KFC tarjoaa 50% alennuksen Zinger Stacker Burgerista - mutta vain jos tiedät salasanan

Kfc

Horoskooppi Huomenna

Puoleen hintaan lauantaina, jos tiedät salasanan(Kuva: KFC)



KFC tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada Zinger Stacker Burger 50%: n alennuksella lauantaina.



Viimeisimmässä hinnanalennuksessa kanaketju sanoi, että asiakkaat, jotka pyysivät sitä käyttämällä oikeaa salasanaa ravintoloissa, maksaisivat vain 2,74 puntaa kahdesta tulisesta zingerfileestä, joiden päälle oli lisätty kaksi viipaletta juustoa, ahdin ja makea chilikastike pullaan.



Ja se on osa heidän No Missing Out (NOMO) -suunnitelmiaan.

'Aivan kuten sinulla, täällä KFC: n päämajassa meillä kaikilla oli suuria unelmia vuodelle 2020', ketju sanoi tiedotteessa.

- Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olisimme lähteneet aurinkoon, siemailleet Pina Coladasta puhallettavalla munkilla tai menneet festivaalille, jonka puolesta taistelimme. Sen sijaan kesä on #peruttu. '



ksi vs logan paul ilmainen stream

Joten se teki päätöksen yrittää auttaa ihmisiä pikku kanan ilolla.

KFC laskee hintojaan kesällä (Kuva: PA)



Joten saadaksesi Zinger Stackerin puoleen hintaan lauantaina, sinun on varmistettava, että pyydät 'NOMO Zinger Stackerin' tilatessasi.

KFC lisäsi: 'Sinun ei enää tarvitse kärsiä FOMO: sta, koska täällä ei ole hukkaa ... sen sijaan tarjoamme huikean 50%: n alennuksen legendaarisesta Zinger Stackerista vain yhdeksi päiväksi!'

Se on uusin KFC: n tarjousjono, joka seuraa kuumetta sen kannalla puoleen hintaan luuton ämpäri sopimus päättyy.

Hinnat ovat laskeneet myös sen jälkeen, kun liittokansleri on alentanut arvonlisäveroa, sekä suunnitelmista liittyä 50%: n alennus Eat Out to Help Out -järjestelmään ruokailijoille.

Tämänhetkisiin tarjouksiin sisältyy Zinger Burger -aterian alennus 4,99 puntaa 3,99 puntaan, kun taas Boneless Banquet Meal on nyt vain viisi ja 12 -osainen luuton kastelujuhla 18,99 £.

Tarjolla on myös klassinen Boneless Banquet - joka on laskenut 6,49 puntaa vain 5 puntaan.

'Tulevien viikkojen aikana teemme vielä upeampia tarjouksia ja tuemme oman osamme uuden Eat Out to Help Out -ohjelman tukemisessa. Joten pidä silmäsi auki - meillä saattaa olla jotain, joka odottaa sinua pian siivissä ', ketju sanoi tiedotteessa.

Katso Myös: