Kuinka kestää pidempään seksin aikana ja estää ennenaikainen siemensyöksy

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Jos epäilet, että et kestä tarpeeksi kauan seksin aikana, saatat lohduttaa, että penetratiivisen seksin keskimääräinen pituus on 5,4 minuuttia heteroparilla, ja 45 %:lla miehistä orgasmi kahden minuutin sisällä.



Viiden minuutin luku tulee tutkimuksessa raportoitu Journal of Sexual Medicine , jossa yhteensä 500 heteroseksuaalista paria värvättiin viidestä maasta ympäri maailmaa ja ajoittivat itsensä sekuntikellolla siitä hetkestä, kun he aloittivat tunkeutuvan seksin siihen hetkeen, kun se päättyi.



Tämä kuulostaa hieman intohimon tappajalta ollakseni rehellinen, mutta kukaan ei sanonut, että tiede on helppoa.



Kunkin parin keskimääräinen aika (eli kaikilla seksihetkillä) vaihteli 33 sekunnista 44 minuuttiin, mikä on huima ero, mutta keskimääräinen aika oli 5,4 minuuttia.

Jotkut naiset saattavat pitää viisi minuuttia riittämättömänä (Kuva: PhotoAlto)

Jos olet heteroseksuaalinen mies, tämä ei ehkä ole tarpeeksi pitkä, jotta elämäsi nainen 'saattaisi kiinni' - joten kuinka voit pitää itsesi hengissä pidempään ja tehdä rakastelusta erityisen tilaisuuden teille molemmille?



Vaikka se on harvinaisempaa, naiset kokevat myös saavuttavansa nautinnon hetken liian aikaisin rakastelun aikana tai huomaavat, että heidän orgasminsa eivät kestä niin kauan kuin he haluaisivat, joten olemme antaneet neuvoja miehesi hidastamiseen. sisälsi joitain vinkkejä siitä, kuinka naiset voivat itsekin jatkaa pidempään.

vale musta leski uk hämähäkit

Tuoreen tutkimuksen tekijä tutkijat Erciyesin yliopistossa Turkissa havaitsi, että lihavat miehet kestävät pidempään sängyssä.



Tutkimus näytti viittaavan korrelaatioon ylipainon ja kestävyyden välillä.

'7,3 minuuttia, jos mietit...' (Kuva: Getty)

Tutkimuksen mukaan isommat miehet, joilla on enemmän vatsarasvaa ja korkeampi BMI, voivat kestää noin keskimäärin 7,3 minuuttia sängyssä .

Mutta tämä ei luultavasti ole riittävä korvaus elinikäisistä mahdollisista terveysongelmista, joten laita ne munkit alas ja lue sen sijaan parhaat vinkit.

Mikä on ennenaikainen siemensyöksy?

Älä anna sen saada sinut alas

Ennenaikainen siemensyöksy on yleinen ongelma, joka vaikuttaa moniin miehiin jossain vaiheessa elämäänsä. Monet tekijät voivat vaikuttaa, mukaan lukien fyysiset ja psyykkiset.

Mukaan Lloydsin apteekki ennenaikaista siemensyöksyä on kaksi päätyyppiä. Ensisijainen ennenaikainen siemensyöksy on usein psykologista ja alkaa pääasiassa silloin, kun mies tulee ensimmäisen kerran seksuaalisesti aktiiviseksi. Se voi jäädä elinikäiseksi ongelmaksi, ellet saa hoitoa.

Toissijainen ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu myöhemmin elämässä, ja sen voivat laukaista sellaiset tekijät kuin stressi, ahdistus ja masennus. Se voi johtua myös eturauhasongelmista.

enkelin merkitys 333:lla

Mutta vaikka et kärsisi ennenaikaisesta siemensyöksystä, monet miehet haluavat kestää pidempään sängyssä, joten miten voit?

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Kuinka kestää pidempään sängyssä

Vähennä ahdistustasi

Jos olet mies ja ahdistunut – saat todennäköisemmin orgasmin nopeammin – ja ahdistus on harvoin seksikästä, ellet ole kiinnostunut Rossista Ystävät .

No, se toimi Rachelille (Kuva: NBCUniversal)

Kirjailija Nat Eliason selittää: Mitä kehosi tekee, kun olet ahdistunut seksin aikana? Se vähentää aikaa, jonka olet haavoittuvaisessa tilassa, altistamalla sinut joko ennenaikaiselle siemensyöksylle tai erektiohäiriölle.

Hän lisää: Ainoa parannuskeino on lähestyä seksiä luottavaisella, positiivisella näkemyksellä siitä, miten aiot suoriutua.

Nat selittää, että helpoin tapa tehdä tämä on puhua kumppanisi kanssa huolistasi. Vaikka tämä saattaa tuntua vaikealta monille miehille, kumppanisi voi usein olla todella vastaanottavainen tällaiselle avoimuudelle.

Varaa pidempään esipeleihin

Ota lämpö pois seksin läpitunkevalta puolelta viemällä hänet taivaan reunalle ennen kuin ryhdyt.

Esileikin muotoja on monia, alkaen yksinkertaisimmasta ja usein huomiotta jääneestä suutelemisesta! Kuten John Cleese sanoi kohtauksessa Monty Python Elämän tarkoitus: 'Sinun ei tarvitse hypätä suoraan klitorikseen kuin härkä portissa. Anna hänelle suukko, poika.'

Älä koskaan aliarvioi smoochin voimaa (Kuva: E+)

Pohjimmiltaan kaikki, mikä saa sinut molemmille syttymään ja johon ei liity tunkeutumista, voidaan laskea esipeliksi, joten pidä hauskaa ja kokeile yhdessä.

Harjoittele rakennusvalvontaa

Harjoittele tätä itsetyydytyksen aikana puristamalla peniksen päätä 10-20 sekuntia juuri ennen siemensyöksyä. Käytä myös stop/start-menetelmää lopettamalla seksi juuri ennen siemensyöksyä ja hengittämällä syvään ennen kuin aloitat uudelleen.

Hidasta vauhtia makuuhuoneessa

Anna hänen ottaa hallintaansa (lisää oma vitsi tähän...) (Kuva: Digital Vision)

Mitä nopeammin mies harrastaa seksiä, sitä nopeammin aiot ejakuloida, joten noudata hidasta ja mitattua vauhtia, jotta penissi on vähemmän stimuloitunut ja sinulla on enemmän hallintaa. Jos huomaat, että menetät vauhtisi hallinnan ollessasi huipulla, vaihda asentoa, jotta hän voi ottaa sinut hallintaansa ja tahdistaa sinua.

Masturboi ennen seksiä

No, he sanovat, että harjoitus tekee mestarin (Kuva: iStockphoto)

Tee tämä tunti tai kaksi ennen kuin suunnittelet seksiä. Tämä voi auttaa sinua kasvattamaan kestävyyttäsi ja voit harjoitella kaikkia siemensyöksynhallintatemppujasi. Mutta masturboida tavalla, joka auttaa sinua pysymään kurssilla pidempään.

verne troyer syöminen metro

Ja älä vain tavoittele nopeaa voittoa, kun pidät yksinseksiä, vaan käytä sitä todellisena harjoituksena – kokeile stop/start-tekniikkaa ja hengitysharjoitusta pidentääksesi itsetyydytystäsi.

Videota ladataanVideo ei saatavillaKlikkaa pelataksesi Napauta Pelataksesi Video toistetaan automaattisesti pian8PeruuttaaPelaa nyt

Kegel-harjoitukset pidentää kestävyyttä

Nat Eliason on kirjoittanut a melko pitkä ja yksityiskohtainen selitys miten Kegel-harjoitukset toimivat, ja hänellä on jopa erityinen harjoitussovellus sitä varten stamena - mutta tässä on ruukkuversio: Pohjimmiltaan harjoittelet lantionpohjan lihaksia auttaaksesi sinua pitämään erektiosi pidempään.

Salainen vahvuus: Lantionpohjan lihaksilla - tässä sinisenä - on keskeinen rooli seksuaalisessa toiminnassa ja virtsarakon hallinnassa

Lantionpohjasi on se, mitä käytät, jos haluat estää itsesi pissaamasta keskivirtauksen aikana, joten kokeile sitä ja opi, miltä lantionpohjalihaksesi tai pubococcygeus-lihaksesi tuntuu, kun se potkii sisään. Yritä sitten toistaa tämä tunne ilman pissaaminen.

Käytä kondomia

Tämä on hyväksi seksuaaliterveydellesi (Kuva: Getty)

Sen lisäksi, että se on erittäin järkevä seksuaaliterveytesi kannalta, jotkut miehet kokevat, että kondomin käyttö antaa heille muutaman hetken ennen siemensyöksyä. Vaikka edellä mainittu tutkimus seksin ajoituksista hylkää tämän, monet uskovat, että tämä vähentää peniksen herkkyyttä ja voi auttaa viivästyttämään siemensyöksyä.

Paksummankin kondomin käyttö voi kuitenkin viivästyttää siemensyöksyä vain hetken, joten voit kokeilla kondomeja, jotka sisältävät liukastusainetta, kuten bentsokaiinia, paikallispuudutetta.

Kondomit: Värikäs ja hauska (Kuva: Getty)

Tämä turruttaa penistäsi hieman, joten sen pitäisi auttaa sinua kestämään pidempään, mutta jos aiot käyttää sellaista, varmista, että laitat sen noin minuuttia ennen tunkeutumista, koska tunnottomuus ei toimi heti. Mutta muista, että joidenkin miesten mielestä bentsokaiini voi vähentää nautintoa seksin aikana ja saatat saada kutinaa tai pistelyä.

Ajattele epäseksikkäitä ajatuksia

Hämmennä itseäsi ajattelemalla seksin aikana arkisia asioita, kuten mitä haluat päivälliselle tai tekemällä summia päässäsi.

Kuinka pidentää seksiä ja orgasmia pidempään naisena

Ota kaikki irti seksielämästäsi (Kuva: RF Culture)

Harjoittele reunustamista

Jos huipentumapisteesi ovat mielestäsi liian lyhyitä ja makeita, sinun kannattaa kokeilla reunustamista. Tämä tarkoittaa, että olet lähellä orgasmia, mutta vetää itsesi takaisin viime hetkellä. Ilmeisesti tämän toistaminen kaksi tai kolme kertaa rakentaa vahvemman ja pidemmän orgasmin 65 prosentilla naisista. Rakenna itseäsi, kunnes olet lähellä orgasmia, ja kokeile jotakin näistä 'reunaustekniikoista' viivyttääksesi.

Kuinka saada parempaa seksiä

Tauko seksin aikana

Siirrä kätesi (tai kumppanisi käsi tai penis) pois, kun sinusta tuntuu, että olet huipentumassa. Jäähdytä muutama minuutti ja aloita sitten uudelleen. Tämä voi myös auttaa häntä viivyttämään siemensyöksyään, jolloin saat sekä pidemmän että miellyttävämmän kokemuksen. Mutta varoita häntä, jos aiot tehdä tämän, muuten hän saattaa tuntea itsensä hylätyksi ja se olisi hieman intohimon tappaja.

matka- ja maantiedon tietokilpailukysymykset

Häiritä itseäsi

Luo äkillisiä tuntemuksia pois klitoriksestasi juuri ennen orgasmia – kokeile napauttaa tai puristaa sisäreittäsi. Tämä voi auttaa viemään keskittymisesi pois klitoristasi ja antaa sinulle hetken kerätä itseäsi ennen kuin lähdet uudelleen.

Lue lisää

Lue lisää

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: