä poikaani. Se ei myöskään ollut kovin mukava. Luulen, että se oli vähän kuin silloin, kun sinulla on olkaimet asennettu - se hankaa hieman, kunnes totut siihen.

Ensimmäisen viikon kamppailin nukkumaan, koska se tuntui niin luonnotonta.

Se helpotti ja voin ilokseni todeta, että se onnistui melko hyvin. Nigel sanoi, etten varmasti kuorsannut niin usein tai kovaa.

Vartija poistui muodostaan ​​melko nopeasti. Kolmannen viikon lopussa se ei sopinut yhtä hyvin eikä tehnyt työtä yhtä tehokkaasti.

simon king karvainen pyöräilijä

Koska minun on vaihdettava se jatkuvasti ja se on melko kallista, en ehkä käytä sitä koko ajan. Mutta on hienoa, jos lähdet uusien ihmisten kanssa tai jaat huoneen lasten kanssa lomalla.

Testattu: Leukahihna 19,99 £ ja suukappale 39,99 £ (ostettu yhteensä 54,99 £) osoitteesta sleeppro.com

Yksinkertainen laite, mutta kallis

Phill Palmer, 34, kansallinen rekrytointipäällikkö, elää

Wiganissa vaimonsa Rachelin, 33, mediayhtiön avainasiakaspäällikön, tytärpuoli Bethany, 14, ja tytär Dorothy, 16 kuukautta, kanssa.

Olen usein miettinyt, johtuuko kuorsaukseni onnettomuudesta, joka tapahtui teini -iässä. Murtin poskeni ja leuan ja vahingoittelin poskionteloita. Minulla on edelleen sinusongelmia tänään.

Pääni osuu tyynyyn ja olen poissa - en herätä kuorsaamaan. Rachel sietää sitä, joten en tajunnut, kuinka paha se oli, ennen kuin tein äskettäin hyväntekeväisyysmatkan rannikolta rannikolle ja jouduin jakamaan teltan ystävien kanssa. He kaikki tekivät valituksen!

Olen menettänyt pääsyn kolmantena äskettäin, mistä luulin voivani auttaa, mutta se ei auttanut. Ja olen kokeillut nenäliuskoja ja suihkeita aiemmin, jotka ovat menestyneet, mutta eivät mitään dramaattista. Suihke sai minut tuntemaan uneliaisuutta seuraavana päivänä. Halusin kokeilla jotain erilaista.

Sormus on hyvin yksinkertainen laite. Pudota se vain pienelle sormellesi tunti ennen nukkumaanmenoa ja käytä sitä koko yön ajan kohdistamalla sen kaksi pientä harjaa sormesi osaan ohjeiden mukaan. Se on täysin mukava, vaikka heräsin eräänä yönä kauheilla neuloilla ja neuloilla, joten ehkä makaan sen päällä omituisella tavalla?

Rachelin mielestä kuorsaukseni oli hieman parempi, mikä on hienoa, paitsi että olin ruuhkautunut enemmän kuin normaalisti - ei niin ihanaa. Luulen, että olisi hyödyllistä, jos lähtisit ihmisten kanssa, joita kuorsauksesi saattaisi todella häiritä. Se on aika kallista. En usko, että käytän sitä koko ajan.

sokea nainen takaa-ajossa

Testattu: Hyvän yön kuorsauksenestorengas keskittyy kahteen pienen sormen akupressuripisteeseen, jotka vapauttavat nenän kautta ja tasapainottavat luonnollisia biorytmejäsi. Sitä on saatavana kolmea kokoa, se on täysin säädettävä ja saatavana Bootsista, paikallisista apteekeista ja osoitteesta goodnightsnoring.com (29,99 €).

Halvin vaihtoehto toimi parhaiten

Kauneusterapeutti Claire Flanagan, 41, asuu Selbyssä, Yorkshiressä, kumppanin, 42-vuotiaan ikkunanpesuaineen Philin ja heidän kolmivuotiaan poikansa Ethanin kanssa.

Olen aina kuorsannut. Mielestäni se on geneettistä. Äiti kuorsaa - hän ja isä eivät ole nukkuneet yhdessä 25 vuoteen. Ja olen yrittänyt KAIKEN pysäyttää sen.

Nimeä se, olen antanut sille mahdollisuuden. Maksoin jopa 4000 puntaa nenän ja kurkun laserhoidosta. Se ei tehnyt mitään. Minulta poistettiin adenoidit ja nenäkäytävät laajenivat. Ei toiminut. Menin uniklinikalle. He eivät löytäneet ongelmaa.

Sitten on ollut nenäliuskoja, suihkeita, vaahtoa kurkkuun, pastillit ... ainoa asia, joka toimi, oli suusuoja. En kuorsannut sillä, koska en voinut nukkua!

Phil sanoo, että olen hiljaa hetken ja päästän sitten kuorsauksen ”rip -möly”. Harrastan tällä hetkellä liikuntaa, mutta silläkään ei ole väliä. Jos tiedämme, että tarvitsemme hyvää yötä, Phil ja minä emme edes yritä nukkua yhdessä.

mathew horne james corden

Kasvoharjoituksissa avasin suuni niin leveäksi kuin pystyin ja työnsin kieleni eteenpäin niin pitkälle kuin se menisi ja sitten laajensin sitä ylös, alas, sivulta toiselle. Näiden liikkeiden kahden kierroksen jälkeen minun piti virittää kansallislaulu niin syvälle kuin pystyin vähintään kahden minuutin ajan.

Sanoa, että tunsin itseni tyhmäksi, on vähättelyä! Lisäksi se oli epämiellyttävää eikä sillä ollut mitään eroa.

Tennispallo oli hyödytön, koska nukuin automaattisesti kyljelläni ja kuorsasin edelleen.

Mielenkiintoista on, että hammastahna vaikutti asiaan. Phil sanoi, että olin hiljaa ainakin klo 4 asti. Oletan, että mintulla on jotain tekemistä nenän kautta kulkemisen kanssa. Se on halvin asia, mitä olen koskaan kokeillut, ja aion ehdottomasti jatkaa.

Testattu: Vanhojen vaimojen tarinamenetelmät - tennispallo, joka on ommeltu pyjamaan olkapään korkeudella, piste minttuhammastahnaa kumpaankin sieraimeen (ilmeisesti prinssi Charlesin lääke kuorsaukseen) ja Max Dilken kasvoharjoitukset.

Katso Myös: