Kuinka päästä eroon selluliitista nopeasti - parhaat vinkit appelsiininkuoren poistamiseen

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Me kaikki stressaamme siitä, mutta useimmat meistä vaivaavat sen kanssa - jos peittelet selluliitti meillä on joitain vinkkejä ja temppuja vähentääksesi sitä turvautumatta kauneusleikkaus .



Muista vain, että 87 % naisista Isossa-Britanniassa on samassa veneessä kuin sinä – samoin kuin miehet, jotka kärsivät samasta ongelmasta. Selluliitissa ei ole mitään vikaa, mutta jos haluat vähentää sitä, voit tehdä muutamia asioita.



Supermarkettien hyllyt ovat täynnä voiteita, juomia ja pillereitä, jotka väittävät voittavan selluliittia, mutta voit pitää sen halvalla ja helpolla seuraavilla temppuilla.



1. Kuivavartalon harjaus

Aloita päivä kuivaharjauksella. Ennen kuin käynnistät suihkun tai menet kylpyyn, pyyhkäise kevyesti kuivalla vartaloharjalla kauttaaltaan – aloita nilkoistasi ja harjaa aina sydämesi suuntaan. Tämä tehostaa verenkiertoasi ja auttaa poistamaan myrkkyjä.

Yrittää Kuivavartalon harjaussetti , Amazon, 14,99 puntaa



2. Suihkuta kylmällä vedellä

Ennen kuin tulet ulos, räjäytä jalkasi (Kuva: Kuvan lähde)

Huuhtele reidet kylmällä vedellä ennen suihkusta poistumista, jotta veri virtaa alueelle.



3. Selluliittivoiteet ja kosteusemulsio

Parhaat selluliittivoiteet, jotka ovat aikasi ja rahasi arvoisia, ovat Nivea Q10 Plus Goodbye Cellulite Gel-Cream 200 ml, 9,99 puntaa Amazonilta, ja vaikka se on enemmän öljyä, Weleda Birch Cellulite Oil on hyvä vaihtoehto. se on 19,95 £ alkaen Holland & Barrett .

Tässä on nopea lista:

Kun levität vartaloemulsiota (halpa voide on yhtä tehokas), hiero sitä hyvin reisiisi ja muille mahdollisesti notkeille alueille.

amelia turner the vell

4. Ruoat sen torjumiseksi

Selluliitin aiheuttavat usein myrkyt (vähemmän kuin täydellisestä ruokavaliosta), jotka vähentävät ihon kimmoisuutta ja hidastavat verenkiertoa – joten syö runsaasti kirkkaanvärisiä hedelmiä ja vihanneksia. Miksi? Koska ne sisältävät eniten antioksidantteja, jotka auttavat kehoamme erittämään myrkkyjä.

(Kuva: StockFood)

Marjat

Marjat ovat erityisen hyviä, joten laita murojen päälle kourallinen joko vadelmia, mansikoita, mustikoita tai karhunvatukoita joka aamu.

Banaanit ja mangot ovat tunnettuja verenkierron tehostamisesta, mikä auttaa estämään selluliittia, joten pudota niitä niin usein kuin voit, sekä papaija, joka tutkimusten mukaan auttaa estämään ihon alla olevia kudosvaurioita.

C-vitamiini

Runsaasti C-vitamiinia sisältävät ruoat ovat myös erinomaisia ​​selluliittia torjuvia ruokia, koska ne lisäävät ihon kollageenitasoja, mikä edistää ihon joustavuutta ja pitää ihon kiinteinä ja kireinä.

Ihoa vahvistavia ruokia

Muita ihoa vahvistavia ruokia ovat rasvainen kala, kana, greippi, tomaatit, omenat, pinaatti, porkkanat ja avokadot.

Diureetit

Jos juot vettä, tarvitset diureetteja (Kuva: Getty)

Lopuksi, diureetteiksi tunnetut ruoat ovat myös hyviä torjumaan selluliittia. Diureetit saavat meidät pissailemaan paljon ja vähentävät myös turvotusta ja nesteen kertymistä.

ei ole syytä suuttua

Nesteen kerääntyminen voi joskus laukaista selluliittia, joten runsaan juomisen ohella vettä , sisällytä diureetteja ruokavalioosi. Kokeile kurkkua, selleriä, sipulia ja parsaa.

Itse asiassa monet Hollywoodin A-listalaiset vannovat syömällä lautasen parsaa ennen punaiselle matolle ilmestymistä, koska se vähentää turvotusta niin hyvin.

Vihreä tee

Vaikka vihreää teetä ei ole testattu, se on saanut paljon tunnustusta painonpudotuksen hoitona. Vaikka rasvan menettäminen ei ole välitön korjaus, se auttaa vähentämään rasvakertymiä. Yritä siemailla 2-3 kupillista päivässä - ei lähellä nukkumaanmenoa.

...mitä ei saa olla

Rasvaisia ​​prosessoituja ruokia, kuten makkarat juusto, keksit ja kakku ovat erityisen huonoja. Ne ovat usein täynnä lisäaineita, suolaa tai makeutusaineita, jotka voivat aiheuttaa toksiinien ylikuormitusta kehossa.

Ihonhoito

5. Harjoittelu

Harjoittelu ei poista selluliitista kokonaan, mutta se auttaa sinua laihtumaan, saamaan veren virtaamaan ja virkistämään asioita – mikä kaikki auttaa karkottamaan appelsiininkuoren ilmeen.

Pyöräile, olipa se sitten kuntosalilla tai ulkona (Kuva: sankarikuvat)

Pyöräily ja lenkkeily

Pyöräily ja lenkkeily ovat loistavia, koska ne todella kohdistuvat reisiin, takaosaan ja lantioon, sanoo julkkispersonal trainer Cornel Chin.

Kokeile kyykkyä

Jos sinulla on selluliittia pohjassa ja reidessä, kyykky ja syöksy ovat parhaita liikkeitä. Voit tehdä kumman tahansa missä tahansa ja ne vievät vain sekunteja.

...ja kyykky (Kuva: Getty)

Kun lähdet tekemään kyykkyä, seiso jalat lantion leveydellä toisistaan. Pidä painosi kantapäissäsi (eli älä nojaa eteenpäin), mene istumaan näkymätön tuolille siten, että pohjasi on noin kaksi jalkaa maasta. Nosta sitten itsesi takaisin ylös ja toista. Pidä kädet suorina edessä auttaaksesi sinua tasapainossa.

Toista 20 kertaa.

Lunges

Kokeile syöksyjä (Kuva: Getty)

julkkis isoveli 2014 -ehdokkaat

Syöksyä varten seiso jalat lantion leveydellä toisistaan. Kädet lantiolla, astu eteenpäin vasemmalla jalallasi (joten jalat ovat noin kolmen jalan etäisyydellä toisistaan) ja kumartu alas niin, että etupolvi on koukussa ja takajalka irtoaa lattiasta. Pidä pari sekuntia, nosta sitten itsesi ylös ja kumartu jälleen alas.

Toista 15 kertaa kummallakin jalalla.

Potkunyrkkeily

Jos haluat jotain pirteämpää, kokeile potkunyrkkeilyä (Kuva: Getty)

Potkunyrkkeily on myös hyvää, joten tutustu paikalliseen vapaa-ajankeskukseen tuntien saamiseksi.

Käytä myös vaahtorullaa harjoituksissasi. Hieronta auttaa myös verenkiertoa ja stimuloi lymfavirtaa.

6. Selluliittikupit

Tämän tyyppisessä terapiassa käytetään kumiosakuppia stimuloimaan verenkiertoa. Ajatuksena on tuottaa enemmän happea ja poistaa myrkkyjä saattamalla veren virtaamaan.

Imu ja paine voivat myös löysätä lihaksia ja lievittää kipua harjoittajien mukaan.

Voit kokeilla sarjoja kotona, kuten settiä Rauhallinen Kauneus hintaan 7,99 puntaa tai uksincare ne 7,79 puntaa.

7. Älä käytä kofeiinia

Laita latte alas

Laita latte alas (Kuva: Getty)

Jotkut tutkimukset osoittavat, että kofeiini voi pahentaa selluliittia, koska se vaikuttaa verenkiertoon ja saa happea ja ravinteita ihokudokseen. Rajoita siis kahvin, teen ja colan saantia. Syö vain yksi tai kaksi kuppia, enintään päivässä.

8. Lopeta tupakointi

...laita se pois

Vältä tupakointia ja alkoholia sekä tuottavat myrkkyjä elimistöön, ja viina on täynnä sokeria. Lopuksi hylkää sokeri. Se hidastaa kollageenin tuotantoa ihossa (joten se on hyvä tapa leikata ryppyjä ja selluliittia).

käyntikohteet Isossa-Britanniassa pariskunnille

Kuten kaikki tavalliset epäillyt, sitä on myös elintarvikkeissa, kuten muroissa, pastakastikkeissa (katso) ja jogurtissa.

Mikä on selluliitti?

Selluliitti on termi, jota käytetään kuvaamaan ihon kuoppaista ja epätasaista ulkonäköä, joka johtuu juuri ihon alapuolella olevista rasvakertymistä.

Tiedemiehet eivät itse asiassa tiedä, mikä aiheuttaa selluliittia, mutta sen uskotaan liittyvän kehon kyvyttömyyteen päästä eroon myrkkyistä, rasvasta ja nesteestä. Se jää loukkuun ihon alle ja saa kuitukudoksen kovettua, mikä on näkemämme kuoppavaikutus.

Miksi saat selluliittia ja mikä vaarantaa sinut?

Ihon rypistyminen tapahtuu, kun ihon alla oleva rasvakerros työntyy sidekudosta vasten ja pullistuu aiheuttaen appelsiininkuoren tai raejuuston ulkonäön.

Ylipaino ei auta, sillä mitä enemmän rasvaa sinulla on, sitä enemmän se työntyy ihonalaisten rakenteiden läpi. Joten terveellisempi ruokavalio ja liikunta vähentävät riskiäsi saada selluliittia.

Onko parannuskeinoa?

Ei aivan, mutta on asioita, joita voit tehdä vähentääksesi selluliittia - jotkut on lueteltu yllä. Ruokaa, juomaa ja liikuntaa on tarjolla.

Parhaat tuotteet

1. Vahvuus selluliittia ehkäisevä kaava

Päivittäiset lisäravinteet, jotka sisältävät rypäleen siemenuutetta, sinkkiä ja C-vitamiinia kollageenin muodostumisen parantamiseksi ja selluliitin ilmenemisen vähentämiseksi.

11,50 € alkaen Hollanti & Barrett .

2. Weleda koivu selluliittiöljy

Luonnollinen öljy on valmistettu kasveista.

Käytät sitä selluliitin hierontaan - se maksaa 19,95 puntaa alkaen Holland & Barrett .

Julkkikset, joilla on selluliittia

Coleen Rooney käyttää eräänlaista hierontaa (Kuva: Getty)

  • Erittäin hoikka Cheryl Cole myöntää, että hänellä on selluliittia ja sanoo: En pidä jaloistani. Peitän ne niin paljon kuin mahdollista.
  • Supermallin Cindy Crawfordin sanotaan hierovan käytettyjä kahvipapuja reisiinsä joka aamu.
  • WAG Coleen Rooneylla on säännöllisiä endermologia-istuntoja (ei-invasiivinen syväkudoshieronta, jossa käytetään kädessä pidettävää hierontapäätä). Heidän on tarkoitus päästä siitä eroon, hän sanoo.
  • Kun Gwyneth Paltrow'lta kysyttiin hänen täydellisestä vartalostaan, hän vastasi: Ihmisten pitäisi nähdä selluliitti reisissäni!
  • Sienna Miller sanoo: Totta puhuen, niin sanottu upea muotoni on erittäin taitavan airbrushin tulos. Minulla on pienet tissit ja selluliitti.
  • Kelly Clarkson sanoi: 'Se on kamalaa - he näyttävät julkkiksia, joilla on selluliittia, ja se on kuin 'totta kai julkkiksilla on selluliittia!' Emme ole fem-botteja!
  • Kim Kardashian: 'Minulla on selluliittia. Mitä sitten! En ole koskaan väittänyt olevani täydellinen. On hullua, jos joku olettaa, että vain siksi, että olet valokeilassa, olet virheetön. Joskus olen sika, ja minulla on edelleen hyvä olo ja ajattelen: 'Se oli niin sen arvoista!' Tältä minusta tuntuu usein. Ajattelen: 'Näetkö tässä tämän pienen selluliitin kuoppaan? Se oli niin sen arvoista, että keksit ja kermajäätelö!
  • Sandra Bullock: 'Meillä kaikilla on selluliittia. Samoin supermallit! Olen käynyt näytöksissä ja sanon: 'Tippihahmolla on selluliittia!' Se on luontoa. Ilman sitä et ole ihminen.
  • Demi Lovato: 'Barbien pitäisi tehdä selluliittisia nukkeja!!! Loppujen lopuksi noin 95 %:lla KAIKISTA naisista on se!!!
  • Katy Perry: '...Minulla, rehellisesti sanottuna, minulla on selluliittia. Minä vain piilotan sen.'
Kuinka parantaa terveyttäsi

Jaa omia vinkkejäsi ja temppujasi kommentteihin!

Katso Myös: