KFC leikkaa luuttoman kauhan kustannukset puoleen, koska se alentaa hintoja arvonlisäveron jälkeen

Kfc

Horoskooppi Huomenna

KFC

KFC on laskenut luuttoman kauhan hinnan vain 5 puntaan(Kuva: Getty)



KFC on alentanut luuttoman kauhansa hintaa 10 punnasta 5 puntaan - yhdessä muiden tavaroiden kanssa, kun se vastaa arvonlisäveron alennuksiin.



Liittokansleri Rishi Sunak sanoi pudottavansa veron 20 prosentista 5 prosenttiin viime viikolla, mutta KFC on mennyt pidemmälle - ainakin toistaiseksi.



mitä tapahtui jason orangelle

Pikaruokaketju sanoi, että sen luuton ämpäri säilyttää sen uuden, 5 punnan hinnan 19. heinäkuuta asti.

Joidenkin tuotteiden hinta on kuitenkin laskenut paljon pidempään, mutta jakoperät ovat 1 puntaa alhaisemmat ja valitut fanien suosikit 50 p halvempia tammikuuhun asti, jolloin veronalennus loppuu.

50p leikattuihin tuotteisiin kuuluvat luuton juhlalaatikko, mahtava ämpäri yhdelle, neljä osaista luutonta dippa -ateriaa ja neljä osaa everstiateria yhdelle.



toby tarrant ja pippa

Jotta kaupasta tulisi vielä makeampi, olemme löytäneet tavan syödä oman seuraava KFC, täysin ilmainen TopCashbackin ja Just Eatin avulla .

Kun sinä Tilaa KFC TopCashbackin ja Just Eatin kautta, TopCashback palauttaa 100% ostotilauksen arvosta jopa 10 £: n rahat takaisin Just Eat -ostosta .



Yli 10 punnan ostokset saavat edelleen 10 punnan cashbackin, ja se koskee kaikkia Just Eatissa saatavilla olevia ravintoloita .

Valitettavasti Cashback -tarjous on saatavilla vain uusille jäsenille tai niille, joilla ei ole aiempia ostoksia tai käteispalautuksia TopCashbackin kautta.

Clucking hyvä arvo (Kuva: KFC)

KFC twiittasi: '' ALV: n alentaminen tapahtuu taloudellisen epävarmuuden jatkuessa, joten se on tärkeä aloite ravintoloidemme ja tiimiemme tukemiseksi sekä koko toimialamme elpymiseksi. Se on tervetullut uutinen.

'Fanimme ovat olleet hämmästyttäviä viime kuukausina, joten otamme hinnanalennukset käyttöön myös valikossamme.'

Arvonlisäveron alentamisen lisäksi KFC on julkaissut myös muita tarjouksia.

pekoni tuplajuusto xl

Tämänhetkisiin tarjouksiin sisältyy Zinger Burger -aterian alennus 4,99 puntaa 3,99 puntaan, kun taas Boneless Banquet Meal on nyt vain viisi ja 12 -osainen luuton kastelujuhla 18,99 £.

Tarjolla on myös klassinen Boneless Banquet - joka on laskenut 6,49 puntaa vain 5 puntaan.

'Tulevien viikkojen aikana teemme vielä upeampia tarjouksia ja tuemme oman osamme uuden Eat Out to Help Out -ohjelman tukemisessa. Joten pidä silmäsi auki - meillä saattaa olla jotain, joka odottaa sinua pian siivissä ', ketju sanoi tiedotteessa.

Katso Myös: