KFC tuo takaisin yhdeksän kappaleen kauhansa hintaan 5,99 puntaa - ja se on nyt saatavilla

Kfc

Horoskooppi Huomenna

Se ei varmasti ole terveellistä ... mutta miten voimme vastustaa?



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



KFC: n salainen reseptikana on pikaruokafanien suosikki, mutta vaikka KFC on kuuluisa kauhoistaan, se ei ole läheskään yhtä tunnettu tarjouksistaan.



Joten vaikka McDonald'silla on kilopääsyvalikkonsa ja Subwaylla päivänsä, KFC on tuonut takaisin oman lausunnon alennuksen: Chicken Tiistai.

Tarjouksessa saat yhdeksän kappaletta alkuperäistä reseptikanaa vain 5,99 puntaa.

Ja kun kerran ei ole saalista, koska se on ehdottomasti kaikkien saatavilla, sinun tarvitsee vain varmistaa, että sinulla on ilmainen KFC -sovellus , lataa koodikävely kauppaan ja tilaa se tavalliseen tapaan. Varmista, että näytät koodin kassalla.



KFC on päättänyt merkitä Chicken Tiistait uudelleen WOW -tiistaiksi, mutta vaikka sitä voidaan kutsua erilaiseksi, ikoninen sopimus - onneksi - pysyy samana.

Se on paljon kanaa ...



Jos haluat kastikkeen tai sirut mukaan, voit helposti lisätä tilaukseesi kaksi isoa puolta 2 puntaa enemmän, jolloin 9-osainen ateria on yhteensä 7,99 puntaa.

Tärkeää on myös, että kaikki avainpuolet sisältyvät myös, sillä voit valita kaksi seuraavista: 2x tavalliset perunat, pullo Pepsi/Tango/7-Up-kastiketta, iso kastike, isot pavut, suuri salaattisalaatti, 2 x maissintähkä.

Mikä on suosikki KFC -ateriasi?

Lue lisää

KFC
KFC tuo takaisin 9-osaisen kauhan hintaan 5,99 puntaa 2,49 £ Twister -kääre- ja ranskalaisateriatarjous Ilmainen ateria A-tason opiskelijoille KFC tuo markkinoille kaksi uutta Krushemia

Eräs tarjousfoorumin jäsen kertoi myös muille KFC-faneille röyhkeän taktiikan, jolla hän käytti tiistainvalinnassaan vain hyviä kanapalasia. kokonaiset yhdeksän reiden ja rintalihan paloja.

Viestissä garethcollins925 kirjoitti: 'Menin paikalliseen KFC: hen viime kerralla ja kerroin heille, että olin allerginen' rumputikkuille '. Minä vain vitsailin, mutta he ottivat minut vakavasti ja antoivat minulle kaikki reidet ja rintakappaleet 9 -osaisessa ämpärissäni. ' Nero - jos olet tarpeeksi rohkea, se on ...

Katso Myös: