KFC käynnistää ILMAISEN palkintokerhon, joka tarjoaa sinulle ilmaista ruokaa joka viikko marraskuuhun asti, ja voit osallistua näin

Kfc

Horoskooppi Huomenna

Viime viikolla KFC ilmoitti, että sormenjälkien fanit & apos; hyvä paistettu kana voi nyt pakata ilmaisia ​​perunoita joka perjantai marraskuuhun osana KFC: n uutta palkitsemisjärjestelmää. Ja nyt he ovat lisänneet sekoitukseen lisää herkkuja.



Uudet tarjoukset sisältävät alennettua jäätelöä ja ilmaisia ​​kanansiipiä.



Nälkäiset asiakkaat voivat lunastaa ilmaistarjouksen yksinkertaisesti liittymällä Eversti -klubin palkitsemisjärjestelmään. Sinun tarvitsee vain tehdä käytä korttia tai sovellusta ( saatavilla iTunes Applelle taiAndroidille), mene paikalliselle ravintolallesi ja näytä heille korttisi tai sovelluksesi - ja parasta on, että sinun ei tarvitse edes ostaa mitään.



KFC

Hanki ilmaisia ​​perunoita maukkaan paistetun kanan kanssa (Kuva: Getty)

Mitä eversti -klubipalkintoihin liittyy?

Kun olet rekisteröitynyt Colonel Clubiin, voit saada käsiinsä ilmaista ruokaa ja juomaa, etuja, kuten 15%: n opiskelija -alennuksen, ja yksinomaisia ​​kuukausittaisia ​​tarjouksia.

Jos skannaat korttisi tai sovelluksesi tilausta tehdessäsi ja keräät myös kananleiman jokaisesta yli 3 puntaa ostavasta tuotteesta ja kaksi postimerkkiä jokaisesta yli 15 puntaa ostavasta tuotteesta - mikä tarkoittaa ilmaista ruokaa ja juomaa 3, 7 ja 11 kananlihassa leima.



Sovellus antaa myös käyttäjille 20% takaisin KFC -ostoista ja kuukausittaisia ​​erikoistarjouksia, kuten:

Eversti -klubin jäsenet voivat myös lunastaa ilmaisia ​​ranskalaisia ​​perjantaisin sovelluksen kautta joka perjantai, eikä ilmaisen välipalan lunastaminen voisi olla helpompaa.



Kuinka lunastaa ilmaisia ​​perunoita perjantaisin

  • Lataa sovellus (päällä iTunes Applelle taiAndroidille) ja rekisteröidy liittyäksesi jäseneksi.
  • Suuntaa paikalliseen KFC -toimipisteeseesi joka perjantai ja näytä kanta -asiakassovelluksesi palvelimelle saadaksesi ilmaiset perunat.

Lue lisää

Takeaway -tarjoukset, alennukset ja tarjoukset
Ilmainen Just Eat takeaway Ilmainen Domino -pizzatarjous 10 £ alennus Deliveroossa Ilmainen pizzan takeaway arvo 15 £

Kun olet eversti Klubin palkitsemisjärjestelmän jäsen, olet myös oikeutettu saamaan edullisempia kuukausitarjouksia ja ainutlaatuisia tarjouksia.

Uusilla jäsenillä on myös oikeus kahteen ilmaiseen kanansiipiin. Kaksinkertainen voitto.

Katso Myös: