Katie Price näyttää roskakasoja muhkean kartanonsa ulkopuolella kunnostustöiden jatkuessa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Katie Price on paljastanut roskat ja vanhat huonekalut, jotka sijaitsevat hänen Länsi -Sussex -kartanonsa ulkopuolella, kun sillä tehdään suuria kunnostustöitä.



Entinen glamour -malli, 43, on hitaasti kunnostanut maa -kasa, joka tunnettiin aiemmin nimellä Mucky Mansion, sulhasensa Carl Woodsin, 32, avulla.



Ja nyt TV -tähti on antanut faneilleen päivityksen rakennustöistä uudessa YouTube -videossa, joka esitti kasan vanhoja aitapaneeleja ja roskia taustalla, kun poika Harvey, 19, istui vanhalla harmaalla sohvalla.



arsenal vs man utd -kanava

Tähti kuvasi myös ohitus täynnä vanhoja esineitä rönsyilevän asuinpaikan etuoven ulkopuolella, joka on aiemmin ollut vandaalien kohteena ja jolla oli aavemaisia ​​hengellisiä kohtaamisia.

Katie Price

Katien viimeisimmässä YouTube -videossa näkyy roskakasoja hänen Länsi -Sussexin kodinsa ympärillä

Katie on luonut Instagram -sivun @pluckymansion dokumentoimaan muutoksen ja on kerännyt jo 152 000 seuraajaa huhtikuun julkaisun jälkeen.



Viime kuussa Katie paljasti olleensa kuun yläpuolella, että hänen 'paska kartanonsa' saivat TV -show -sopimuksen, joka keskittyi sen kunnostamiseen.

I & A Celeb -tähti siirtyi Instagram -tarinoihinsa kesäkuussa jakamaan jännittävät uutiset siitä, että Channel 4 otti sarjan.



'Olen niin innoissani siitä, että taloni remonttia kuvataan nyt kanavalla 4 huomenna aina lokakuuhun asti, joten nyt aloitetaan kaikki', hän kirjoitti sivullaan.

Katie ja hänen sulhanen Carl havaittiin äskettäin muuttavan takaisin taloon, johon hän aiemmin vannoi, ettei koskaan palaa.

Hänet nähtiin siirtämässä omaisuuttaan vuokratusta Surreyn kaivoksestaan ​​valtavaan 2 miljoonan punnan taloon Länsi -Sussexissa, jonka hän oli jättänyt jälkeensä kunnostustöiden aikana.

Pariskunnan nähtiin purkavan liikkuvan pakettiauton ja menossa hänen vanhoihin kaivoksiinsa laatikoiden kanssa.

Naapuri kertoi yksinomaan NEWSAMille: 'En usko, että Katie todella muuttaa takaisin taloon, hän käyttää sitä vain säilytykseen.

Katie Price

Samassa videossa tähti näytti suuren hyppyoven ovensa ulkopuolella

Harvey vannoo televisiossa

Ja joka tapauksessa se on niin sotkuinen, että se todennäköisesti maksaisi hänelle muutamia satoja tuhansia vain tehdäkseen paikasta asumiskelpoisen.

'' Maa on täynnä perhojen kaatamista, jäteastia on vaihdettava, tulipalovauriot ja katto ovat edelleen vaurioituneet tulvasta, joten kosteutta on myös koko talossa. ''

Katie on vuosien varrella siirtynyt YouTube -kanavalleen jakamaan faneille vilauksia kodistaan.

Ihmiset olivat erityisen järkyttyneitä, kun hänen kotinsa näytettiin jaksossa Avaimenreiän läpi ja kasoista pussit ja laatikot nähtiin kaatuneena levällään.

Katie Price ja Carl Woods

Katie kunnostaa maankasoa morsiamensa Carl Woodsin kanssa (Kuva: @katieprice)

Fanit muistavat, kuinka monet hänen lemmikeistään kuvattiin jatkuvasti talon läpi juolaamassa satunnaisia ​​ruokia ja juomia.

Vuonna 2018 väitettiin, että hänen talonsa 'haisee eläintarhalle' ja että Katie päästää koiransa kakkaamaan sisälle eikä siivoa sitä.

cheryl cole ei osaa laulaa

Vuotta myöhemmin hän kuvasi puutarhansa ja uima -altaansa - joka oli vihreä ja täynnä limaa.

Syyskuussa 2020 Katie oli kauhuissaan, kun hänen kotinsa syttyi palamaan sen ollessa tyhjillään. Toivottavasti uuden Channel 4 -sarjan myötä Katie saa vihdoin unelmiensa kodin.

Katso Myös: